Training360 Kft. panaszkezelés eljárási rend

Oktatásainkat a lehető legjobb és egységes színvonalon és a meghirdetett tematikák és feltételrendszerek valamint az ügyfél igényeit is szem előtt tartva próbáljuk lebonyolítani. Amennyiben Ön mégis úgy érzi, hogy az igénybe vett képzéssel összességében nem elégedett, panasszal és megfelelő kártérítési igénnyel élhet.

Sokszor a képzéssel kapcsolatos esetleg problémák azonnal orvosolhatók, ha gyorsan kapunk visszajelzést azokról. A tanfolyam során folyamatosan lehetősége van oktatóinkon, oktatásszervezőinken keresztül vagy termékmenedzsereink felé jelezni az oktatás során felmerülő szakmai, esetleg nem szakmai jellegű problémákat, hiányosságokat, melyek az oktatás szakmai színvonalát és hatékonyságát befolyásolhatják. Ezen visszajelzésekre azonnal vagy rövid időn belül tudunk reagálni és segíteni, ezért kérjük, használják ki ezt a lehetőséget.

A képzéseket követően a résztvevők írásbeli, illetve on-line értékelő rendszeren, hallgatói kérdőívekkel értékelhetik a tanfolyamok és lebonyolítás minőségét, valamint véleményeikkel, javaslataikkal segíthetik munkákat és a képzések színvonalának későbbi emelését. Amennyiben ezekben is tapasztalunk kirívó nem-megfelelőségeket illetve elégedetlenséget, munkatársaink felkeresik Önt a problémák megbeszélése, rendezése ügyében.

Amennyiben tanfolyamunk szakmai színvonalával nem elégedett, a tanfolyamon való részvételt bármikor megszüntetheti, és a tanfolyam befejezését követő 5 munkanapon belül írásban panasszal is élhet munkatársaink felé, részletezve a képzéssel kapcsolatos kifogásolni valókat, problémákat, panasz indokokat, melyeket a beérkezést követő két héten belül kivizsgálunk és írásban vagy személyes egyeztetés, megbeszélés keretében rendezünk. Ezek alapján:

1. a képzés díjmentesen elvégezhető még egy alkalommal a meghirdetett további időpontokban, legkésőbb az adott tanfolyam befejezésétől számított fél éven belül, melyre előre be kell regisztrálni (a képzésekre általános tanfolyami feltételeink élnek). A tanfolyamhoz biztosított segédanyagokat, tananyagokat a résztvevőnek hoznia kell magával a következő tréningre (a képzésre biztosított további szolgáltatások, étkezés és egyéb kedvezmények, akciók ezen esetben nem élnek).

vagy

2. a korábbi képzés helyett egy másik, árban hasonló képzés választható a meghirdetett további időpontokban, legkésőbb a korábbi tanfolyam befejezésétől számított fél éven belül, melyre előre be kell regisztrálni (a képzésekre általános tanfolyami feltételeink élnek). A korábbi tanfolyamra megkapott tanfolyami segédleteket és segédanyagokat valamint addig igénybe vett szolgáltatások díját ki kell fizetni.

vagy

3. amennyiben más képzést nem szeretne igénybe venni, a tanfolyam díját visszatérítjük a megrendelő felé. A tanfolyamra megkapott tanfolyami segédleteket és segédanyagokat valamint addig igénybe vett szolgáltatások díját ki kell fizetni.

Személyesen: ügyfélszolgálatunkon, félfogadási időben 8.00-16.00-ig
Telefonon: 06 (1) 880-0041, 880-0042, 880-0047
E-mailben: info@training360.com