E-learning

A tantermi képzések mellett a huszonegyedik század tanulási szokásainak megfelelően számos elektronikus tananyag is elérhető kínálatunkban, melyek segítségével jelentősen növelhető a tanulás hatékonysága, és sokkal testreszabhatóbbá válik az ismeretek megszerzése mindenki számára.

Saját fejlesztésű e-learning tananyagok

A Training360 saját fejlesztésű tananyagai rövid, magyar nyelvű videókból állnak, melyek az informatika felhasználói és szakmai területeit mutatják be. Saját fejlesztésű tananyagaink közt megtalálható számos hasznos képzés az Office felhasználói ismeretektől kezdve, a SharePoint üzemeltetésen át, a Java fejlesztésig.

Ismerje meg saját fejlesztésű e-learning tananyagainkat!
Ismerje meg az E-learningtárat!

Hivatalos e-learning tananyagok

Saját fejlesztésű e-learning tananyagaink mellett elérhetők kínálatunkban a legnagyobb IT cégek hivatalos elektronikus tananyagai is, így akik hivatalos anyagok segítségével szeretnék fejleszteni magukat, azok is megtalálják nálunk, amit keresnek.

Ismerje meg hivatalos e-learning tananyagainkat!

Training360 mentorált képzések

A mentorált képzés ötvözi a tantermi oktatás és az e-learning tananyagok előnyeit. A tantermi képzések korlátozottan biztosítanak lehetőséget arra, hogy a résztvevők saját tempójukban haladjanak a tanfolyam anyagával. Ezt a problémát hidalják át a mentorált tanfolyamaink, ahol tantermi keretek közt a hallgatók saját tempójukban sajátíthatják el oktatóvideókon keresztül az általuk választott képzés anyagát, és mindeközben bármikor segítséget kérhetnek a résztvevőket segítő oktatótól.

Ismerje meg induló mentorált képzéseinket!

Egyedi e-learning megoldások és szolgáltatások

Amennyiben a rendelkezésre álló anyagaink közt nem találja meg amire szüksége van, vagy éppen teljesen egyedi e-learning anyagot szeretne cége számára, szívesen segítünk annak elkészítésében a tervezéstől a megvalósításon át egészen annak bevezetéséig.

Tudjon meg többet egyedi e-learning megoldásainkról!