Leadership Mindhack

ITIL4-LM Új

IT vezetői coaching

Részvételi forma

Képzés hossza

3 nap (3×8 tanóra)
naponta 9:00 - 17:00

Időpontok

Nincsenek meghirdetett időpontok.

Szeretne a témában testre szabott megoldást, csoportos képzést?
Egyedi képzési szolgáltatásainkról részletesen itt olvashat.

Ismertető

A Leadership MindHack Program célja, hogy vezetésről ne csak az elméleti tudással rendelkezz, hanem képes legyél alkalmazni azt a mindennapokban is, hogy hatékonyabb vezetőként hozzájárulj a cégetek eredményes működéséhez, piaci pozíciójának megerősödéséhez.

Célja, hogy a vezetés számodra sem egy kötelező, nemszeretem feladat legyen, hanem egy élvezhető tevékenység, létforma, amiben megtalálhatod a siker örömét, másokkal való kapcsolódás feltöltő erejét, elismert szakemberként és vezetőként a számodra ideális helyen való munkából származó anyagi és egyéb javak
megszerzését, vagy bármit, amiért reggelenként egyre több energiával és lelkesedéssel kelsz ki az ágyból!

Leadership Mindhack programunkat most féláron is megrendelheted az ITIL szakértői képzéssorozatunk keretein belül. Az akció részleteiről a képzéssorozatunk oldalán tájékozódhatsz.

A program partneri együttműködésben zajlik az ExperienceIT csopporttal.

Tematika

  • Előzetes igény- és helyzetfeltáró beszélgetés.
  • 4 alkalmas, félnapos, csoportos, gyakorlatorientált képességfejlesztés, melynek során a vezetéshez kapcsolódó legújabb trendeket, ismereteket és jó gyakorlatokat ismerheted meg, többek közt a vezetői önismerethez, a vezetői kompetenciákhoz, az ügyfélközpontú csapatok vezetéséhez és a változó környezetben történő vezetéshez kapcsolódóan.
  • Kétheti rendszerességgel, összesen 8 egyéni coaching alkalom, melyek azért lesznek különösen hasznosak számodra, mert etikus hackered csak és kizárólag rád figyel, a találkozókon pedig azokkal a témákkal dolgoztok, amelyek számodra relevánsak, égetőek, hasznosak.
  • Innermetrix Advanced Insights személyiségprofil, melynek segítségével felfedezheted saját természetes tehetségeit, megérted, mi motivál és hogyan használod ezeket a tehetségeidet.
  • Záró konzultáció.