ITIL® 4 Specialist: Create, Deliver and Support + vizsga

ITIL4-CDS Új

Fejlesztés, működtetés és támogatás ITIL4 alapokon - akkreditált hivatalos tanfolyam vizsgával együtt

Képzési forma:
Képzés hossza:
3 nap (24 óra)
Képzés nyelve:
Magyar/Angol
2023.
március
08.
Normál
2023.
május
31.
Normál
2023.
szeptember
25.
Normál
Képzési forma:
Normál
Képzés hossza:
3 nap (24 óra)
Képzés nyelve:
Magyar/Angol
2023.
március
08.
2023.
május
31.
2023.
szeptember
25.

Ismertető

Az ITIL®4 Specialist: Create, Deliver and Support (CDS) középhaladó modul keretein belül, az ITIL4 Managing Professional szakirányhoz kapcsolódóan megismerhetjük az alapvető (core) szolgáltatásmenedzsment tevékenységeket és a szolgáltatások létrehozását. A modul a különböző értékfolyamatok és tevékenységek integrációjára összpontosít az IT-alapú termékek és szolgáltatások létrehozása, nyújtása és támogatása érdekében, és a támogató gyakorlati készségekre, módszerekre és eszközökre is kitér. A képzés a szolgáltatások teljesítményével is foglalkozik, és a szakemberek számára a szolgáltatásminőség és a szolgáltatásfejlesztés módszereinek jobb megértését teszi lehetővé.

A képzés további középhaladó tanfolyamok (ITIL4-HVIT, ITIL4-DSV, ITIL4-DPI) elvégzésével együtt ad teljes képet, és a kapcsolódó sikeres vizsgákkal együtt teszi lehetővé a ITIL4 Managing Professional szakirányú minősítés megszerzését.

Kinek ajánljuk a képzés elvégzését?

  • Elsősorban IT szolgáltatásmenedzsmentben gyakorlott szakemberek számára (pl. jelenlegi IT vezetők, ITSM vezetők, projektmenedzserek), akik IT-alapú és digitális termékeket és szolgáltatásokat fejlesztenek, működtetnek és/vagy támogatnak, illetve felelősek lesznek a teljes körű szolgáltatás nyújtásáért és támogatásáért.
  • Azok részére, akik hivatalos vizsgát is szeretnének a képzést követően letenni és a későbbiekben szeretnék megszerezni az ITIL4 Managing Professional minősítést.

A tanfolyamon megszerzett ismeretek az alábbiakban nyújtanak segítséget a szervezeteknek: javuló teljesítmény és működési hatékonyság, munkavállalói kompetencia fejlődése, az ügyfelek megtartásának növelése.

A képzés díja tartalmazza a témához kapcsolódó hivatalos ITIL4 CDS vizsgát is, mely online formában a PeopleCert rendszerén keresztül tehető le. A vizsgával kapcsolatosan további részletes információk az AXELOS® cég weboldalán találhatók.

A képzés 3 nagy témakört fed le és részletez:

  • Annak megértése, hogyan tervezzük meg és fejlesszük a szolgáltatás értékáramot a szolgáltatások létrehozásához, bevezetéséhez, működtetéséhez és támogatásához
  • Hogyan használhatóak fel az ITIL gyakorlatok az értékáramon és a szolgáltatási érték rendszeren keresztül a szolgáltatások létrehozására, működtetésére és támogatására.
  • Hogyan valósítható meg a fentiek alapján a szolgáltatások létrehozása, működtetése és támogatása.

A képzés anyagával kapcsolatosan további részletes információk az AXELOS® cég weboldalán találhatók.

A képzés elvégzéséhez előzetes ITIL4 Foundation minősítéssel szükséges rendelkezni. Mivel a képzés tananyagai, forrásanyagai és a vizsga is angol nyelvűek, ezért legalább alapfokú, olvasás-szintű szakmai angol nyelv tudás javasolt. Az előadás magyar nyelven zajlik. Más előképzettség a tanfolyamhoz nem szükséges.