Oktatóink

Tudj meg mindent oktatói csapatunk tagjairól és győződj meg róla, hogy ha minket választasz, a szakmai minőség garantálva lesz!
egér Görgessen a részletekért!
Oktatóink
Álmos Balázs
Sokéves fejlesztői múlt után talált Balázs helyet magának a mobilmarketing technológiáit megalapozó kutatásban és fejlesztésben. A napjainkban rendelkezésre álló eszközök, az elérhető adatok és lehetőségek alapvetően változtatják meg a termékfejlesztés és a marketing alapjait. Jelenleg a Planet of the Apps csapatával ezen lehetőségek felhasználásával segítjük ügyfeleinket eligazodni az applikáció marketing világában.
Benyák Dóra
Dóra fő területe a digitális termék- és szolgáltatásfejlesztés. Számos innovációs/transzformációs projektben vett részt az elmúlt 10 évben, melyek tapasztalatait interaktív oktatási módszerekkel beépíti tanfolyamaink menetébe. Agilis és service design alapú eszköztárával jelenleg Product Owner szerepkört is betölt.
Fülöp Ákos
Ákos 10 éve foglalkozik digitális termékek kutatásával és tervezésével kezdve a stratégia alkotástól, egészen a kivitelezésig. Az utóbbi években több nagy hazai média cég és nemzetközi SaaS vállalatok termékein dolgozik, mellette pedig oktatásai során szenvedélyesen adja át tapasztalatait, megszerzett tudását.
Kőnig Tibor
Tibor jövőképében a szervezetek és magánszemélyek céltudatosan cselekszenek. Tanácsadással és oktatással segít abban, hogy a Te esetedben is így legyen!
Nagy Kornél
Kornél több mint egy évtizedes, szerteágazó projektvezetési tapasztalata segíti a résztvevőket annak megértésében, hogy a saját napi munkájukban miként használhatók az átadott elméleti ismeretek. Több éve oktatja az adaptív módszereket itthon és külföldön is, tapasztalatai kiterjednek az Egyesült Királyságra, Indiára és Lengyelországra is.
Novák István
„Az előrehaladás mértéke a működő szoftver” — mondja az agilis szoftverfejlesztés egyik elve a tizenkettőből. J.P.É. coachként István abban segít a csapatoknak, hogy ez ne csak elmélet maradjon, hanem életük részéve válhasson.
Orosz Gábor
Gábor számos sikeres projektet és pozíciót – melyeket olyan cégeknél szerzett, mint a freemail, az Onbox vagy Liligo – tudhat a háta mögött, az ezekből szerzett tapasztalatokat pedig szívvel-lélekkel osztja meg interaktív agilis és termékmenedzsment kurzusain.
Szuhai Viktor
Viktor szakmai pályáját junior termékmenedzserként kezdte az akkor egyetlen hazai mobil marketing ügynökségnél, ami után a Liligo csapatában dolgozott tovább az alkalmazások sikerén. Azóta a Planet of the Apps marketing üzletágáért felel, több millió sikeres appletöltéssel a háta mögött.

Miért a Training360

Ismerd meg tapasztalt szakemberekből álló tréneri csapatunkat és győződj meg róla, hogy miért a Training360 az ideális társ a digitális üzlet területén.

Tovább

Egyedi képzések, információk

Egyedi, a szervezetedre szabott csoportos képzést rendelnél? Megválaszolatlan kérdésed maradt? Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen tudjunk segíteni téged!