Projektmenedzsment tréningek

Projektalapú szervezetek vagy csoportok számára kialakított megoldásaink túlmutatnak az egyszerű tréningeken, mi a szervezeti kultúra fejlesztésére összpontosítunk. A projektalapú működés összes szereplőjét szakmai, szemléletformáló és készségfejlesztő modulokkal képezzük és támogatjuk, figyelembe véve a szervezeti és iparági jellegzetességeket. A projektkultúrát két fő irányzatba sorolva hagyományos és agilis módszertan alapján fejlesztjük.
egér Görgessen a részletekért!

Hagyományos projekt­menedzsment tréningek

A hagyományos, közismert nevén waterfall projekt­meenedzsment elengedhetetlen módszertan a termelői és gyártói szektorokban, illetve alapját képezi egy esetleges későbbi agilis transzformációnak is. Képzéseinre olyan oktatókat szervezünk ki, akik egytől egyig irányítottak már óriás, nemzetközi projekteket, így évtizedes tapasztalatukkal testreszabott megoldást tudnak nyújtani partnereink részére.

Hagyományos

Agilis tréningek

A digitális termékfejlesztés és üzemeltetés elengedhetetlen eszköze az agilis módszertan. A folyamatosan változó üzleti és technológai közegben fenntartható, stabil projektműködéshez segítjük hozzá partnereinket a PMI szemlélettől a scrum/kanban módszereken keresztül a skálázott SAFe megoldásokig egyaránt.

Agilis tréningek

LEAN képzések

A LEAN vállalatirányítási rendszer bevezetését vagy fentartását nem egyszerű megvalósítani. A módszertan elsajátítása és kitapasztalása hosszú évekbe telik, így célunk, hogy mindezt az időt megspórolva partnereinknek a LEAN transzformációs projekekhez master black belt tanácsadókat delegálunk.

LEAN képzések