Informatikai képzések

Cégünk a hazai IT oktatási piac legdinamikusabban fejlődő, kiemelkedő szereplője. Portfoliónk felöleli az IT képzések csaknem teljes skáláját a hivatalos gyártói képzésektől a saját fejlesztésű, illetve testreszabott megoldásokig. Minősített és elismert oktatók, a legkorszerűbb infrastruktúra, dedikált csapat.
IT üzemeltetői képzések

IT üzemeltetői képzések

Minősített oktatóközpontunk kínálatában hivatalos gyártói, egyedileg testreszabott tanfolyamok és szakértőink által a hazai ügyfelek speciális igényeire fejlesztett képzések.

Hivatalos Cisco, IBM, Microsoft, Oracle és VMware oktatóközpontunk portfoliójában a legnépszerűbb gyártói képzések és egyedi, testreszabott speciális témák is elérhetők minősített, nemzetközi szinten is elismert, hivatalos oktatók közreműködésével. Ismerje meg a szakértőink által a hazai ügyfelek igényeire fejlesztett széles spektrumú képzéseinket is Linux, Juniper, Citrix és CompTIA témakörökben. Szakembereink az oktatás mellett az adott technológiák gyakorlati felhasználásában, bevezetésében is rendszeresen közreműködnek. Mindez a legmodernebb környezetben és infrastrukturális háttérrel!

Ismerje meg a lehetőségeket!
IT fejlesztői képzések

IT fejlesztői képzések

Több tízéves, naprakész gyakorlattal rendelkező oktatóinkkal közösen alkotjuk meg képzéseinket Webfejlesztés, C#, Java, Python, Android, iOS, biztonságos programozás, UML és tesztelés témakörökben.

Fejlesztői képzéseinket élő tapasztalattal rendelkező szakemberek oktatják. A tananyagainkat gyakorlatorientált szemlélettel állítjuk össze. Próbáld ki mentorált modellben a megjelölt képzéseinket, és haladj saját tempódban, nézd vissza a videókat fél évig bármikor! Jelentkezz meghirdetett időpontjaink egyikére, vagy kérj egyedi igényeidre ajánlatot munkatársunktól!

Ismerje meg a lehetőségeket!
IT vezetői képzések

IT vezetői képzések

IT és üzleti döntéshozatalt, stratégiai tervezést, IT szolgáltatás menedzsment és biztonsági folyamatokat támogató IT vezetői és üzleti tanfolyamok a Training360-nál. Minősített, tapasztalt trénergárda, best practice fogások, szimulációs megoldások, kedvező árfekvés, többféle téma.

A sikeres informatikai rendszerekhez nem elegendő pusztán csúcsminőségű infrastruktúra és szakképzett IT szakember állomány. Össze kell hangolni az IT és az üzlet, valamint az IT és a cég más szervezetei közötti kommunikációt, ki kell építeni a piaci változásoknak és kihívásoknak is megfelelő működési folyamatokat. Ebben segítenek bevált, best practice módszertanokra épülő IT vezetői és üzleti, valamint IT projektvezetői tanfolyamaink (ITIL® és ISO20000 tanfolyamok, IT és üzleti menedzsment tanfolyamok, Agilis projektvezetési tréningek).

Ismerje meg a lehetőségeket!