Hatékony értékteremtés

A folyamatos, a gyorsan változó igényekre azonnal reagáló, megbízható értékteremtés nem magától értetődő. Az agilis és a DevOps olyan kultúrát és munkaszervezést segít kialakítani, amely eredményeképpen a vállalatok – legyenek bármekkorák – képesek megőrizni megújulóképességüket és stabil, magas minőségű, az ügyfél számára értéket jelentő termékeket tudnak szállítani. Az AIOps segítségével pedig hatékonyabban és átláthatóbban tudjuk a mesterséges intelligencia (AI) nyújtotta lehetőségeket az IT üzemeltetési, szolgáltatás menedzsment és támogatási folyamatokba beépíteni.

Folyamatosan bővülő agilis oktatási szolgáltatásaink komplex megközelítést adnak az agilis világhoz. Legyen szó módszertani, szerepkörös, de akár skálázott agilis ismeretekről, nálunk megtalálja. Ráadásul egyedi képzési csomagjaink segítségével egyszerre fejlesztheti agilis és egyéb (IT vagy soft-skill) képességeit, ismereteit is.

DevOps képzéseink a gyakran és gyorsan változó, összetett rendszerek (így például a felhő rendszerek és szolgáltatások) hatékonyabb és átláthatóbb működtetéséhez és az ehhez szükséges IT üzemeltetői, fejlesztői és szolgáltatás menedzsment, projektmenedzsment csapatok összehangolásához biztosít módszertani és technikai megoldásokat. A DevOps nem szabvány, vagy keretrendszer, hanem több, különböző építőelem egy egységgé történő, tudatos és megfelelő összeépítése.

A mesterséges intelligencia (AI) az IT szolgáltatásmenedzsment és IT működtetési folyamatok támogatásában is nagy segítséget tud nyújtani. AIOps képzéseink segítenek a vezetőknek megismerni a mesterséges intelligencia megoldások alkalmazási és bevezetési lehetőségeit, és annak IT szolgáltatás menedzsment oldali folyamatát a vállalatuknál, szervezetüknél. A képzés ideális továbbá mindazok részére, akik a jövőben AI alapú üzleti megoldások fejlesztésében, tervezésében, informatikai támogatásában fognak részt venni, és ehhez szeretnék a technológiai és üzleti alapokat megszerezni.