Irodai informatika képzési megoldások

A Training360 Irodai informatika üzletágának tanfolyami kínálata teljes mértékben lefedi az általános irodai környezetben, nap mint nap használt szoftverek felhasználói szintű oktatását. Képzési portfóliónk magját olyan, mára már klasszikusnak számító Microsoft Office termékek alkotják, mint az Excel, a Word, a PowerPoint vagy az Outlook. A legszélesebb körben elterjedt programokon felül kiemelkedő minőségű oktatást kínálunk az Access, a Project és a Visio alkalmazások terén is és egyedülálló képzési megoldást nyújtunk a SharePoint, a Power BI és az Office365 egyes termékei kapcsán.

Microsoft Office tanfolyamok

Microsoft Office képzéseink lefedik az ikonikus Office programcsalád összes tagját és minden verzióját, így kiemelkedő minőségű oktatási megoldást tudunk nyújtani olyan alkalmazások terén, mint például az Excel, a SharePoint, a Project vagy az Access. A mai irodai környezet elengedhetetlen kelléke gyakorlatilag minden diák és munkavállaló által ismert és használt, így tanfolyamaink mindegyike elérhető kezdő és haladó szinteken is. Gyakorlatorientált képzési módszertanunknak köszönhetően az oktatások ismeretanyaga azonnal hasznosítható a mindennapokban is.

Office képzéseink

Microsoft Office 365 tanfolyamok

Az Office új termékcsaládja új távlatokat nyitott a hatékony irodai munkavégzés terén: egyes programjai egyszerűbbé teszik a munkavégzést és a kollégák közötti kollaborációt. Office 365 képzéseink által a munkatársak teljes mértékben képesek lesznek kiaknázni a verzió nyújtotta új lehetőségeket, aminek eredményeképpen azonnali hatékonyságnövekedés érhető el.

Office 365 képzéseink

Adatelemző (BI) tanfolyamok

A modern üzleti élet legfontosabb erőforrásává a megfelelően feldolgozott adat lépett elő. A gondosan kiválasztott statisztikai és analitikai módszerekkel, illetve a bárki által elérhető Microsoft Office segítségével könnyedén lehet kezelni és strukturálni nagyobb mennyiségű adatokat is. Természetesen nem az Office programcsomag az adatelemzés egyetlen és legjobb fegyvere: Strukturálatlan, több forrásból származó adathalmazok feldolgozását és bárki által érthető módon való vizualizációját segíti a Power BI, a Microsoft újgenerációs alkalmazása, illetve az ugyanezen céllal fejlesztett Tableau szoftver. Felhasználói tanfolyamaink teljes körűen fedik le az adatelemzés három legnépszerűbb megoldását.

BI képzéseink

Google Workspace tanfolyamok

A felhőszolgáltatások egyik zászlóshajójának számító Google rendkívül komplex és széleskörű portfólióval támogatja az irodai munkavégzést. A Google Workspace (korábban G Suite) felhőalapú szolgáltatáscsomag minden alkalmazása a hatékony csapatmunkát támogatja, miközben maximalizálja az egyén munkavégzésének minőségét is. Legyen szó levelezésről, táblázatok, dokumentumok, prezentációk szerkesztéséről, felhős fájltárolásról és megosztásról, vagy a munkatársak chat alapú kommunikációjáról, a Google Suite versenyképes megoldást nyújt. Felhasználói tanfolyamaink az irodai dolgozók számára releváns funkciók teljes tárházát bemutatják, igazodva a folyamatos frissítésekhez, újításokhoz.

Google Workspace képzéseink