Tudnivalók a Linux és Perl tanfolyamokról

Saját fejlesztésű Linux tanfolyamainkon a résztvevők széleskörűen megismerhetik a Linux rendszerekkel kapcsolatos feladatokat, a Linux üzemeltetés alapjaitól, a hálózatok menedzselésén keresztül a haladóbb ismeretekig és speciális témákig. Enterprise Linux rendszeradminisztrátor képzéssorozatunk kedvezményes áron biztosítja hallgatóink számára az alapvető ismeretek elsajátítását.

A már tapasztalattal rendelkező, Linux rendszergazdák és üzemeltetők számára speciális részletekkel foglalkozó képzéseink széles spektrumát kínáljuk: hibaelhárítás, storage/cluster megoldások, RHCSA vizsgafelkészítő tanfolyam, hálózatfelügyelet (Nagios, Icinga), Apache web server, Bash programozás, Postgre adminisztráció, Perl, Docker és Kubernetes stb.

Tananyagok és oktatók

A résztvevők a tanfolyamok nagy részéhez az oktatók által összeállított segédletet kapják (dokumentáció, magyar, illetve esetenként angol nyelvű kiegészítő anyagok, segédanyagok, elektronikus segédletek), bizonyos speciális témákhoz angol nyelvű digitális Gurulabs tananyagot biztosítunk. A tananyagok nem csak az elméleti ismereteket tartalmazzák, hanem a gyakorlatokhoz szükséges feladatokat is.

Mivel a tananyagok és a segédletek egy része angol nyelvű, ezért alapfokú, dokumentumolvasás-szintű angol nyelvtudás javasolt a hatékony ismeretszerzéshez. Az előadások magyar nyelven zajlanak.

A képzéseket tartó RedHat minősített oktatóink sok éves tapasztalattal és referenciákkal rendelkeznek Linux Unix hálózatok üzemeltetésében is.

Tanfolyami helyszín és lebonyolítás

A tanfolyamok egész nap, 9:00-17:00 óra között tartanak, amelybe a témától függően több szünet, illetve egy hosszabb ebédszünet is beleértendő. A képzések a meghirdetett időpontokban érhetők el, amelyet a Linux képzések oldalon tud megnézni.

A tanfolyamok a Training360 oktatóközpontjában tartjuk, ahol korszerű infrastruktúrával és eszközparkkal várjuk résztvevőinket, amelyek a legmagasabb tantermi követelményeket is kielégítik.

Igény esetén lehetőség van egyedi tanfolyamok lebonyolítására, ami történhet a Training360-nál vagy akár az Ön által kért helyszínre kihelyezve is.

Tanfolyami adminisztráció és jelentkezés

Saját tanfolyamainkra a Training360 Általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. Amennyiben szeretne tanfolyamainkra jelentkezni, kérjük, töltse le, és kitöltve küldje vissza tanfolyami jelentkezési lapunkat.

A tanfolyamok látogatási igazolás kiadásával zárulnak, amelyek a tanfolyamon való részvételt igazolják, a megszerzett ismeretek mérésére nem alkalmasak.

A tanfolyamaink nem vizsgakötelesek, azonban képzéseink egy része a hivatalos vizsgákra is segít felkészülni.

A tanfolyamok díja a vizsga díját nem tartalmazza.

Amennyiben a tanfolyamot követően szeretne az adott témából vizsgát tenni, egyeztetett időpontban Pearson VUE vizsgaközpontunkban erre lehetőséget tudunk biztosítani. Az aktuális árakról, illetve a szabad helyekről, kérjük, érdeklődjön vizsgaadminisztrátorunknál.

Amennyiben bármilyen kérdése felmerül, kérjük, keresse munkatársainkat.