ITIL®4 szakértői képzéssorozat csomag + vizsgák

ITIL4-PACK Új

ITIL®4 Managing Professional és Strategic Leader képzéssorozat csomag vizsgákkal és extrákkal

Részvételi forma

Képzés hossza

17 nap (17×8 tanóra)
naponta 9:00 - 17:00

Időpontok

Képzés ára

2 690 000 Ft
+ ÁFA/fő
Szeretne a témában testre szabott megoldást, csoportos képzést?
Egyedi képzési szolgáltatásainkról részletesen itt olvashat.

Ismertető

Az ITIL® főverziójának frissítése óta csaknem 15 év telt el, míg a legutóbbi ráncfelvarrás (ITILv3 2011) közel 10 éve történt. Az eltelt évek számos változást hoztak, mind az üzleti, mind pedig az IT-szolgáltatásmenedzsment területén, ezáltal nyilvánvalóbbá téve az IT kritikus szerepét, mind a hagyományos, mind pedig a digitális szolgáltatást nyújtó szervezetek életében. A technológia szinte naponta értelmezi újra, hogy mit kínáljanak a vállalkozások fogyasztóiknak, hogyan fejlődjenek, valamint hogyan tegyék sikeressé az ügyfelekkel történő együttműködésüket. Ahhoz, hogy egy szervezet ebben a változékony környezetben versenyképes maradhasson, az IT csapatának kellő felkészültséggel kell rendelkeznie ahhoz, hogy a folyamatosan megújuló IT-szolgáltatásait és -megoldásait minden eddiginél gyorsabban nyújthassa.

Az elmúlt évtizedben számos új technológia jelent meg az IPAR 4.0 jegyében, melyek felhasználása, kiaknázása egyre fontosabb a versenyképes működéshez: felhő, hibrid IT, automatizálás, virtualizáció, konténerizáció, mikroszolgáltatások, IoT, big data, AI/gépi tanulás és még sok más. Ezen technológiák jelentős hatással bírnak az IT szolgáltatások megtervezésében, kialakításában, implementálásában és a magas rendelkezésre állás mellett történő nyújtásában.

Az innováció fokozódó ütemének nyomása alatt (miközben továbbra is szigorú költség- és erőforráskorlátok között kell dolgozniuk) az informatikai részlegek kénytelenek kreatív és együttműködő, valamint a tradicionálistól esetenként jelentősen eltérő munkamódszereket - például a DevOps, az Agile, a Lean IT, az IT4IT – elfogadni és befogadni a munkájuk hatékonyságának növelése érdekében.

Az ITIL®4 létrehozása az ITILv3 alapelvekre építve, de azokat a korunk kihívásainak megfelelően átdolgozva és általánosabban értelmezett gyakorlatokba, tágabb szervezeti kultúrákhoz illeszkedve került kiadásra, amely az AXELOS Lead architect team és számos nemzetközileg elismert gyakorlati szakember és konzulens, valamint fejlesztői közösség (trénerek, IT vezetők, gyártók, elemzők) munkáját dicséri.

Az ITIL®4 szakértői képzéssorozat csomagunkról szóló részletes tájékoztatót itt találja.

Kinek ajánljuk?

Olyan korábbi ITILv3 ismerettel és ITIL® 4 alapokkal már rendelkező szakértők, ITSM szakemberek, IT vezetők, közép- és felsővezetők, IT projektmenedzserek, IT minőségbiztosításért felelős szakemberek részére, akik...

 • szeretnék vállalkozásuk, szervezetük IT folyamatait és szolgáltatásait az új kihívásoknak és technológiáknak megfelelően, agilis módon kialakítani, átalakítani az ITIL® 4 elvei és gyakorlatai alapján;
 • saját szervezetükön belül és ügyfeleik, beszállítóik számára egyaránt értéket kívánnak teremteni;
 • szeretnék megismerni, hogy a digitális termékeken és szolgáltatásokon keresztül hogyan járulhatnak hozzá az értékteremtéshez, és hogyan valósíthatják meg cégüknél hatékonyan a digitális transzformációt;
 • szeretnék megismerni azon irányelveket, munkamódszereket és koncepciókat, valamint vezetői és irányítási megoldásokat, amelyek a gyorsan és magas szinten teljesítő IT szervezeteket jellemzik;
 • szeretnének hazánkban az elsők között felkészülni és megszerezni a magas szintű ITIL® 4 Managing Professional és Strategic Leader ITIL® minősítéseket.

Tematika

Az ITIL® 4 szakértői képzéssorozatunk tartalmazza mindazt a magasabb szintű tudásanyagot, aminek segítségével a szakemberek a Foundation szintről tovább léphetnek, és alaposan megismerhetik az ITIL® 4 nyújtotta modern megoldásokat. Ezáltal képessé válnak a szervezetük IT folyamatainak és szolgáltatásainak javítását, értékteremtésének kialakítását, valamint akár saját maguk vezetői készségeinek fejlesztését célzó tevékenységek végrehajtására.

A képzéssorozat elemei:

 • 5×3 napnyi haladó ITIL® 4 ismeretanyag, a hivatalos ITIL® képzésekre építve, minősített, tapasztalt ITIL® 4 trénerekkel, rugalmas időbeosztásban 4-6 heti lebonyolítással.
 • 5 db hivatalos ITIL® 4 haladó vizsgára felhasználható vizsgavoucher, ingyenes ismétlési lehetőséggel (Take2 akció) a nemzetközi vizsgák letételéhez és a Managing Professional és/vagy Strategic Leader minősítések megszerzéséhez.
A csomag megrendelése esetén most féláron(!) rendelheted meg a kifejezetten IT vezetők számára összeállított és kialakított LeaderShip Mindhack IT Coaching sorozatot, amely ideális arra, hogy az ITIL®4 szakmai ismeretek mellett vezetőként az emberi oldallal is tisztában legyél, és a kettő együttes hatására a vezetés hatékonyabbá, élvezetesebbé és könnyedebb feladattá, sőt, szenvedéllyé váljon.

Mit tartalmaz és mennyibe kerül és az ITIL® 4 szakértői képzéssorozat csomagunk?

A fentieket a kedvezményes ITIL®4 szakértői csomagunk keretében most 3.209.000 Ft helyett több mint 1 millió forint kedvezménnyel, 2.050.959 Ft/főért rendelheted meg.

SŐT! A csomag megrendelése esetén most féláron, 299.000 Ft+ÁFA összegért kaphatod meg a kifejezetten IT vezetők számára összeállított és kialakított LeaderShip Mindhack IT Coaching sorozatot, ami ideális arra, hogy a ITIL®4 szakmai ismeretek mellett vezetőként az emberi oldallal is tisztában legyél, és a kettő együttes hatására a vezetés hatékonyabbá, élvezetesebbé és könnyedebb feladattá, sőt, szenvedéllyé váljon. Ne hagyd ki!

A tervezett képzési időpontok az ITIL® 4 szakértői képzéssorozatra (csoport).További csoport időpontokról kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

 • ITIL® 4 Specialist: Create Deliver and Support tanfolyam + vizsga: március 8.
 • ITIL® 4 Specialist: Drive Stakeholder Value tanfolyam + vizsga: április 12.
 • ITIL® 4 Specialist: High Velocity IT tanfolyam + vizsga: május 8.
 • ITIL® 4 Strategist: Direct Plan & Improve tanfolyam + vizsga: június 5.
 • ITIL® 4 Leader: Digital & IT Strategy tanfolyam + vizsga: szeptember 4.

Szükséges előképzettség

 • IT projektekben, szolgáltatás projektekben való jártasság; vezetői gyakorlat
 • ITIL® 4 Foundation ismeret és minősítés (ezt akár a képzéssorozat során is megszerezheted, javasolt korábbi ITILv3 Lifecycle vagy Capability szakirányon szerzett tapasztalat és/vagy minősítés