Tudnivalók az IT vezetői tanfolyamokról

Általános információk

Napjainkra a vállalkozásoknak egyre inkább szembesülniük kell a gazdasági és piaci környezet változásaival, és ezen üzleti igényeket rugalmasan és folyamatosan le kell követniük, és ki kell szolgálniuk. A sikeres és hatékony működéshez - mind a vállalatirányítás, mind pedig az IT üzemeltetés és fejlesztés területén - jelentős mértékben hozzájárul a vezetők felkészültsége, döntési folyamataik milyensége, és az irányítási folyamatok támogatását biztosító rendszerek ismerete.

Ezen feladatok hatékony elvégzéséhez nyújtanak segítséget tanfolyamaink, melyeknél profi, sokéves tapasztalattal és nemzetközi minősítésekkel rendelkező trénereink, céges referenciáink és egyedi, szimulációs megoldásaink adják a garanciát a magas minőségre és a képzések hatékonyságára.

Az ITIL® témában a világ vezető üzleti szimulációs játékokat fejlesztő cégével, a G2G3-mal kötött szerződésünk alapján az ITIL® vagy más IT szolgáltatás-menedzsment módszertanok megismerésére és legjobb gyakorlati elsajátítására, implementálására szolgáló ITIL® szimulációs játékát és erre épülő integrált oktatási megoldást kínáljuk. Az egynapos szimuláció esettanulmányai keretén belül a valós életben is előforduló IT szolgáltatás menedzsment problémákkal találkozhat, különböző szerepkörökben (help-desktől egészen a vezetőig) játszhat, akár saját cége munkatársaival együtt!

Ütemezés, időbeosztás, kihelyezett megoldások

A tanfolyamok egész naposak, 9.00-17.00 óráig tartanak (szünetekkel). A képzések a meghirdetett időpontokban érhetők el, melyeket időrendi táblázatunk tartalmaz.

Igény esetén, testreszabott, a Training360-nál történő vagy kihelyezett tanfolyamok lebonyolítása is megoldható, akár a teljes infrastruktúra biztosításával is. További információkért, kérjük, keresse munkatársainkat, kérje ajánlatunkat!

Tananyagok, szolgáltatások, infrastruktúra

A képzések a Training 360 Kft. légkondicionált, korszerűen felszerelt termeiben lebonyolításra. Amennyiben más helyszínen történne az oktatás, a résztvevőket tájékoztatjuk.

A képzésekhez oktatónk által összeállított magyar nyelvű tananyagokból és kiegészítő, angol nyelvű szakirodalomból, hivatalos tananyagokból összeállított csomagot biztosítunk. Mivel a felhasznált tananyagok és prezentációk egy része, az alkalmazott terminológia valamint a vizsga nyelve is angol nyelvű, ezért az angol nyelv alapfokú dokumentumolvasás-szintű ismerete erősen javasolt.

A Training360 széles oktatási portfóliójának és hazai, nemzetközi cégkapcsolatainak köszönhetően erős és nagy oktató bázissal rendelkezik. Az ITIL® témában több éves gyakorlattal, szakmai rutinnal, projektgyakorlattal és nemzetközi minősítéssel rendelkező tréner szakemberekkel rendelkezünk magyar nyelven, de igény esetén a témában angol anyanyelvű minősített ITIL® trénereket is tudunk biztosítani a világ egyik legnagyobb oktatási cégének, a Global Knowledge Networknek a közreműködésével.

Trénereink az ITIL® téma mellett az ehhez kapcsolható informatikai biztonság menedzsment, kockázatkezelés, rendszerfejlesztési, folyamatmenedzsment területeken is rendelkeznek ismerettel, és tananyagaink és tanfolyamaink fejlesztését is ők végzik.

Tanfolyamadminisztráció, vizsgák

A tanfolyamokra a Training360 Kft. általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. A tanfolyami résztvevőkkel a képzést megkezdését megelőzően képzési szerződést kötünk. A tanfolyamok nem vizsgakötelesek, látogatási bizonyítvánnyal zárulnak, melyek a megszerzett ismeretek mérésére nem szolgálnak. Az egyes témákból belsős záróvizsga vagy hivatalos vizsga fakultatívan tehető, külön feltételrendszer szerint. A tanfolyamok díja (kivéve ahol nem jeleztük) a vizsgadíjat nem tartalmazza.

Vidéki hallgatóink részére, igény esetén, kedvezményes szálláslehetőséget tudunk biztosítani oktatóközpontunk mellett található ***-os szállodákban. Igényüket a jelentkezéskor jelezhetik munkatársainknak, akik a foglalást megejtik. A szállás díját a szálló felé lehet rendezni.

További információ

Kérjük, amennyiben további kérdései, kérései lennének a témával, képzéseinkkel kapcsolatosan, olvassa el általános tanfolyami feltételeinket is, vagy keressék az adott témával foglalkozó szervezőinket!