Tudnivalók a mentorált képzésekről

Tanfolyamok, ahogy Te akarod
Hivatalos Amazon Web Services oktatóközpont lett a Training360!
Hivatalos Amazon Web Services oktatóközpont lett a Training360!
LVC
Közel 200 képzésünk érhető el virtuálisan!
Álláslehetőség
Légy a csapatunk tagja, böngéssz állásajánlataink között!

A Training360 innovatív mentorált oktatási formája ötvözi az önálló, videó alapú tanulás rugalmasságát a tantermi képzések hatékonyságával. A Training360 mentorált tanfolyamain a tanulási szokásaidhoz és igényeidhez igazodva, a hagyományos hivatalos oktatásokhoz képest sokkal hatékonyabban szerezheted meg a számodra szükséges tudást, ráadásul extra tanfolyami tartalmakat és szolgáltatásokat kapsz, plusz költségek nélkül.

Jellemzők Hagyományos
oktatás
Mentorált
oktatás
Egyénre szabható tanmenet NEM IGEN
Személyes konzultációs lehetőség időtartama az oktatóval a képzésen 1
Utólagos támogatás, segítségnyújtás 1
A módszertan hatékonysága időben és az ismeretek elsajátításában 1
Saját tempódban tanulhatsz NEM IGEN
Azt tanulhatod, amire igazán szükséged van 1
A képzés teljes, magyar nyelvű videós tananyagához is hozzáférhetsz NEM IGEN
Akár otthonról vagy a munkahelyedről is bekapcsolódhatsz a képzésre NEM IGEN
A tanfolyamok indulásának valószínűsége, tervezhetősége 1
Egyedi testreszabhatóság időben, tartalomban, ütemezésben, árban 1 10×
További extrák (labor, konzultációs órák) kedvezményes rendelése NEM IGEN

Hogyan működik a mentorált oktatási forma?

Helyszín és időpont

Helyszín és időpont

Az oktatás a Training360 helyszínén kellemes, nyugodt környezetben zajlik, naponta 9.00-17.00 között. Mentorált tanfolyamaink Live Virtual Class formában is elérhetők, így lehetőséged van távolról (otthonról, munkahelyről) is bekapcsolódni a képzésre. A virtuális részvétel a helyszíni oktatással egyenértékű, mentoroddal a képzés ideje alatt online (videókép, hang, chat) tarthatod a kapcsolatot.

Tanfolyam előtt

A tanfolyam előtt

A mentorod a képzés előtt felveszi veled a kapcsolatot, ismerteti a mentorált oktatás működését és egy rövid beszélgetés (vagy szükség esetén, egy tudásfelmérés alapján) személyes tanulási útvonalat állíthattok össze. A tananyagot videós formában már a tanfolyam előtt elérheted, és a tankönyvet is megkaphatod előre. A tanfolyam kezdetéig kérdéseidet felteheted a mentorodnak, így felkészültebben kezdhetsz hozzá a tanuláshoz.

Tanfolyam alatt

A tanfolyam alatt

A tanfolyam során a tananyagok és a tanulási útvonal alapján saját tempódban sajátíthatod el az egyes modulokat és a kapcsolódó gyakorlatokat. Az előadások anyagait videón nézheted meg, és párhuzamosan haladsz a tankönyv alapján is. A felmerülő szakmai kérdések megválaszolásában és a problémák megoldásában a mentorod nyújt segítséget a helyszínen vagy online.

A nagyobb tanulási egységeket követően, illetve a többi résztvevőnél is előforduló hasonló kérdések, felvetések megbeszélésére rövid csoportos konzultációkon is részt vehetsz. Ezek igen hasznosak, hiszen sok-sok információt gyűjthetsz be a témához kapcsolódóan.

Tanfolyam után

A tanfolyamot követően

A tanfolyami videós anyagokhoz és szakmai fórumhoz a képzést követően is díjmentes hozzáférést kapsz. Külön díjért a képzést követően hozzáférhetsz a legtöbb képzés gyakorlati laborkörnyezetéhez is.

Bizonyos mentorált tanfolyamaink esetében lehetőséged van az angol nyelvű videós tananyagoknak, a laborkörnyezetnek és a gyakorló feladatoknak a képzés megkezdésétől számított további 3 hónapon keresztül történő elérésére is felár nélkül. Ha előre jelzed, lehetőséged van arra is, hogy ezt a csomagot 6 hónapig elérd, de ezért további díjat számolunk fel.

Tényleg jó a mentorált oktatás?

A mentorált oktatásokat a Training360 senior trénerei tartják, akik az adott területen és a kapcsolódó tanfolyamok anyagában (és nagyon sokszor más ahhoz kapcsolódó kereszt-technológiákban) teljes körű ismerettel, gyakorlati rutinnal és megfelelő oktatás módszertani ismerettel rendelkeznek. Az elmúlt években közel 5000 fő vett részt mentorált tanfolyamainkon és visszajelzéseik alapján több mint 90%-uk már előnyben részesíti ezeket a hagyományos tantermi képzésekkel szemben.

Milyen tanfolyamok érhetők el mentorált formában?

  • A mentorált oktatásokat ezzel a jelöléssel láttuk el, így könnyen azonosíthatod azokat a weboldalunkon.

Mentorált oktatás jelenleg a Microsoft tanfolyamokhoz, ezen belül is a Windows Server, SQL Server, Exchange Server, .NET és Cisco CCNP Routing Switching tanfolyamokhoz, valamint a Java, webfejlesztő és mobil fejlesztői képzésekhez érhető el, de a kínálat folyamatosan bővül az újabb verziójú képzésekkel.

Mentorált képzéseink