Oktatási tanácsadás

Túl sok a tanfolyam? Nem tudja, melyik lenne az igazán a megfelelő? Nincs tisztában, hogy pontosan milyen tanfolyamokra lenne cége dolgozóinak szüksége? Szeretné hatékonyan és egyszerűen összerakni cége oktatási terveit? Segítünk Önnek!

Tanfolyami érdeklődőink valamint cégek HR vezetői, oktatási felelősei, tréning adminisztrátorai számára szakmai / képzési tanácsadást biztosítunk, melynek segítségével a munkatársak részére kidolgozott, testreszabott, a cég igényeihez és lehetőségeihez legjobban illeszkedő oktatási konstrukciók összeállítására van lehetőség.

A képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás szolgáltatásunk célja annak a feltárása, hogy a tanfolyamok iránt érdeklődők, leendő résztvevők számára mely képzések felelhetnek meg előképzettségük, korábban megszerzett szakmai tapasztalataik, egyéni élethelyzetük, érdeklődési körük és munkakörükkel kapcsolatos céljaik alapján. A felmérés segítségével pozícionálható a megfelelő javasolt tanulási útvonal, képzés és tanulási módszertan.

Egyéni érdeklődők számára munkatársaink telefonon, e-mailben, vagy személyesen tudnak tájékoztatást adni és segítséget nyújtani.

Céges megrendelők esetében, igény esetén munkatársaink egyeztetett időpontban személyesen kimennek Önökhöz, és a fentiek mellett ismertetik cégünk oktatási és egyéb informatikai szolgáltatási lehetőségeit, az igénybe vehető támogatásokat, kedvezményeket, valamint különböző képzési javasolt megoldásokat, melyek alapján testreszabott árajánlatot készítenek.

Nem csak előzetes tanácsadásra van lehetőség! Amennyiben ajánlatkérését követően további pontosítás, vagy szakmai egyeztetés szükséges, vezetőinkkel és a témában kompetens oktatóinkkal, szakembereinkkel személyesen kimegyünk önökhöz és pontosítjuk a részleteket, illetve ezek alapján ajánlatunkat. A konzultáció keretében kisebb létszámú és speciálisabb képzések esetén egyben a tanfolyamon résztvevő hallgatók tudásszint-felmérésére is lehetőség van.

A jelzett szolgáltatást mindenki számára, igény szerint, díjmentesen biztosítjuk.