Training360 vizsgaközpont

Vizsgaközpontunk professzionális körülmények között és számos időpontban biztosít az év folyamán vizsgázási lehetőséget azoknak a jelentkezőknek, akik nemzetközileg elismert minősítéssel szeretnék alátámasztani szakmai rátermettségüket.

Pearson VUE vizsgaközpontunk hétfőtől-csütörtökig, PeopleCert® és Certiport vizsgaközpontjaink kéthetente pénteken tartanak nyitva.

Vizsgákról általában

Embernek lenni nem vizsga (…), azon nem átmegy vagy megbukik valaki.
Neil Gaiman

Mivel napjainkban a legtöbb pozíció betöltéséhez elvárás (de legalább ajánlott) valamilyen nemzetközi vizsga vagy minősítés megléte, ezért kiemelten fontosnak találjuk, hogy minél többen tegyenek le vizsgát képzésük, felkészülésük befejeztével.

Míg a felsőfokú minősítések, diplomák jellemzően széleskörű, horizontális ismereteket igazolnak, addig a ma emberének legtöbbször egy adott területen, részterületen szükséges dolgoznia, ehhez pedig nagyon alapos, célirányos tudást, felkészültséget kell bizonyítania. Különösen igaz ez az informatikai, valamint a szakmai vezetői területeken.

A nemzetközi vizsgák magas szintű, naprakész tudást mérnek, a vizsgákból összeállítható minősítések pedig az adott területen való elméleti és gyakorlati hozzáértést (kompetenciát) bizonyítják. Mivel a minősítések a világon mindenhol elfogadottak és egyenrangúak, ezért a velük való érvényesülés is egyszerűbb és hatékonyabb itthon és külföldön egyaránt.

Tisztelt Vizsgázók!

Pearson VUE vizsgaközpontunk hétfőtől-csütörtökig, PeopleCert® és Certiport vizsgaközpontjaink kéthetente pénteken tartanak nyitva.

Jelentkezni a megszokott időben és módon lehet, azonban egyidőben csak korlátozott számú vizsgázó tartózkodhat a teremben.

A vírus terjedésének megakadályozása miatt a következő biztonsági előírások, szabályok lépnek életbe:

 • A maszk viselése a vizsgaközpontban és a vizsga alatt is kötelező. Az adminisztrációs folyamat alatt a vizsgázó egyedül a fénykép készítésénél veheti le a maszkot.
  • Amennyiben a vizsgázó megtagadja a maszk viselését vagy vizsga során leveszi, a teremből kivezethető és vizsgáját nem fejezheti be.
  • Amennyiben a vizsgázó szemmel láthatólag beteg (például folyamatosan köhög), a teremből kivezethető és a vizsgáját nem fejezheti be.
  • Amennyiben a vizsga kezdése előtt látható a vizsgázón, hogy beteg, a teremből kivezethető és vizsgáját nem fejezheti be.
 • A recepción minden vizsgázó számára kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk.
 • Az adminisztrációs folyamat során használt eszközöket minden használat után fertőtlenítjük.
 • A vizsgaközpontban található nyolc darab gépparkból egyidőben csak 4 darab használható, így biztosítjuk, hogy a vizsgázók kellő távolságban legyenek egymástól.
 • A gépparkokat minden vizsgázó után fertőtlenítjük.
 • Amennyiben vizsgázó hoz magával enni/innivalót vizsgaszünet esetén azt csak külön tasakban teheti ki a recepciós pultra. Amennyiben nincs tasakban, a saját zárható szekrényében hagyhatja. Ez esetleges szünetnél időveszteséggel jár a vizsga idejéből.

Várjuk jelentkezésüket és sikeres felkészülést kívánunk!

Nemzetközi vizsgaközpontok