Miért a Training360

Ismerd meg tapasztalt szakemberekből álló tréneri csapatunkat és győződj meg róla, hogy miért a Training360 az ideális társ a digitális üzlet területén.
egér Görgess a részletekért!
Miért a Training360

Ismerj meg minket!

A Training360 célja, hogy megfeleljen a ma és a jövő oktatási kihívásainak és piacképes, azonnal hasznosítható tudást kínáljon egyéni és vállalati ügyfelei számára egyaránt.

Több tízéves tapasztalattal rendelkező szakember és ügyfélmenedzser csapatunk, minősített oktatóbázisunk és bevált oktatási folyamatmenedzsment rendszerünk nyújtja a garanciát arra, hogy ügyfeleink tudásban, időben és költségekben is optimális képzési megoldáshoz jussanak.

Miért Digitális üzlet? A folyamatosan gyorsuló ütemben változó üzleti környezet rugalmas és a digitalizáció minden előnyét kihasználó vállalatokat kíván. Célunk, hogy a legfrissebb digitális módszertanokkal segítsük a cégek termék- és szolgáltatásfejlesztését, illetve erősítsük a szervezetek megújulásra való képességét.

A digitalizáció ma minden iparágat érint, Product owner, termékmenedzser, UX/UI szakember már rég nem csak az IT-ban hívószó, az üzleti döntéseket és a termékfejlesztéseket mindenhol áthatja a digitális világ.

Gyere el tanfolyamaink egyikére és tarts velünk a digitális világgal!

Oktatóink

Novák István
„Az előrehaladás mértéke a működő szoftver” — mondja az agilis szoftverfejlesztés egyik elve a tizenkettőből. J.P.É. coachként István abban segít a csapatoknak, hogy ez ne csak elmélet maradjon, hanem életük részéve válhasson.
Álmos Balázs
Sokéves fejlesztői múlt után talált Balázs helyet magának a mobilmarketing technológiáit megalapozó kutatásban és fejlesztésben. A napjainkban rendelkezésre álló eszközök, az elérhető adatok és lehetőségek alapvetően változtatják meg a termékfejlesztés és a marketing alapjait. Jelenleg a Planet of the Apps csapatával ezen lehetőségek felhasználásával segítjük ügyfeleinket eligazodni az applikáció marketing világában.
Orosz Gábor
Gábor számos sikeres projektet és pozíciót – melyeket olyan cégeknél szerzett, mint a freemail, az Onbox vagy Liligo – tudhat a háta mögött, az ezekből szerzett tapasztalatokat pedig szívvel-lélekkel osztja meg interaktív agilis és termékmenedzsment kurzusain.

Rólunk írták

Nagyon tetszett, hogy gyakorlati példák is előkerültek.
Scrum Master résztvevő
Ahhoz képest, hogy online formában volt szükséges a képzést megtartania az oktatónak, nagyon profin vitte végig a képzést!
Agilis projektvezetés résztvevő
Köszönjük az informatív 2 napot és a kellemes hangulatot.
Agilis projektvezetés résztvevő
A tréner felkészült, tapasztalt a témát illetően; segítőkész; előadásmódja kiváló, figyelemfenntartó, érthető.
Scrum Master résztvevő
Nagyon pozitív volt, hogy az oktató végig interaktív módon vezette a tréninget.
Agilis projektvezetés résztvevő
Nagyon hasznos volt, jól éreztem magam.
Agilis projektvezetés résztvevő
Mindenre kiterjedő volt.
Agilis projektvezetés résztvevő
Nagyon jól összeszedett volt az anyag, informatív volt a képzés.
Agilis projektvezetés résztvevő
Jó volt, ügyes trainer.
Agilis módszertanok alkalmazása résztvevő
Élmény volt egy felkészült, tapasztalt, segítőkész oktatóval együtt dolgozni és tőle tanulni.
Agilis módszertanok alkalmazása résztvevő

Referenciák

Wellis logó InnoTeq logó Capgemini logó IdomSoft logó Qulto logó Szintézis-NET logó Lego logó Egis logó Continental logó

Egyedi képzések, információk

Egyedi, a szervezetedre szabott csoportos képzést rendelnél? Megválaszolatlan kérdésed maradt? Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen tudjunk segíteni téged!