Miért a Training360

Ismerd meg tapasztalt szakemberekből álló tréneri csapatunkat és győződj meg róla, hogy miért a Training360 az ideális társ a digitális üzlet területén.
egér Görgessen a részletekért!
Miért a Training360

Ismerj meg minket!

A Training360 célja, hogy megfeleljen a ma és a jövő oktatási kihívásainak és piacképes, azonnal hasznosítható tudást kínáljon egyéni és vállalati ügyfelei számára egyaránt.

Több tízéves tapasztalattal rendelkező szakember és ügyfélmenedzser csapatunk, minősített oktatóbázisunk és bevált oktatási folyamatmenedzsment rendszerünk nyújtja a garanciát arra, hogy ügyfeleink tudásban, időben és költségekben is optimális képzési megoldáshoz jussanak.

Miért Digitális üzlet? A folyamatosan gyorsuló ütemben változó üzleti környezet rugalmas és a digitalizáció minden előnyét kihasználó vállalatokat kíván. Célunk, hogy a legfrissebb digitális módszertanokkal segítsük a cégek termék- és szolgáltatásfejlesztését, illetve erősítsük a szervezetek megújulásra való képességét.

A digitalizáció ma minden iparágat érint, Product owner, termékmenedzser, UX/UI szakember már rég nem csak az IT-ban hívószó, az üzleti döntéseket és a termékfejlesztéseket mindenhol áthatja a digitális világ.

Gyere el tanfolyamaink egyikére és tarts velünk a digitális világgal!

Oktatóink

Nagy Kornél
Kornél több mint egy évtizedes, szerteágazó projektvezetési tapasztalata segíti a résztvevőket annak megértésében, hogy a saját napi munkájukban miként használhatók az átadott elméleti ismeretek. Több éve oktatja az adaptív módszereket itthon és külföldön is, tapasztalatai kiterjednek az Egyesült Királyságra, Indiára és Lengyelországra is.
Szuhai Viktor
Viktor szakmai pályáját junior termékmenedzserként kezdte az akkor egyetlen hazai mobil marketing ügynökségnél, ami után a Liligo csapatában dolgozott tovább az alkalmazások sikerén. Azóta a Planet of the Apps marketing üzletágáért felel, több millió sikeres appletöltéssel a háta mögött.
Fülöp Ákos
Ákos 10 éve foglalkozik digitális termékek kutatásával és tervezésével kezdve a stratégia alkotástól, egészen a kivitelezésig. Az utóbbi években több nagy hazai média cég és nemzetközi SaaS vállalatok termékein dolgozik, mellette pedig oktatásai során szenvedélyesen adja át tapasztalatait, megszerzett tudását.

Rólunk írták

Nagyon tetszett, hogy gyakorlati példák is előkerültek.
Scrum Master résztvevő
Ahhoz képest, hogy online formában volt szükséges a képzést megtartania az oktatónak, nagyon profin vitte végig a képzést!
Agilis projektvezetés résztvevő
Köszönjük az informatív 2 napot és a kellemes hangulatot.
Agilis projektvezetés résztvevő
A tréner felkészült, tapasztalt a témát illetően; segítőkész; előadásmódja kiváló, figyelemfenntartó, érthető.
Scrum Master résztvevő
Nagyon pozitív volt, hogy az oktató végig interaktív módon vezette a tréninget.
Agilis projektvezetés résztvevő
Nagyon hasznos volt, jól éreztem magam.
Agilis projektvezetés résztvevő
Mindenre kiterjedő volt.
Agilis projektvezetés résztvevő
Nagyon jól összeszedett volt az anyag, informatív volt a képzés.
Agilis projektvezetés résztvevő
Jó volt, ügyes trainer.
Agilis módszertanok alkalmazása résztvevő
Élmény volt egy felkészült, tapasztalt, segítőkész oktatóval együtt dolgozni és tőle tanulni.
Agilis módszertanok alkalmazása résztvevő

Referenciák

Wellis logó InnoTeq logó Capgemini logó IdomSoft logó Qulto logó Szintézis-NET logó Lego logó Egis logó Continental logó

Egyedi képzések, információk

Egyedi, a szervezetedre szabott csoportos képzést rendelnél? Megválaszolatlan kérdésed maradt? Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen tudjunk segíteni téged!