Utalványok, kedvezmények

VMware Training Creditek (PSO Credit)

A creditek hivatalos VMware tanfolyamra valamint hivatalos VMware vizsgára használhatók fel. VMware training creditek külföldön a megvásárolt szoftverlicencekhez is járnak illetve előre kedvezményes csomagokban vásárolhatók; így pl. nemzetközi vállalatoknál, ahol külföldi az anyavállalat vagy van külföldön is érdekeltsége, rendelkezhet VMware Training creditekkel, melyek beválthatók a Training360-nál oktatásra vagy vizsgára.

Amennyiben VMware Learning Creditet szeretne felhasználni, kérjük, keresse VMware termékmenedzser munkatársunkat.

Oracle Learning Creditek

Az Oracle Learning Creditek szoftverlicenszekhez kapcsolódóan vagy akár önállóan is megvásárolhatók az Oracle-nél valamint annak viszonteladó partnerein keresztül. Az Oracle Learning Creditek előnye, hogy könnyű tervezhetőséget, pénzügyi átláthatóságot és garantált (képzésdíj vagy árfolyam-változástól független) felhasználási/beváltási lehetőséget biztosít a cégek számára.

Az Oracle Learning Creditek a tervezett oktatási költségkeretben vehetők meg előre, és egy évig használhatók fel hivatalos Oracle oktatóközpontokban Oracle online és tantermi tanfolyamra, vizsgákra, előfizetésekre. Minél nagyobb keretet vásárol meg előre egy cég, annál nagyobb kedvezmény érvényesíthető annak díjából. Ez nagyobb rendelés esetén akár 25% is lehet!

Ha cége Oracle képzési igénye szerteágazó és sok munkavállalót kell kiképeznie, akkor az Oracle Learning Credit hatékony megoldás lehet a finanszírozásra.

Amennyiben Oracle Learning Creditet szeretne felhasználni, kérjük, keresse Oracle termékmenedzser munkatársunkat.

Vizsgautalványok

A nemzetközi Pearson VUE vizsgaközpontokban letehető bizonyos, hivatalos gyártói vizsgákat (pl. Microsoft, Cisco, VMware) lehetőség van előre, a kiállítástól számított egy évig felhasználható vizsgautalvány formájában megvásárolni.

A vizsgautalványok előnye, hogy könnyű tervezhetőséget, pénzügyi átláthatóságot, nagyon könnyű adminisztrációt és garantált (vizsgadíj vagy árfolyam-változástól független) felhasználási/beváltási lehetőséget biztosít felhasználójának.

Minél több vizsgát vásárol meg előre céged, annál nagyobb kedvezményt érvényesíthetsz annak díjából. A minimálisan rendelhető vizsgautalványok száma 5 db.

További kérdések, kérések és ajánlatkérés esetén kérjük, keresd munkatársunkat!

Számos tanfolyamunkhoz, kedvezményes képzési csomagunkhoz beépítve is jár vizsgautalvány. Kedvezményre jogosító vizsgakuponok érhetők el időszakosan többek között pl. a vizsgafelkészítő kiadványokban is (Microsoft Press training kit, Cisco Press Certification Guide).

A vizsgautalványokat a vizsgára történő jelentkezéskor kell beváltani. A jelentkezési lapon az utalvány azonosítószámát és lejárati idejét szükséges feltüntetni.

További információk

Kedvezményes oktatási csomagok - akár 20%-ot is megtakaríthatsz!

Rendeld meg tanfolyamainkat csomagban kedvezőbb áron, extra tartalmakkal!

Szerezz eladható, piacképes tudást és nemzetközi minősítéseket, melyekkel itthon vagy külföldön is könnyebben találhatsz állást vagy építheted karriered, erősítheted pozíciódat az IT piacon. Összeállítottuk számodra a legütősebb csomagokat, melyekben a legnépszerűbb, adott kompetencia vagy hivatalos minősítés megszerzésére irányuló tanfolyamainkat kedvezményes formában és számos extrával érheted el.

Az egyes tanfolyamok hivatalos minősítések megszerzését (vizsgák) is segítik, illetve kedvezményes továbbképzési lehetőséget biztosítanak továbbképző tanfolyamaikra. Olyan oktatási csomagokat is kínálunk, melyek vizsgafelkészítő anyagot és kedvezményes vizsgákat is tartalmaznak.

Milyen előnyökkel járnak a csomagok?

  • A képzéssorozatok keretében az egyes tanfolyamokat jelentős árkedvezménnyel rendelheted meg, sőt a továbbtanulásra is biztosítunk kedvezményeket. A csomagok megrendelésével akár több százezer forintot is megtakaríthatsz! Az egyes tanfolyamokon tanfolyami utalványok (pl. VMware Training Credit) beszámíthatók.
  • Az egyes tanfolyamok időben rugalmasan, jellemzően 3-4 hetente követik egymást, így egyszerűbben ütemezhetők, és nem szükséges hosszabb időre eljönnöd a munkahelyedről.
  • Számos képzéssorozatunkhoz kapcsolódóan a tanfolyamok teljes magyar nyelvű videós tananyagához is hozzáférhetsz – akár már a képzés előtt is –, így előre tanulhatsz, a képzésre már konkrét kérdéseiddel jöhetsz oktatóinkhoz. Az anyagok ideálisak későbbi ismétlésre és vizsgafelkészülésre is.

További részletek

Időszakos akciók, hírlevelek

Időszakos tanfolyami és vizsgaakcióinkat kihasználva is jelentős összegeket takaríthatsz meg. Az akciós árak más kedvezményekkel, akciókkal nem vonhatók össze, és más szolgáltatásra nem válthatók át, a kedvezmények igénybevételére az adott akciós feltételek érvényesek. Az kedvezményes árú képzésekre egyes tanfolyami utalványok is igénybe vehetők.

Maradj velünk kapcsolatban! Kövesd híreinket, rendezvényeinket, tanfolyami akcióinkat a Facebook-on vagy tájékozódj hírlevelünkből!

Állandó és időszakos akciós ajánlatainkat weboldalunkon is megtalálhatod az Akciók részben.