Jelentkezés vizsgára

Az alábbi oldalon nemzetközi Pearson VUE, PeopleCert® és Certiport vizsgaközpontjainkban elérhető vizsgákra foglalhat időpontot, illetve küldheti el jelentkezését online formában.

A jelentkezés elküldése nem jelenti a vizsga automatikus regisztrálását!

A leadott jelentkezések alapján munkatársaink megkezdik a vizsgaregisztrációt, vagy amennyiben módosításra vagy pontosításra lenne szükséges, kapcsolatba lépnek Önnel e-mailben vagy telefonon. A vizsgaregisztrációt követően (a vizsga időpontja előtt legalább 2 munkanappal) visszaigazolást kap e-mailben a vizsga részleteiről és a további tennivalókról.

A *-gal jelzett adatok megadása kötelező.

Vizsga adatai

Vizsga tervezett időpontja *

Az időpontok kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe vizsgaközpontjaink standard nyitvatartási idejét! Pearson VUE vizsgaközpontunk minden héten hétfőtől-csütörtökig, PeopleCert és Certiport vizsgaközpontunk kéthetente péntekenként van nyitva. Javasoljuk, hogy az online jelentkezés elküldése előtt érdeklődjön a meghirdetett és szabad vizsga időpontokról, esetleges szünnapokról vizsgaközpont adminisztrátorainknál!

A jelentkezést legkésőbb 1 héttel a vizsgát megelőzően kérjük elküldeni! Ezen határidőkön túl beérkezett jelentkezések regisztrálását nem tudjuk garantálni.

Vizsgázó adatai

Vizsgázó címe *

Számlázási cím

Fizetési mód *

Amennyiben a vizsgautalvány nem fedezi a teljes vizsgadíjat, a fennmaradó összeg készpénzzel vagy átutalással egyenlíthető ki.

Átutalás csak cégek és partnerek esetén lehetséges.

Megjegyzés

Nyilatkozat