Training360 oktatóközpont - oktatások a teljesség igényével

A Training360 célja, hogy megfeleljen a ma és a jövő oktatási kihívásainak, és piacképes, gyorsan hasznosítható tudást kínáljon egyéni és vállalati ügyfelei számára egyaránt. Több tízéves tapasztalattal rendelkező szakember- és ügyfélmenedzser csapatunk, minősített oktatóbázisunk és bevált oktatási folyamatmenedzsment rendszerünk nyújtja a garanciát, hogy ügyfeleink tudásban, időben és költségekben is optimális képzési megoldáshoz jussanak.

Miért 360?

Minősítéseink, partnereink

Kiemelten kezeljük a hivatalos oktatóközponti minősítések megszerzését, hiszen ezek keretében ügyfeleink a világon mindenhol bevált és elfogadott, magas minőségű oktatást kapják: minősített oktatók, hivatalos tananyagok, nemzetközi minősítésekre való felkészítés. A hivatalos címeinket folyamatosan bővítjük továbbiakkal is a közeljövőben.

Munkatársaink

Munkatársaink mögött több éves oktatóközpontokban eltöltött idő, szakmai gyakorlat és tapasztalat van, így kérdései, problémái esetén nyugodtan ránk bízhatja magát. Az oktatóközpontok között egyedülálló szervezeti és működési modellünk biztosítja, hogy az adott oktatásokhoz kapcsolódó kérdésekben (legyen szó szervezési vagy logisztikai kérdésekről, egyedi ajánlatok összeállításáról vagy szakmai témákról) dedikált, kompetens szakértő kollégák állnak rendelkezésére.

Munkatársainkat közvetlenül is keresheti a Kapcsolat menü alatt megadott elérhetőségeken!

Oktatóink

A Training360 kiterjedt hálózatának és kapcsolatrendszerének köszönhetően több mint 60 oktatóval rendelkezik. Oktatóink felsőfokú végzettséggel, több éves oktatási és szakmai gyakorlattal rendelkező, minősített szakemberek. Olyan gyakorlati szakembereket alkalmazunk oktatásainkhoz, akik az adott oktatási területben legalább 50%-ban dolgoznak is és projektekben vesznek részt, így résztvevőink valós életből vett példákkal, gyakorlati tapasztalatokkal és naprakész információkkal lehetnek gazdagabbak.

Az oktatók továbbképzésére külön gondot fordítunk, hiszen ezen a piacon hónapról-hónapra történnek változások, és az ügyfeleknek mindig a legfrissebb ismereteket kell átadnunk. Oktatóink képezik a minőség sarokpontját az ügyfél cégünk felé való megítélésben. Külön oktató utánpótlás-nevelési programmal rendelkezünk, melynek keretén belül a trénerjelölteknek kemény kiképzéseken kell résztvenniük. Oktatónk felkészülésüket maximálisan támogatjuk, hazai és külföldi továbbképzések keretében, valamint saját belsős Train the trainer képzések keretén belül is. Oktatóink nem csak az oktatásban, hanem más szakmai projektekben is részt vesznek.

Általános szolgáltatásaink

Vállalati megrendelők részére szolgáltatásaink

Kedvezmények, finanszírozást segítő szolgáltatásaink

Helyszín

Oktatóközpontunk a XI. kerületben (1117 Budapest, Budafoki út 56.), a festői Kopaszi-gát közelében, a South Buda Business Park irodaházban található, ahol a legmodernebb környezetben várjuk ügyfeleinket.

Megközelítés:

Tömegközlekedéssel: A 4-es metró vonalán a Kelenföldi vasútállomástól vagy a Bikás Parktól 103-as autóbusszal a Hengermalom út végállomásig vagy 1-es villamossal a Szerémi útig és onnan 5 perc séta. 33-as vagy 133E autóbusszal a Hengermalom út vagy Kelenföldi Erőmű megállóig. 17-es, 41-es, 47-es, 56-os és 61-es villamosokkal az Etele út / Fehérvári út megállóig, majd 103-as autóbusszal a Hengermalom-Budafoki út végállomásig. 1-es villamossal a Hengermalom út / Szerémi út megállótól 5 perc séta.

Gépkocsival: Oktatóközpontunk a pesti oldal felől érkezőknek a Rákóczi híd (régi neve Lágymányosi híd) Budafoki út felől; Budáról a Bartók Béla út felől; vidékről (Érd, Budaörs) az Egér út felől, vagy a Kelenföldi Városközpont, Etele út, Hengermalom út felől közelíthető meg. Parkolási lehetőség: a környező épületek mellett illetve a Budafoki úton található nyilvános parkolókban, vagy a Hengermalom utcában díjmentesen lehetséges. Fizetős parkolás az Új Buda Center parkolójában, vagy a South Buda Business Park Irodaház mélygarázsában lehetséges (a Hengermalom útról való beállással). Az aktuális díjakról kérjük tájékozódjon a szolgáltatóknál.

Címünk: Training360 oktatóközpont
South Buda Business Park irodaház A épület
1117 Budapest, Budafoki út 56., 3. emelet

Infrastruktúra

Tizenkét korszerűen felszerelt, 12-16 fő befogadására képes számítógépes tanterem és egy számítógép nélküli, menedzsment és vezetői képzésekre kialakított terem áll hallgatóink rendelkezésére. Minden terem projektorral, flipchart táblával felszerelt és légkondicionált. Vizsgaközpontunkban hat vizsgahelyet alakítottunk ki. Az emeleten ingyenes hálózatos és vezetéknélküli (WIFI) internet csatlakozási lehetőség van.

A képzésekkel és vizsgákkal kapcsolatos ügyeket a tágas előtérben intézhetik a résztvevők, ahol a kényelemről is gondoskodunk! A képzések szünetében frissítőket, kávét és sós/édes süteményt biztosítunk.

Cégadatok

Cégnév: Training360 Kft.
Cím: 1117 Budapest, Budafoki út 56., South Buda Business Park, III. emelet
Adószám: 23150041-2-43
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-970992
Statisztikai számjel: 23150041-8559-113-01
Bankszámlaszám: CIB Bank, 10701276-66291031-51100005
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000296 (korábban 00130-2011)
Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000016 (korábban E-000398/2014)