Gyakran Ismételt Kérdések Struktúraváltó IT képzésekkel kapcsolatban

Milyen formában történik majd az oktatás?

A képzések online formában zajlanak majd.

Hogyan valósulnak meg a képzések?

Mentor által támogatott, online elérhető e-learning tananyagok, videókonzultációk, workshopok, vizsgafelkészítők és készségfejlesztő tréningek segítségével.

Milyen elfoglaltságot jelent, és mennyit hiányozhatok a képzésről?

A képzés sikeres teljesítéséhez szükséges hetente körülbelül 40 óra elvégzése, a szaktól és tanegységtől függően.

A képzés teljes idejének (320 óra) megengedett hiányzás mértéke 20% (64 óra). Ugyanakkor mi azt javasoljuk a hatékony előrejutás érdekében, hogy mindegyik konzultáción vegyél részt, a határidőre adott feladatokat, videós tananyagokkal folyamatosan haladj és készülj.

Munka mellett elvégezhetőek a képzések?

Kellő motivációval és nagyon jó időgazdálkodás mellett teljesíthetőek a képzések munka mellett is, viszont ehhez nagyon erős kitartás és családi támogatás is szükséges. Kérjük ezt mindenképpen mérlegeld mielőtt belevágsz a programba.

Vinnem kell magammal okmányokat a szerződéskötéshez? Mit kell pontosan bemutatnom és miről készül másolat?

A felnőttképzési szerződés és támogatói szerződés megkötéséhez szükséges bemutatnod a személyes okmányaidat (személyi igazolvány vagy jogosítvány vagy érvényes útlevél és lakcím kártya, adókártya, tajkártya). Ezenkívül az alapszakok esetén érettségi bizonyítványodat szükséges bemutatnod, az angol nyelvtudásról nem szükséges igazolást hozni. Kérjük, amennyiben lehetséges a bemutatandó dokumentumokról fénymásolt példánnyal készüljetek.

Mit érdemes még tudnom a szerződéskötés előtt?

Kérjük mindenképpen ellenőrizd, hogy megfelelsz-e a programban történő részvétel feltételeinek. Az érvényes okmányokon túl, fontos alapszakok esetén az érettségi bizonyítvány megléte, a haladó szakok esetén a képesítővizsga sikeres teljesítése, valamint kijelenthető, hogy nem veszel részt hazai vagy európai uniós forrásból megvalósuló digitális kompetenciafejlesztésre irányuló informatikai vagy egyéb szakképesítést biztosító, támogatott képzésben.

Mikor fog indulni a képzés?

Mind a két haladó képzést tervezetten 2023. február elején fogjuk elindítani.

Mikor lesznek a konzultációs alkalmak?

A képzés során lesznek online csoportos konzultációs alkalmak, mely során szóban tud az oktató válaszolni a feltett kérdésedre, ezenkívül pedig hétköznap, személyesen, online formában kaphatsz segítséget a tananyag feldolgozással kapcsolatosan. Az online alkalmak (konzultáció, csoportos foglalkozások, workshop, projektbemutatás, stb.) többnyire hétköznap 9 és délután 5 óra közé esnek majd.

Kötelező az online konzultációs alkalmakon részt vennem?

A képzés sikeres teljesítéséhez ajánlott a konzultációkon részt venni, a videós tananyagokkal napi szinten foglalkozni, feldolgozni azokat. A konzultációk rögzítésre kerülnek, a felvett alkalmak megtekintése kötelező.

Hozzáférhető lesz a korábbi tananyag, ami az Újratervezés Programban is elérhető volt?

Abban az esetben, ha a Training360-at választod, az összes Training360 és NetAcademia e-learning tartalmat el tudod érni, így az Újratervezés Programban elérhető anyagokhoz is hozzá tudsz férni ismétlés gyanánt.

Hol találom a képzési programok leírását?

A Struktúraváltó 3.0 képzési programjait itt találod:

A Struktúraváltó 2.0 képzési programjait itt találod:

Az első Struktúraváltó képzési programjait itt találod:

Hogy fog kinézni a felnőttképzési szerződés, amelyet a Training360-nal kell kötnöm?

A Struktúraváltó 3.0 felnőttképzési szerződésmintáját itt éred el.

A Struktúraváltó 2.0 felnőttképzési szerződésmintáját itt éred el.

Az első program szerződésmintáját itt éred el.

Kérdésem lenne a Training360 Struktúraváltó Programmal kapcsolatban, hol tehetem fel a kérdéseket?

Feltett kérdéseidet a strukturavaltas@training360.com e-mail címre küldheted, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.

Struktúraváltó IT képzéseink

Megnézem  
A GINOP-6.2.8-VEKOP-20-2020-00001
Egyes szakmák digitális tananyagfejlesztése, struktúraváltást támogató informatikai képzések keretében támogatott projekt.