Soft skill tréningek

Szabadítsuk ki együtt a munkatársaiban rejlő potenciált, hozzuk ki a maximumot a csapatból! Kiváló szakembereink széles módszertani eszköztárral, hazai és nemzetközi tapasztalatokkal, minden esetben egyedi megoldás keretében támogatják Önt céljai elérésében.
egér Görgessen a részletekért!

Vezetői tréningek

Vezetőképzéseink során abban segítünk, hogy a résztvevők a vezető szerepet elsajátítva, és az azokhoz tartozó kompetenciákat fejlesztve tudják ellátni munkájukat. Vezetői tréningjeinken a szakma sokat tapasztalt trénerei támogatják partnereinket.

Vezetői tréningek

Értékesítői tréningek

Értékesítőket támogató képzéseinken tanácsadó, sales-coach szemlélettel képezzük a hozzánk érkező tréningrésztvevőket. Az értékteremtő attitűdöt a legmodernebb sales támogató technikákkal és mérőeszközökkel alakítjuk ki és fejlesztjük tovább a jövő top értékesítőiben.

Értékesítői tréningek

Kompetencia­fejlesztő tréningek

A kulcs pozíciót betöltő, kiemelten fontos munkát végző munkatársak képzése esszenciális a sikeres üzlethez. Tréning portfóliónkat úgy állítottuk össze, hogy a munka világát érintő összes témakörben megoldást tudjunk nyújtani. Kommunikáció, idő- és feladatmenedzsment, generációs együttműködés, tárgyalási technikák is megtalálhatóak folyamatosan bővülő és naprakész portfóliónkban.

Kompetencia­fejlesztő tréningek

Coaching

A csoportos coaching megoldásorientált háttértámogatás a szervezeti, funkcionális vagy projekt alapokon szerveződött csoportnak arra, hogy a konkrét munkaszituációk alapján az adott környezeti-szervezeti keretek között közösen gondoljuk végig a csoport céljait, helyzetét és a lehetséges továbblépési irányokat.

Coaching