Training360 vizsgaközpont

Vizsgaközpontunk professzionális körülmények között és számos időpontban biztosít az év folyamán vizsgázási lehetőséget azoknak a jelentkezőknek, akik nemzetközileg elismert minősítéssel szeretnék alátámasztani szakmai rátermettségüket.

Pearson VUE vizsgaközpontunk kedden és csütörtökön tart nyitva.

Vizsgákról általában

Embernek lenni nem vizsga (…), azon nem átmegy vagy megbukik valaki.
Neil Gaiman

Mivel napjainkban a legtöbb pozíció betöltéséhez elvárás (de legalább ajánlott) valamilyen nemzetközi vizsga vagy minősítés megléte, ezért kiemelten fontosnak találjuk, hogy minél többen tegyenek le vizsgát képzésük, felkészülésük befejeztével.

Míg a felsőfokú minősítések, diplomák jellemzően széleskörű, horizontális ismereteket igazolnak, addig a ma emberének legtöbbször egy adott területen, részterületen szükséges dolgoznia, ehhez pedig nagyon alapos, célirányos tudást, felkészültséget kell bizonyítania. Különösen igaz ez az informatikai, valamint a szakmai vezetői területeken.

A nemzetközi vizsgák magas szintű, naprakész tudást mérnek, a vizsgákból összeállítható minősítések pedig az adott területen való elméleti és gyakorlati hozzáértést (kompetenciát) bizonyítják. Mivel a minősítések a világon mindenhol elfogadottak és egyenrangúak, ezért a velük való érvényesülés is egyszerűbb és hatékonyabb itthon és külföldön egyaránt.

Tisztelt Vizsgázók!

Pearson VUE vizsgaközpontunk kedden és csütörtökön tart nyitva.

Jelentkezni a megszokott időben és módon lehet, azonban egyidőben csak korlátozott számú vizsgázó tartózkodhat a teremben.

Várjuk jelentkezésüket és sikeres felkészülést kívánunk!

Nemzetközi vizsgaközpontok

Vizsgainformációk

Figyelem! Az alábbi oldalakon található információk nem teljesen és nem minden esetben a legfrissebbek, ezért kérjük, hogy aktuális információkért az adott gyártó, vizsgavendor oldalát is keresse fel, vagy kérje segítségünket munkatársainktól. Köszönjük megértését.