Tudnivalók a mentorált képzésekről

Tanfolyamok, ahogy Te akarod
Indul az AI360 Akadémia!
Indul az AI360 Akadémia! Rendszeres, friss tudás és hasznos információk az AI világából.
LVC
Több mint 200 képzésünk érhető el virtuálisan!
Álláslehetőség
Légy a csapatunk tagja, böngéssz állásajánlataink között!
Hivatalos Amazon Web Services oktatóközpont lett a Training360!
Hivatalos Amazon Web Services oktatóközpont lett a Training360!

A Training360 innovatív mentorált oktatási formája ötvözi az önálló, videó alapú tanulás rugalmasságát a tantermi képzések hatékonyságával. A Training360 mentorált tanfolyamain a tanulási szokásaidhoz és igényeidhez igazodva, a hagyományos hivatalos oktatásokhoz képest sokkal hatékonyabban szerezheted meg a számodra szükséges tudást, ráadásul extra tanfolyami tartalmakat és szolgáltatásokat kapsz, plusz költségek nélkül.

Jellemzők Hagyományos
oktatás
Mentorált
oktatás
Egyénre szabható tanmenet NEM IGEN
Személyes konzultációs lehetőség időtartama az oktatóval a képzésen 1
Utólagos támogatás, segítségnyújtás 1
A módszertan hatékonysága időben és az ismeretek elsajátításában 1
Saját tempódban tanulhatsz NEM IGEN
Azt tanulhatod, amire igazán szükséged van 1
A képzés teljes, magyar nyelvű videós tananyagához is hozzáférhetsz NEM IGEN
Akár otthonról vagy a munkahelyedről is bekapcsolódhatsz a képzésre NEM IGEN
A tanfolyamok indulásának valószínűsége, tervezhetősége 1
Egyedi testreszabhatóság időben, tartalomban, ütemezésben, árban 1 10×
További extrák (labor, konzultációs órák) kedvezményes rendelése NEM IGEN

Hogyan működik a mentorált oktatási forma?

Helyszín és időpont

Helyszín és időpont

Az oktatás a Training360 helyszínén kellemes, nyugodt környezetben zajlik, naponta 9.00-17.00 között. Mentorált tanfolyamaink Live Virtual Class formában is elérhetők, így lehetőséged van távolról (otthonról, munkahelyről) is bekapcsolódni a képzésre. A virtuális részvétel a helyszíni oktatással egyenértékű, mentoroddal a képzés ideje alatt online (videókép, hang, chat) tarthatod a kapcsolatot.

Tanfolyam előtt

A tanfolyam előtt

A mentorod a képzés előtt felveszi veled a kapcsolatot, ismerteti a mentorált oktatás működését és egy rövid beszélgetés (vagy szükség esetén, egy tudásfelmérés alapján) személyes tanulási útvonalat állíthattok össze. A tananyagot videós formában már a tanfolyam előtt elérheted, és a tankönyvet is megkaphatod előre. A tanfolyam kezdetéig kérdéseidet felteheted a mentorodnak, így felkészültebben kezdhetsz hozzá a tanuláshoz.

Tanfolyam alatt

A tanfolyam alatt

A tanfolyam során a tananyagok és a tanulási útvonal alapján saját tempódban sajátíthatod el az egyes modulokat és a kapcsolódó gyakorlatokat. Az előadások anyagait videón nézheted meg, és párhuzamosan haladsz a tankönyv alapján is. A felmerülő szakmai kérdések megválaszolásában és a problémák megoldásában a mentorod nyújt segítséget a helyszínen vagy online.

A nagyobb tanulási egységeket követően, illetve a többi résztvevőnél is előforduló hasonló kérdések, felvetések megbeszélésére rövid csoportos konzultációkon is részt vehetsz. Ezek igen hasznosak, hiszen sok-sok információt gyűjthetsz be a témához kapcsolódóan.

Tanfolyam után

A tanfolyamot követően

A tanfolyami videós anyagokhoz és szakmai fórumhoz a képzést követően is díjmentes hozzáférést kapsz. Külön díjért a képzést követően hozzáférhetsz a legtöbb képzés gyakorlati laborkörnyezetéhez is.

Bizonyos mentorált tanfolyamaink esetében lehetőséged van az angol nyelvű videós tananyagoknak, a laborkörnyezetnek és a gyakorló feladatoknak a képzés megkezdésétől számított további 3 hónapon keresztül történő elérésére is felár nélkül. Ha előre jelzed, lehetőséged van arra is, hogy ezt a csomagot 6 hónapig elérd, de ezért további díjat számolunk fel.

Tényleg jó a mentorált oktatás?

A mentorált oktatásokat a Training360 senior trénerei tartják, akik az adott területen és a kapcsolódó tanfolyamok anyagában (és nagyon sokszor más ahhoz kapcsolódó kereszt-technológiákban) teljes körű ismerettel, gyakorlati rutinnal és megfelelő oktatás módszertani ismerettel rendelkeznek. Az elmúlt években közel 5000 fő vett részt mentorált tanfolyamainkon és visszajelzéseik alapján több mint 90%-uk már előnyben részesíti ezeket a hagyományos tantermi képzésekkel szemben.

Milyen tanfolyamok érhetők el mentorált formában?

  • A mentorált oktatásokat ezzel a jelöléssel láttuk el, így könnyen azonosíthatod azokat a weboldalunkon.

Mentorált oktatás jelenleg a Microsoft tanfolyamokhoz, ezen belül is a Windows Server, SQL Server, Exchange Server, .NET és Cisco CCNP Routing Switching tanfolyamokhoz, valamint a Java, webfejlesztő és mobil fejlesztői képzésekhez érhető el, de a kínálat folyamatosan bővül az újabb verziójú képzésekkel.

Mentorált képzéseink