ITIL® 4 Specialist: High Velocity IT tanfolyam + vizsga

ITIL4-HVIT Új

ITIL®4 gyorsreagálású informatika, digitális transzformáció - akkreditált hivatalos tanfolyam vizsgával együtt

Képzési forma:
Képzés hossza:
3 nap (24 óra)
Képzés nyelve:
Magyar/Angol
2022.
december
05.
Biztosan indul
2023.
május
08.
Normál
2023.
augusztus
28.
Normál
2023.
november
13.
Normál
Képzési forma:
Normál
Képzés hossza:
3 nap (24 óra)
Képzés nyelve:
Magyar/Angol
2023.
május
08.
2023.
augusztus
28.
2023.
november
13.

Ismertető

Az ITIL®4 Specialist: High Velocity IT (HVIT) középhaladó modul keretein belül, az ITIL4 Managing Professional szakirányhoz kapcsolódóan, bemutatásra kerülnek a gyors működési sebességgel és teljesítménnyel bíró, IT környezetekben létrehozott digitális szervezetek, valamint az ezt elősegítő működési modellek és megoldások. A HVIT modul célja, hogy inspirációval és ötletekkel szolgáljon azon szervezetek részére, akik hasonló működést kívánnak elérni, mint a digitalizációban élen járó, napjainkban méltán sikeres vállalkozások és nagyvállalatok.

A hivatalos, akkreditált ITIL®4 HVIT tanfolyam részletezi azon munkamódszereket, amelyek a termékek és szolgáltatások gyorsabb létrehozását, illetve nyújtását maximalizált értékteremtés mellett segítik elő. Ilyenek módszertanok például az Agile, a Lean, valamint egyéb, a napjainkban bevált gyakorlatként használt felhős megoldások, az automatizálás, valamint a manuális tevékenységeket felváltó automatikus tesztelési módszerek.

A képzés további középhaladó tanfolyamok (ITIL4-CDS, ITIL4-DSV, ITIL4-DPI) elvégzésével együtt ad teljes képet, és a kapcsolódó sikeres vizsgákkal együtt teszi lehetővé a ITIL4 Managing Professional szakirányú minősítés megszerzését.

Kinek ajánljuk a képzés elvégzését?

  • Olyan szakértők részére, akik meg szeretnék ismerni a digitális termékek életciklusát az ITIL "működési modell" szemszögéből.
  • Olyanszakértők részére, akik a meglévő ITIL minősítésük mellett szeretnék bővíteni ismereteiket és tovább kívánnak lépni szakterületükön.
  • Olyan ITSM vezetők részére, akik érteni szeretnék, hogy a digitális termékeken és szolgáltatásokon keresztül hogyan járulhatnak hozzá az értékteremtéshez.
  • Olyan cégvezetők, döntéshozók részére, akik szeretnék megérteni a digitális cégek működésével kapcsolatos alapfogalmakat és informatikai igényeket.
  • Olyan cégvezetők, döntéshozók részére, akik meg kívánják ismerni azon irányelveket, munkamódszereket és koncepciókat, amelyek a gyorsan és magas szinten teljesítő IT szervezeteket jellemzik.
  • Azok részére, akik hivatalos vizsgát is szeretnének a képzést követően letenni és a későbbiekben szeretnék megszerezni az ITIL4 Managing Professional minősítést.

A tanfolyamon megszerzett ismeretek az alábbiakban nyújtanak segítséget a szervezeteknek: javuló teljesítmény és működési hatékonyság, munkavállalói kompetencia fejlődése.

A képzés díja tartalmazza a témához kapcsolódó hivatalos ITIL4 HVIT vizsgát is, mely online formában a PeopleCert rendszerén keresztül tehető le. A vizsgával kapcsolatosan további részletes információk az AXELOS® cég weboldalán találhatók.

A képzés 4 nagy témakört fed le és részletez:

  • A digitális szervezetek gyors működési természetéhez kapcsolódó fogalmak és elvek megértése, és azok IT oldali igényei és azok támogatása
  • A digitális termékek életciklusának megértése az ITIL működési modellje alapján
  • Az ITIL útmutatások, megoldások és egyéb alapvető elvek fontosságának megértése a gyors működésű és változású IT környezetek megvalósításához
  • Értékteremtés megvalósítása digitális termékek segítségével

A képzés anyagával kapcsolatosan további részletes információk az AXELOS® cég weboldalán találhatók.

A képzés elvégzéséhez előzetes ITIL4 Foundation minősítéssel szükséges rendelkezni. Mivel a képzés tananyagai, forrásanyagai és a vizsga is angol nyelvűek, ezért legalább alapfokú, olvasás-szintű szakmai angol nyelv tudás javasolt. Az előadás magyar nyelven zajlik. Más előképzettség a tanfolyamhoz nem szükséges. Korábbi agile, lean illetve agilis IT megoldások fogalmainak alapvető ismerete előnyt jelent, de nem feltétel.