Utalványok, kedvezmények

VMware Training Creditek (PSO Credit)

A creditek hivatalos VMware tanfolyamra és hivatalos VMware vizsgára egyaránt felhasználhatók.

A Training360-nál beválthatja creditjeit VMware vSphere Install, Confugure, Manage v7 valamint VMware vSphere Optimize and Scale v7 tanfolyamokra és VMware vizsgákra.

Amennyiben VMware Learning Creditet szeretne felhasználni a fenti tanfolyamokra, kérjük, keresse VMware termékmenedzser munkatársunkat, vizsgákra történő beváltás esetén pedig vizsgaadminisztrátor kollégánkat.

Vizsgautalványok

A nemzetközi Pearson VUE vizsgaközpontokban letehető bizonyos, hivatalos gyártói vizsgákat (pl. Microsoft, Cisco, VMware) lehetőség van előre, a kiállítástól számított egy évig felhasználható vizsgautalvány formájában megvásárolni.

A vizsgautalványok előnye, hogy könnyű tervezhetőséget, pénzügyi átláthatóságot, nagyon könnyű adminisztrációt és garantált (vizsgadíj vagy árfolyam-változástól független) felhasználási/beváltási lehetőséget biztosít felhasználójának.

Minél több vizsgát vásárol meg előre céged, annál nagyobb kedvezményt érvényesíthetsz annak díjából. A minimálisan rendelhető vizsgautalványok száma 5 db.

További kérdések, kérések és ajánlatkérés esetén kérjük, keresd munkatársunkat!

Számos tanfolyamunkhoz, kedvezményes képzési csomagunkhoz beépítve is jár vizsgautalvány. Kedvezményre jogosító vizsgakuponok érhetők el időszakosan többek között pl. a vizsgafelkészítő kiadványokban is (Microsoft Press training kit, Cisco Press Certification Guide).

A vizsgautalványokat a vizsgára történő jelentkezéskor kell beváltani. A jelentkezési lapon az utalvány azonosítószámát és lejárati idejét szükséges feltüntetni.

További információk

Időszakos akciók, hírlevelek

Időszakos tanfolyami és vizsgaakcióinkat kihasználva is jelentős összegeket takaríthatsz meg. Az akciós árak más kedvezményekkel, akciókkal nem vonhatók össze, és más szolgáltatásra nem válthatók át, a kedvezmények igénybevételére az adott akciós feltételek érvényesek. Az kedvezményes árú képzésekre egyes tanfolyami utalványok is igénybe vehetők.

Maradj velünk kapcsolatban! Kövesd híreinket, rendezvényeinket, tanfolyami akcióinkat a Facebook-on vagy tájékozódj hírlevelünkből!

Állandó és időszakos akciós ajánlatainkat weboldalunkon is megtalálhatod az Akciók részben.