Jelentkezés vizsgára

Tisztelt Vizsgázók!

Vizsgaközpontunk március 8-tól március 19-ig zárva tart. Ezen időszak alatt nem tudunk személyes vizsgákat lebonyolítani. Vizsgaregisztrációval és időpontmódosítással kapcsolatos problémákkal, kérjük, vizsgaadminisztrátor kollégáinkat keressék.

Az alábbi oldalon nemzetközi Pearson VUE, PeopleCert® és Certiport vizsgaközpontjainkban elérhető vizsgákra foglalhat időpontot, illetve küldheti el jelentkezését online formában.

Amennyiben középhaladó, haladó ITIL® vizsgára vagy PRINCE2®Practitioner vizsgára szeretne jelentkezni, a vizsgaregisztráció (és a vizsga) előfeltétele a vizsgához kapcsolódó hivatalos tanfolyam elvégzése, valamint az alap, Foundation vizsga megléte és annak igazolása. Bővebben

A jelentkezés elküldése nem jelenti a vizsga automatikus regisztrálását!

A leadott jelentkezések alapján munkatársaink megkezdik a vizsgaregisztrációt, vagy amennyiben módosításra vagy pontosításra lenne szükséges, kapcsolatba lépnek Önnel e-mailben vagy telefonon. A vizsgaregisztrációt követően (a vizsga időpontja előtt legalább 2 munkanappal) visszaigazolást kap e-mailben a vizsga részleteiről és a további tennivalókról.

A *-gal jelzett adatok megadása kötelező.

Vizsga adatai

Vizsga tervezett időpontja *

Az időpontok kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe vizsgaközpontjaink standard nyitvatartási idejét! Pearson VUE vizsgaközpontunk minden héten hétfőtől-szerdáig, PeopleCert és Certiport vizsgaközpontunk kéthetente péntekenként van nyitva. Javasoljuk, hogy az online jelentkezés elküldése előtt érdeklődjön a meghirdetett és szabad vizsga időpontokról, esetleges szünnapokról vizsgaközpont adminisztrátorainknál!

Az időpont választóban megjelölheti az Önnek legmegfelelőbb kezdési időpontot, majd a szabad helyek függvényében munkatársaink egyeztetik Önnel a tényleges kezdést.

A jelentkezést legkésőbb 1 héttel a vizsgát megelőzően kérjük elküldeni! Ezen határidőkön túl beérkezett jelentkezések regisztrálását nem tudjuk garantálni.

Vizsgázó adatai

Vizsgázó címe *

Számlázási cím

Fizetési mód *

Amennyiben a vizsgautalvány nem fedezi a teljes vizsgadíjat, a fennmaradó összeg készpénzzel vagy átutalással egyenlíthető ki.

Átutalás csak cégek és partnerek esetén lehetséges.

Megjegyzés

Nyilatkozat