Informatikai képzések

Cégünk a hazai IT oktatási piac legdinamikusabban fejlődő, kiemelkedő szereplője. Portfóliónk felöleli az IT képzések csaknem teljes skáláját a hivatalos gyártói képzésektől a saját fejlesztésű, illetve testreszabott megoldásokig. Minősített és elismert oktatók, a legkorszerűbb infrastruktúra, dedikált csapat.

IT üzemeltetői képzések

Minősített oktatóközpontunk kínálatában hivatalos gyártói, egyedileg testreszabott tanfolyamok és szakértőink által a hazai ügyfelek speciális igényeire fejlesztett képzések.

Hivatalos Cisco, IBM, Oracle és VMware oktatóközpontunk portfóliójában a legnépszerűbb gyártói képzések és egyedi, testreszabott speciális témák is elérhetők minősített, nemzetközi szinten is elismert, hivatalos oktatók közreműködésével. Ismerje meg a szakértőink által a hazai ügyfelek igényeire fejlesztett széles spektrumú képzéseinket, például Linux és Juniper témakörökben is. Szakembereink az oktatás mellett az adott technológiák gyakorlati felhasználásában, bevezetésében is rendszeresen közreműködnek. Mindez a legmodernebb környezetben és infrastrukturális háttérrel!

IT üzemeltetői képzéseink

IT fejlesztői képzések

Több tízéves, naprakész gyakorlattal rendelkező oktatóinkkal közösen alkotjuk meg képzéseinket Webfejlesztés, C#, Java, Python, Android, iOS, AWS, biztonságos programozás, UML és tesztelés témakörökben.

Fejlesztői képzéseinket élő tapasztalattal rendelkező szakemberek oktatják. A tananyagainkat gyakorlatorientált szemlélettel állítjuk össze. Próbáld ki mentorált modellben a megjelölt képzéseinket, és haladj saját tempódban, nézd vissza a videókat fél évig bármikor! Jelentkezz meghirdetett időpontjaink egyikére, vagy kérj egyedi igényeidre ajánlatot munkatársunktól!

IT fejlesztői képzéseink

IT vezetői képzések

IT és üzleti döntéshozatalt, stratégiai tervezést, IT szolgáltatás menedzsment és biztonsági folyamatokat támogató IT vezetői és üzleti tanfolyamok a Training360-nál.

A sikeres informatikai rendszerekhez nem elegendő pusztán csúcsminőségű infrastruktúra és szakképzett IT szakember állomány. Össze kell hangolni az IT és az üzlet, valamint az IT és a cég más szervezetei közötti kommunikációt, ki kell építeni a piaci változásoknak és kihívásoknak is megfelelő működési folyamatokat. Ebben segítenek bevált, best practice módszertanokra épülő IT vezetői és üzleti, valamint IT projektvezetői tanfolyamaink (ITIL® és ISO20000 tanfolyamok, IT és üzleti menedzsment tanfolyamok).

IT vezetői képzéseink

Hatékony értékteremtés

Folyamatosan bővülő agilis oktatási szolgáltatásaink komplex megközelítést adnak az agilis világhoz. Legyen szó módszertani, szerepkörös, de akár skálázott agilis ismeretekről, nálunk megtalálja. Ráadásul egyedi képzési csomagjaink segítségével egyszerre fejlesztheti agilis és egyéb (IT vagy soft-skill) képességeit, ismereteit is.

DevOps képzéseink a gyakran és gyorsan változó, összetett rendszerek (így például a felhő rendszerek és szolgáltatások) hatékonyabb és átláthatóbb működtetéséhez és az ehhez szükséges IT üzemeltetői, fejlesztői és szolgáltatás menedzsment, projektmenedzsment csapatok összehangolásához biztosít módszertani és technikai megoldásokat.

Agilis és DevOps képzéseink