Tréningek

A készségfejlesztés nagymértékben hozzájárul a szakmai tudás kiszélesítéséhez. Magasan képzett senior tréneri csapatunk 10 000 napnál is több tréningnap gyakorlattal rendelkezve, az ország legjobb készségfejletsző csapataként áll partnereink rendelkezésére.
egér Görgessen a részletekért!

Soft skill tréningek

Szabadítsuk ki együtt a munkatársaiban rejlő potenciált, hozzuk ki a maximumot a csapatból! Kiváló szakembereink széles módszertani eszköztárral, hazai és nemzetközi tapasztalatokkal, minden esetben egyedi megoldás keretében támogatják Önt céljai elérésében.

Soft skill tréningek

Projekt­menedzsment

Projektalapú szervezetek vagy csoportok számára kialakított megoldásaink túlmutatnak az egyszerű tréningeken, mi a szervezeti kultúra fejlesztésére összpontosítunk. A projektalapú működés összes szereplőjét szakmai, szemléletformáló és készségfejlesztő modulokkal képezzük és támogatjuk, figyelembe véve a szervezeti és iparági jellegzetességeket. A projektkultúrát két fő irányzatba sorolva hagyományos és agilis módszertan alapján fejlesztjük.

Projekt­menedzsment

Nyílt tréning naptár

Legnépszerűbb és legkeresettebb témáink nyílt tréningek formájában is elérhetőek! Képzéseink gyakorlatias formában valósulnak meg, a trénerek sok éves tapasztalatára épülnek, és könyvekből nem elsajátítható tudást biztosítanak a résztvevők számára.

Nyílt tréning naptár

Tréning katalógus

Portfóliónkat úgy állítottuk össze, hogy stabil pontként szolgáljon a készégfejlesztés komplex világában. Átlátva a legújabb trendeket, választ igyekszünk adni arra is, hogy egy-egy fejlesztési projekthez hogyan érdemes hozzáfogni és miként tehetjük meg az első lépést a sikerhez.

Tréning katalógus

Szolgáltatások

HR szolgáltatásaink esetében azt célozzuk meg, hogy minél gördülékenyebben tudja a szervezet megalkotni azt a HR stratégiát, amely a vállalati víziót és missziót támogatni tudja, és segít elérni a kitűzött célokat.

Szolgáltatások
Egy szervezet legértékesebb tagjai azok a munkavállalók, akik sikeresen működtetik a cég gépezetét. A Training360 szakértő partnerként nyújt ebben segítséget, legyen szó akár egy munkavállaló képzéséről, akár több száz fő szervezetfejlesztéséről. A haladásért dolgozni kell - mi pedig abban segítünk, hogy ez a folyamat minél gyorsabb és zökkenőmentesebb legyen. Célunk, hogy kollégái minden munkától távol töltött perce a lehető legjobban hasznosuljon, és programjaink résztvevői számára biztosítsuk a fejlődés élményét.