Ha kimarad, lemarad

Mesterséges intelligencia (AI) tanfolyamok

Az igazi kérdés nem az, hogy gépek tudnak-e gondolkodni, hanem az, hogy az ember tud-e.
B. F. Skinner
Fedezze fel a mesterséges intelligencia izgalmas világát tanfolyamainkon! A technológiai fejlődésben a mesterséges intelligencia (MI, angolul AI) az egyik legfontosabb terület, amely forradalmasítja az üzleti és a fogyasztói világot egyaránt. Legyen szó adatelemzésről, ügyfélszolgálati automatizációról, marketingről, HR menedzsmentről, vagy jogi támogatásról, a mesterséges intelligencia hatalmas potenciállal rendelkezik, hogy hatékonyabbá tegye a munkavégzést és versenyképesebbé tegye vállalkozását.
egér Ne maradjon le Ön sem!

Képzési megoldásaink

Ahhoz, hogy kiaknázza a mesterséges intelligencia nyújtotta lehetőségeket, olyan szakértőkre van szüksége, akik megértik és kezelni és integrálni képesek az új technológiát, vagy akár új megoldásokat tudnak kialakítani. Az AI-ra építve szinte naponta jönnek ki új eszközök különböző felhasználási területeken, ezért képzési portfoliónkat folyamatosan fejlesztjük és bővítjük.

Indul az AI360 Akadémia!

Meglévő képzéseinkbe folyamatosan integrálni fogjuk az AI lehetőségeinek bemutatását, így nálunk a „klasszikus” képzéseken is többet fog kapni, hiszen megismerheti hogyan tudja munkáját még hatékonyabbá tenni az AI segítségével.

Fejlesztői képzések

Hogyan használjuk hatékonyan és okosan az AI-t alkalmazások fejlesztésében és a tesztelésben?

Irodai informatika, Office képzések

Hogyan tudjuk az eddigi Office365 eszközeinket felturbózni és akár megtízszerezni teljesítményünket, vagy akár olyan dolgokat csinálni, amikhez eddig nem is értettünk

IT biztonsági képzések

Hogyan tudjuk megvédeni értékeinket és időben felismerni és elhárítani a kiberbiztonsági fenyegetéseket? Hogyan használható az AI az AI ellen a biztonság területén?

IT vezetői képzések

Hogyan alakítják át az IT szolgáltatásmenedzsmentet, a projektmenedzsmentet és az üzleti elemzők munkáját az AI megoldások és a digitalizáció?

Soft-skill tréningek, szervezetfejlesztés

Hogyan alakítják át az egyént és a szervezetet a mesterséges intelligencia térhódításával járó gyors változások, és hogyan kezeljük megfelelően és észszerűen a változásokat, hogyan húzzunk valós hasznot az AI-ból?

Gondolkodjunk együtt az AI-ról!

A mesterséges intelligencia vállalati felhasználási területei szinte határtalanok, és a technológia fejlődésével egyre pontosabb, jobb, gyorsabb és összetettebb megoldásokat tudunk majd implementálni.

A későbbiekben szeretnénk segítséget nyújtanak Önnek és cégének ezen lehetőségeket feltérképezni és az vállalatra szabott AI megoldásokat, ötleteket generálni és implementálni, legyen szó az üzleti folyamatok vagy szolgáltatások támogatásáról, vagy a munkavállalók AI alapú átképzésről.

Gondolkodjunk együtt a lehetséges lépésekről, megoldásokról, keressük egymást bizalommal!

Keressen minket!

Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné megtudni, hogyan segíthetünk Önnek leendő AI projektjében, kérjük, keresse munkatársainkat bizalommal!

* Az oldal szövegét az AI (ChatGPT) támogatásával készítettük.