Jelentkezés vizsgára

Tisztelt Vizsgázók!

Pearson VUE vizsgaközpontunk hétfőtől-csütörtökig, PeopleCert® és Certiport vizsgaközpontjaink kéthetente pénteken tartanak nyitva.

Jelentkezni a megszokott időben és módon lehet, azonban egyidőben csak korlátozott számú vizsgázó tartózkodhat a teremben.

A vírus terjedésének megakadályozása miatt a következő biztonsági előírások, szabályok lépnek életbe:

 • A maszk viselése a vizsgaközpontban és a vizsga alatt is kötelező. Az adminisztrációs folyamat alatt a vizsgázó egyedül a fénykép készítésénél veheti le a maszkot.
  • Amennyiben a vizsgázó megtagadja a maszk viselését vagy vizsga során leveszi, a teremből kivezethető és vizsgáját nem fejezheti be.
  • Amennyiben a vizsgázó szemmel láthatólag beteg (például folyamatosan köhög), a teremből kivezethető és a vizsgáját nem fejezheti be.
  • Amennyiben a vizsga kezdése előtt látható a vizsgázón, hogy beteg, a teremből kivezethető és vizsgáját nem fejezheti be.
 • A recepción minden vizsgázó számára kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk.
 • Az adminisztrációs folyamat során használt eszközöket minden használat után fertőtlenítjük.
 • A vizsgaközpontban található nyolc darab gépparkból egyidőben csak 4 darab használható, így biztosítjuk, hogy a vizsgázók kellő távolságban legyenek egymástól.
 • A gépparkokat minden vizsgázó után fertőtlenítjük.
 • Amennyiben vizsgázó hoz magával enni/innivalót vizsgaszünet esetén azt csak külön tasakban teheti ki a recepciós pultra. Amennyiben nincs tasakban, a saját zárható szekrényében hagyhatja. Ez esetleges szünetnél időveszteséggel jár a vizsga idejéből.

Várjuk jelentkezésüket és sikeres felkészülést kívánunk!

Az alábbi oldalon nemzetközi Pearson VUE, PeopleCert® és Certiport vizsgaközpontjainkban elérhető vizsgákra foglalhat időpontot, illetve küldheti el jelentkezését online formában.

Amennyiben középhaladó, haladó ITIL® vizsgára vagy PRINCE2®Practitioner vizsgára szeretne jelentkezni, a vizsgaregisztráció (és a vizsga) előfeltétele a vizsgához kapcsolódó hivatalos tanfolyam elvégzése, valamint az alap, Foundation vizsga megléte és annak igazolása. Bővebben

A jelentkezés elküldése nem jelenti a vizsga automatikus regisztrálását!

A leadott jelentkezések alapján munkatársaink megkezdik a vizsgaregisztrációt, vagy amennyiben módosításra vagy pontosításra lenne szükség, kapcsolatba lépnek Önnel e-mailben vagy telefonon. A vizsgaregisztrációt követően (a vizsga időpontja előtt legalább 2 munkanappal) visszaigazolást kap e-mailben a vizsga részleteiről és a további tennivalókról.

A *-gal jelzett adatok megadása kötelező.

Vizsga adatai

Vizsga tervezett időpontja *

Az időpontok kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe vizsgaközpontjaink standard nyitvatartási idejét! Pearson VUE vizsgaközpontunk minden héten hétfőtől-csütörtökig, PeopleCert® és Certiport vizsgaközpontunk kéthetente péntekenként van nyitva. Javasoljuk, hogy az online jelentkezés elküldése előtt érdeklődjön a meghirdetett és szabad vizsga időpontokról, esetleges szünnapokról vizsgaközpont adminisztrátorainknál!

Az időpont választóban megjelölheti az Önnek legmegfelelőbb kezdési időpontot, majd a szabad helyek függvényében munkatársaink egyeztetik Önnel a tényleges kezdést.

A jelentkezést legkésőbb 1 héttel a vizsgát megelőzően kérjük elküldeni! Ezen határidőkön túl beérkezett jelentkezések regisztrálását nem tudjuk garantálni.

Vizsgázó adatai

Vizsgázó címe *

Számlázási cím

Fizetési mód *

Amennyiben a vizsgautalvány nem fedezi a teljes vizsgadíjat, a fennmaradó összeg készpénzzel vagy átutalással egyenlíthető ki.

Átutalás csak cégek és partnerek esetén lehetséges.

Megjegyzés

Nyilatkozat