SZERVEZETFEJLESZTÉS

Szabadítsuk ki együtt a munkatársaiban rejlő potenciált, hozzuk ki a maximumot a csapatból!
Kiváló szakembereink széles módszertani eszköztárral, hazai és nemzetközi tapasztalatokkal, minden esetben egyedi megoldás keretében támogatják Önt céljai elérésében.

Egy szervezet legértékesebb vagyona ma már azoknak az embereknek az összessége, melyek sikeresen működtetik. A Training360 Szervezetfejlesztés üzletága szakértő partnerként nyújt segítséget, akár több száz fő részvételével megvalósuló szervezetfejlesztésről, akár ha egy tehetséges munkatársának fejlesztéséről gondolkodik: a kulcs az idő. Mindenkinek egy élete van, a fejlődésért dolgozni kell és fejlődni kell, hogy még hatékonyabban tudjuk végezni munkánkat. Célunk, hogy a munkatársak minden munkától távol töltött perce a lehető legjobban hasznosuljon, hogy programjaink résztvevői számára biztosítsuk a fejlődés élményét.

Nyílt tréning naptár

Legnépszerűbb, legkeresettebb témáink nyílt tréningek formájában is elérhetőek. Tréningjeink rendkívül gyakorlatias formában valósulnak meg, a trénerek sok éves tapasztalatára épülnek, könyvekből nem elsajátítható tudást biztosítanak a résztvevők számára.

Nyílt tréning naptár

Tréning katalógus

Szakértő látogatóinknak alakítottuk ki ezt az oldalt, ahol könnyen átlátható formában tekinthetik át tréning témáinkat, kereshetnek, böngészhetnek a tematikáink között.

Tréning katalógus

Coaching

A coaching beszélgetések lehetőséget teremtenek arra, hogy a vezető számos, a mindennapokban kihívást jelentő témakört elfogadó-támogató környezetben gondoljon végig. A coaching során a coach aktív figyelemmel, meghallgatással, számos kérdéssel és visszajelzéssel támogatja kliensét.

Coaching

Mérőeszközök

Itt a Training360-nál kiválasztottunk 5 különböző profilú mérőeszközt, és abban segítünk, hogy milyen helyzetekre, melyiket érdemes használni. Természetesen ez egy nagyon szűk és szubjektív szelete a hatalmas online kérdőívpiacnak.

Mérőeszközök

Agilis tanfolyamok

Hogyan szállíts jót és jól? Tantermi, online és e-learning képzéseink segítenek téged és a csapatodat, hogy lépést tartsatok a folyamatosan fejlődő szakmai módszertanokkal. Hiteles szakemberek, lebilincselő trénerek, dedikált szervező csapat.

Agilis képzések