Training360 vizsgaközpont

Vizsgaközpontunk professzionális körülmények között és számos időpontban biztosít az év folyamán vizsgázási lehetőséget azoknak a jelentkezőknek, akik nemzetközileg elismert minősítéssel szeretnék alátámasztani szakmai rátermettségüket.

Pearson VUE vizsgaközpontunk hétfőtől-csütörtökig, Certiport vizsgaközpontunk kéthetente pénteken tart nyitva.

Vizsgákról általában

Embernek lenni nem vizsga (…), azon nem átmegy vagy megbukik valaki.
Neil Gaiman

Mivel napjainkban a legtöbb pozíció betöltéséhez elvárás (de legalább ajánlott) valamilyen nemzetközi vizsga vagy minősítés megléte, ezért kiemelten fontosnak találjuk, hogy minél többen tegyenek le vizsgát képzésük, felkészülésük befejeztével.

Míg a felsőfokú minősítések, diplomák jellemzően széleskörű, horizontális ismereteket igazolnak, addig a ma emberének legtöbbször egy adott területen, részterületen szükséges dolgoznia, ehhez pedig nagyon alapos, célirányos tudást, felkészültséget kell bizonyítania. Különösen igaz ez az informatikai, valamint a szakmai vezetői területeken.

A nemzetközi vizsgák magas szintű, naprakész tudást mérnek, a vizsgákból összeállítható minősítések pedig az adott területen való elméleti és gyakorlati hozzáértést (kompetenciát) bizonyítják. Mivel a minősítések a világon mindenhol elfogadottak és egyenrangúak, ezért a velük való érvényesülés is egyszerűbb és hatékonyabb itthon és külföldön egyaránt.

Tisztelt Vizsgázók!

Pearson VUE vizsgaközpontunk hétfőtől-csütörtökig, Certiport vizsgaközpontunk kéthetente pénteken tart nyitva.

Jelentkezni a megszokott időben és módon lehet, azonban egyidőben csak korlátozott számú vizsgázó tartózkodhat a teremben.

A vírus terjedésének megakadályozása miatt a következő biztonsági előírások vannak érvényben:

  • Amennyiben a vizsgázó beteg (köhög, lázas) kérjük az online vizsgáinkra jelentkezzen!
  • Amennyiben a vizsga kezdése előtt látható a vizsgázón, hogy beteg, lázat mérünk nála, és láz esetén vizsgáját nem kezdheti meg.
  • A recepción minden vizsgázó számára kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk.

Várjuk jelentkezésüket és sikeres felkészülést kívánunk!

Nemzetközi vizsgaközpontok