Tudnivalók a Microsoft tanfolyamokról

Microsoft tanfolyamainkon célunk a nemzetközi követelményeknek is megfelelő, magasan képzett szakemberek (rendszergazdák, fejlesztők) képzése, felkészítése. Ennek érdekében a legkorszerűbb hardver- és szoftverkörnyezet, oktatási anyagok és sokéves tapasztalattal és nemzetközi minősítésekkel rendelkező oktatók állnak résztvevőink rendelkezésére. A tanfolyamok elvégzését különösen azok számára ajánljuk, akik a megszerzett tudásból a gyakorlati életben szeretnének profitálni, de a tanfolyamok segítséget nyújthatnak a nemzetközi minősítés megszerzésében is.

Ütemezés, időbeosztás, kihelyezett megoldások

A jelenlegi helyzetre tekintettel tanfolyamaink a hagyományos tantermi forma mellett kivétel nélkül elérhetők Live Virtual Classroom formában is.

Tanfolyamok általában egész naposak, 9:00-17:00 óráig tartanak (szünetekkel), néhány esetben viszont rugalmas tanfolyami megoldásokat is hirdetünk. A nyílt képzések a meghirdetett időpontokban érhetők el, melyeket tanfolyami naptárunk tartalmaz.

Bizonyos tanfolyamaink esetében lehetőség van arra, hogy a tanfolyam elvégzését követően is még hozzáférjen a résztvevő a magyar nyelvű videós tananyagainkhoz, a tananyaghoz, illetve a laborgyakorlatokhoz, így lehetőség adódik az ismétlésre, a tudás elmélyítésére is. Lehetőség van arra is továbbá, hogy tanfolyamainkat távolról tartsuk meg.

Igény esetén testreszabott, a Training360-nál történő vagy az ügyfélhez kihelyezett tanfolyamok lebonyolítása is megoldható. További információkért, ajánlatért kérjük, keresse munkatársainkat!

Tananyagok, szolgáltatások, infrastruktúra

A tanfolyamainkhoz elektronikus tananyagokat kapnak a résztvevők, melyek tartalmazzák az elméleti anyagot és a gyakorlatok elvégzéséhez szükséges feladatokat. Egyes tanfolyamokhoz további kiegészítő segédleteket, magyar nyelvű kiegészítő és segédanyagokat is biztosítunk, de az oktatáshoz biztosított tananyag alapvetően angol nyelvű. A fentiek megértése érdekében az angol nyelv dokumentumolvasás-szintű ismerete szükséges. Az előadás magyar nyelven zajlik, de van lehetőség angol nyelvű egyedi megoldásra is.

A tanfolyamokat a Training360 légkondicionált, projektorral felszerelt tantermeiben tartjuk, ahol korszerű számítógépparkkal várjuk az érdeklődőket, továbbá a jelenlegi helyzetre tekintettel összes képzésünk elérhető LVC (Live Virtual Classroom) formában is, aminek keretében az előadások és a gyakorlati laborkörnyezetek élőben, online érhetők el.

A képzések – a felhős tanfolyamok egy részét leszámítva – virtualizált számítógépes környezetben zajlanak, mely segítségével akár egy gépen belül is összetett hálózatok, többszerveres környezet alakítható ki. Gépeink ezért nagyteljesítményű, Pentium Core i7, 32 GB RAM memóriával, 2×500 GB SSD-vel, személyenként 2 db 22 colos monitorral felszerelt gépek, melyek a jelenlegi legmagasabb tantermi követelményeket elégítik ki.

Mentorált oktatások

A Training360 innovatív mentorált oktatási formája ötvözi az önálló, videó alapú tanulás rugalmasságát a tantermi képzések hatékonyságával. A Training360 mentorált tanfolyamain a hallgató a tanulási szokásaihoz és igényeihez igazodva, a hagyományos, csak frontális oktatásokhoz képest sokkal hatékonyabban szerezheti meg számára a szükséges tudást.

A mentorált oktatásokat a Training360 senior trénerei tartják, akik az adott területen és a kapcsolódó tanfolyamok anyagában (és nagyon sokszor más ahhoz kapcsolódó kereszt-technológiákban) teljes körű ismerettel, gyakorlati rutinnal és megfelelő oktatás-módszertani ismerettel rendelkeznek.

A tanfolyam során a tananyagok és a tanulási útvonal alapján saját tempóban sajátítható el az egyes modulok és a hozzájuk kapcsolódó gyakorlatok. A felmerülő szakmai kérdések megválaszolásában és a problémák megoldásában a helyszínen a mentor nyújt segítséget.

További információk

Tanfolyami adminisztráció, vizsgák

A tanfolyamokra a Training360 Általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. A tanfolyamok nem vizsgakötelesek, látogatási igazolással zárulnak, melyek a megszerzett ismeretek mérésére nem szolgálnak. A képzések nagy része a hivatalos Microsoft vizsgákra is segítenek felkészülni, így elvégzésüket követően a résztvevőknek lehetőségük nyílik arra is, hogy tudását hivatalos minősítés megszerzésével igazolják. A tanfolyamok díja a vizsgadíjat nem tartalmazza, de külön díj ellenében a vizsgát hivatalos Pearson VUE vizsgaközpontunkban le lehet tenni.

Vidéki tanfolyami résztvevőink számára az alábbi szálláslehetőségeket tudjuk javasolni budapesti oktatóközpontunk közelében (15-30 percre az oktatóközponttól). A szállásfoglalást a résztvevőknek szükséges intéznie, a szállás költségét a szállóval lehet rendezni készpénzben vagy banki átutalással.

További részletek

További információ

Kérjük, amennyiben további kérdései, kérései lennének a témával, képzéseinkkel kapcsolatosan, olvassa el általános tanfolyami feltételeinket is, vagy keresse az adott témával foglalkozó szervezőinket.