Jelentkezés

Tisztelt jelentkező, érdeklődő! A Training360 Kft. a 2018. május 25-től életbe lépő GDPR (általános adatvédelmi rendelet) irányelveit figyelembe véve kezeli személyes adatait az oktatási szolgáltatásokra történő jelentkezések során. A Training360 adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját itt olvashatja. A Training360 Kft. által kínált tanfolyamokra történő jelentkezéssel (jelentkezési lap elküldésével) elfogadja a Training360 Kft. adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját.

Jelentkezés tanfolyamainkra

Tanfolyamainkra online, a kiválasztott tanfolyam oldaláról tud jelentkezni regisztrációt és/vagy belépést követően.

A Training360 tanfolyamaira az alábbi, letölthető tanfolyami jelentkezési lappal is regisztrálhat. Kérjük, hogy amennyiben több tanfolyamra jelentkezik, ebben az esetben mindegyikhez külön jelentkezési lapot töltsön ki. A jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat Általános tanfolyami és garanciális feltételeink tartalmazzák. A lapot kérjük, faxon vagy e-mailben (szkennelve) munkatársaink e-mail címére eljuttatni.

Java, iPhone, Android, Microsoft fejlesztői tanfolyamok, Linux, Office tanfolyamok,
irodai szoftverhasználat

Java, iPhone, Android, Microsoft fejlesztői tanfolyamok, Linux, Office tanfolyamok,
irodai szoftverhasználat

Microsoft üzemeltetői, AWS, Oracle, IBM, AI Akadémia

Soft skill tréningek,
Agile® és Scrum képzések, IT vezetői tanfolyamok, E-learning

Soft skill tréningek,
Agile® és Scrum képzések, IT vezetői tanfolyamok, E-learning

Cisco, VMware tanfolyamok

Jelentkezés vizsgákra

A Training360 oktatóközpontjában Pearson VUE és PeopleCert® vizsgaközpont működik. Jelentkezni online, vagy a Training360 által kibocsátott jelentkezési lappal tud, amit kitöltve és aláírva kell visszajuttatnia hozzánk e-mailben. Amennyiben bármilyen kérdése van, a szabad helyekkel, lehetséges időpontokkal, illetve a vizsgákkal kapcsolatban, kérjük keresse kollégánkat.

Vizsgaközpontok és vizsgák