Jelentkezés

Tisztelt jelentkező, érdeklődő! A Training360 Kft. a 2018. május 25-től életbe lépő GDPR (általános adatvédelmi rendelet) irányelveit figyelembe véve kezeli személyes adatait az oktatási szolgáltatásokra történő jelentkezések során. A Training360 adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját itt olvashatja. A Training360 Kft. által kínált tanfolyamokra történő jelentkezéssel (jelentkezési lap elküldésével) elfogadja a Training360 Kft. adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját.

Jelentkezés tanfolyamainkra

Tanfolyamainkra online, a kiválasztott tanfolyam oldaláról tud jelentkezni regisztrációt és/vagy belépést követően.

A Training360 tanfolyamaira az alábbi, letölthető tanfolyami jelentkezési lappal is regisztrálhat. Kérjük, hogy amennyiben több tanfolyamra jelentkezik, ebben az esetben mindegyikhez külön jelentkezési lapot töltsön ki. A jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat Általános tanfolyami és garanciális feltételeink tartalmazzák. A lapot kérjük, faxon vagy e-mailben (szkennelve) munkatársaink e-mail címére eljuttatni.

Java, iPhone, Android, Microsoft fejlesztői tanfolyamok

Microsoft üzemeltetői tanfolyamok, AWS tanfolyamok

IT vezetői, Cisco, Linux, VMware, Oracle, IBM, SAP tanfolyamok

Soft skill tréningek,
Agile® és Scrum képzések

Soft skill tréningek,
Agile® és Scrum képzések

Office tanfolyamok,
irodai szoftverhasználat

Office tanfolyamok,
irodai szoftverhasználat

Jelentkezés vizsgákra

A Training360 oktatóközpontjában Pearson VUE, PeopleCert® és Certiport vizsgaközpont működik. Jelentkezni online, vagy a Training360 által kibocsátott jelentkezési lappal tud, amit kitöltve és aláírva kell visszajuttatnia hozzánk e-mailben. Amennyiben bármilyen kérdése van, a szabad helyekkel, lehetséges időpontokkal, illetve a vizsgákkal kapcsolatban, kérjük keresse kollégánkat.

Vizsgaközpontok és vizsgák