Egyedi oktatási szolgáltatások

A Training360 célja nem elsősorban csak oktatások lebonyolítása, hanem összetett, az egyén és a vállalatok igényeihez igazodó, testreszabott oktatási megoldások szállítása és kidolgozása valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatások biztosítása az igényfelméréstől, tudásszint felméréstől kezdve az oktatásszervezésen át az értékelésig.

Valamennyi meghirdetett tanfolyamunk elérhető testreszabott formában is, vagyis a képzések anyaga, tematikája és óraszáma a megrendelő igényeinek megfelelően alakítható. Testreszabott képzés igényelhető olyan tanfolyamok esetében is, melyek nem publikusak, vagy csak igény esetén indíthatók.

Milyen előnyökkel jár a testreszabott tanfolyam?

Menedzselt tréning szolgáltatások

A menedzselt tréning szolgáltatások célja, hogy a képzések szervezésével, előkészítésével, lebonyolításával és értékelésével, utókövetésével kapcsolatos teendőket, terheket levegye az ügyfél illetve a cégek vezetőinek válláról. A Training360 az alábbi szolgáltatásokkal tudja segíteni céges megrendelőit:

Training360 repülő osztályterem – tanfolyamok bárhol, bármikor

Használja ki a testreszabott, cégénél lebonyolított képzések előnyeit! Ráadásul mostantól az infrastruktúrával sem kell törődnie!

Training360 repülő osztályterem csomagunk keretében csúcsminőségű notebook-okra vagy desktop gépekre, hálózat access pointra és nyomtatóra épülő mobil tantermünk segítségével bármilyen tanfolyam lebonyolítható saját helyszínen, az egyszerűbb Office képzésektől egészen az erőforrás igényes IT tanfolyamokig.

Önnek csak a helyszínt (terem, flip-chart tábla, esetleg projektor és tanfolyamtól függően az internet hozzáférést) kell biztosítani, a többi a mi dolgunk! A szolgáltatás az ország teljes területén, három munkanapon belül is elérhető, előzetes egyeztetést követően. Rendeljen több napot vagy tanfolyamot egyszerre, és akár díjmentesen is hozzájuthat a Training360 repülő osztályterem szolgáltatáshoz!

A szolgáltatás csak oktatással együtt vehető igénybe, melynek időtartama minimum 2 nap. A további részletek felől keresse munkatársainkat, kérje ajánlatunkat!