Pearson VUE vizsgaközpont

A Pearson VUE egy nemzetközi számítógépes vizsgáztatási rendszert üzemeltető cég, ami a világ vezető informatikai (és egyéb) vállalatainak minősítéseihez szükséges vizsgákat bonyolítja partnerein keresztül. A több száz letehető vizsga között szerepelnek olyan cégek minősítései is, mint például Microsoft, Cisco, VMware, Citrix, Comptia, HP és sok más olyan, amelyek nem a számítástechnika világához köthetők.

Pearson VUE vizsgaközpontunk kedden és csütörtökön tart nyitva.

A Pearson VUE vizsgaközpont nyitva tartása

A Pearson VUE vizsgaközpont kedden és csütörtökön 9:00 és 16:30 között tart nyitva (a zárási időpontig kell, hogy vége legyen a vizsgának).

A vizsgák helyszíne

Pearson VUE vizsgaközpontunk az oktatóközponttal megegyező helyszínen található, ahol a legmodernebb környezetben várjuk ügyfeleinket.

Címünk: Training360 oktatóközpont
South Buda Business Park irodaház A épület
1117 Budapest, Budafoki út 56., 3. emelet

Tömegközlekedéssel a 103 33 133E buszokkal vagy az 1 47 41 17 villamosokkal (kb. 10 perc séta után) lehet hozzánk eljutni. Vizsgaközpontunk megközelíthető gépkocsival a Lágymányosi (Rákóczi) híd vagy a Petőfi híd felől, valamint a Balatoni útról és M7-es autópályáról is. Az épület körül a parkolás díjmentes, parkolásra az Újbuda Center parkolójában is lehetőség van 1,5 óráig díjmentesen.

Jelentkezés a Pearson VUE vizsgákra

Kérjük, a vizsgákra legkésőbb 1 héttel a választott időpont előtt jelentkezzenek!

Céges megkeresés esetében kérjük töltse ki a jelentkezési lapot, és küldje el nekünk a dorina.varga@training360.com e-mail címre!

Magánszemélyek esetében kérjük, az online jelentkezés elküldése előtt érdeklődjön a szabad időpontokról telefonon, e-mailben vagy személyesen, mivel bizonyos időszakokban a vizsgaközpont betelhet.

A vizsgára jelentkező az online jelentkezés vagy a jelentkezési lap elküldésével tudomásul veszi a Training360 Kft., a Pearson VUE, valamint a szponzor cégek (akiknek a vizsgáját leteszi) adatvédelmi és adatkezelési szabályzatát.

A vizsgákat csak az online jelentkezés vagy a jelentkezési lap beérkezése után tudjuk regisztrálni. A regisztrációját minden esetben visszaigazoljuk. Ha ezt az értesítőt a vizsgát megelőzően három nappal nem kapta meg, kérjük mindenképpen keresse meg kollégánkat.

A vizsgaidőpont módosítása, vizsga lemondása

Amennyiben szeretné a vizsgaidőpontját módosítani vagy esetleg törölni, kérjük, legkésőbb 36 órával a vizsga előtt, lehetőleg írásban jelezze felénk. Kérjük, vegye figyelembe, hogy szolgáltatónként változik a lemondási és módosítási határidő, sok esetben ez nem díjtalan.

Amennyiben a vizsgán nem jelenik meg, a teljes vizsgadíjat ki kell fizetnie.

Vizsgadíjak

A vizsgadíjak befizetése cégek esetén történhet készpénzzel, vagy egyeztetést követően átutalással, magánszemélyek esetében a vizsga napján készpénzzel vagy bankkártyával.

Készpénzes vagy bankkártyás fizetési szándékát kérjük jelezze a helyszíni vizsga előtt is, melyet azonnal végre is hajtunk.

Amennyiben Training360 által kiállított kuponnal rendelkezik, ami a tanfolyamhoz tartozott, azt a tanfolyam utolsó napjától számított fél éven belül fel kell használnia, ezt követően érvényét veszti, és nem tudjuk elfogadni.

Az aktuális vizsgadíjakért kérjük, keresse a vizsgaközpont termékmenedzserét.

Amennyiben több vizsgát rendelne meg egyszerre, kérje egyedi ajánlatunkat!

A vizsga napja

Kérjük, hogy a vizsgaközpontban a leegyeztetett és visszajelzett vizsga időpontja előtt legalább 20 perccel korábban jelenjen meg, hogy a szükséges adminisztrációt el tudjuk végezni.

A vizsgához feltétlenül szükséges két darab, személyazonosság igazolására alkalmas és érvényes igazolvány (pl. személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). A vizsga megkezdése előtt el kell fogadnia a Pearson VUE (illetve Cisco vizsgák esetén a Cisco) vizsgaszabályzatát. A Pearson VUE rendszerben letett legtöbb vizsga esetén a vizsgázókról fénykép is készül, illetve digitális aláírás is szükséges.

A GMAT vizsgák esetében tenyérvénás vizsgálat is történik.

Személyes tárgyakra vonatkozó szabályzat

Kérlek, kövesd az alábbi folyamatot!

 • Helyezd a személyes tárgyaidat a szekrénybe
 • Helyezd az órádat a szekrénybe
 • Kapcsold ki, vagy halkítsd le a mobilod és helyezd a szekrénybe
 • Fordítsd ki a zsebeidet
 • Tapogasd végig magad (karok, lábak, derékvonal)
 • Hajtsd fel a pulóvered / inged
 • Emeld meg a hajad (ha takarja a füled)

Personal effects policy

Please follow the process below!

 • Place all your items in the cabinet
 • Put your watch in the cabinet
 • Turn off your mobile device or silence it and put it into the cabinet
 • Turn out your pockets
 • Pat yourself down (arms, legs, waistline)
 • Roll up your sleeves
 • Lift your hair (if it covers your ears)

Pearson VUE vizsgaszabályzat

A vizsgák számítógép előtt zajlanak, ahol egy időpontban legfeljebb nyolc fő vizsgázhat.

A vizsga ideje alatt a teremben kamerás megfigyelés zajlik.

A vizsga alatt a többi vizsgázóval beszélgetni, képernyőjüket figyelni, hangosan gondolkozni nem szabad.

A vizsgaközpontba tilos bevinni: jegyzeteket, kézikönyveket vagy segédanyagokat, laptopot, notebookot, programozható számológépet, mobiltelefont, táblagépet valamint tárcát, órát, táskát, kabátot ennivalót és innivalót. Minden személyes tárgyát a vizsga idejére zárható szekrényben szükséges elhelyezni.

Amennyiben a vizsga szolgáltatója az adott vizsgánál a felsoroltak közül bármelyik eszköz használatát engedélyezi, a vizsgaadminisztrátor a vizsgázót erről tájékoztatja. Egyes, nem informatikai tesztek alatt a vizsgaadminisztrátor által kiadott szótárt lehet használni.

A vizsgázó a vizsgaközpont által biztosított letörölhető laminált jegyzetlapokra készíthet jegyzeteket. A vizsgakérdéseket, válaszokat és a jegyzeteket, illetve a kiosztott anyagokat sem elvinni, sem lemásolni nem szabad.

A Pearson VUE rendszer használatával, illetve a vizsga során felmerülő, nem szakmai jellegű kérdésekkel kapcsolatban a vizsgaadminisztrátorhoz tud fordulni.

A fenti szabályok megsértése esetén az adminisztrátor a vizsgát felfüggesztheti, ami érvénytelen vizsgát, és további eltiltást eredményezhet.