MOOC kurzusok

Szélesítsd Azure szakértelmed!

A Microsoft az MCT Cloud Incentive Program keretében 2016-ban új Azure MOOC kurzusokat és ahhoz tartozó vizsgákat vezetett be, amelyek lehetőséget kínálnak ügyfeleik és partnereik részére, hogy Azure tudásukat egyéni tempóban, innovatív módon, interaktív környezetben szélesíthessék.

A Microsoft ezt a folyamatot folytatva 2017-ben új megoldásokat és kurzusokat hívott életre annak érdekében, hogy a felhő alapú rendszerek működésével minél többen ismerkedhessenek meg minél hatékonyabb formában.

Idáig több mint 162 000 hallgató iratkozott be a MOOC kurzusok valamelyikére, így a Microsoft 12 000-nél is több minősítést oszthatott ki, a kurzusok iránti kereslet pedig továbbra is folyamatosan növekszik.

A Training360 elkötelezett az új technológiákon alapuló tudásteremtés ösztönzése mellett, így az Azure rendszert használók számára szakmai támogatást és kedvezményes, széles spektrumú tanulási lehetőségeket kínál.

A MOOC kurzusok elérési útvonala

Ismerj meg új technológiákat! Már egy kurzus elvégzésével is fejleszteni tudod gyakorlati tudásod a kezdeti lépésektől kezdve a rendszer támogatásának megtervezéséig. Ezekkel a kurzusokkal olyan szaktudást kaphatsz, amely segít eligazodni a gyakorlati életben felmerülő kérdések hatékony tisztázásában.

A kurzusok listája itt található
(Az egyes kurzuscímek hyperlinkjére kattintva több információt kapsz az egyes kurzusokról.)