Tudnivalók a Webfejlesztés tanfolyamokról

A Web és Web alapú alkalmazások fejlesztése tanfolyamainkon mind a kezdő, mind a haladó fejlesztők találnak számukra megfelelő tartalmat ismereteik bővítéséhez. A képzések során a szerver és kliens oldali programozást egyaránt elsajátítják hallgatóink, gyakorlati példákkal és valós problémák megoldásával kiegészítve.

Tananyagok és oktatók

A résztvevők minden tanfolyamhoz megkapják az oktatók által összeállított segédletet (dokumentáció, magyar, illetve angol nyelvű kiegészítő anyagok, segédanyagok, elektronikus segédletek). A tananyagok nem csak az elméleti ismereteket tartalmazzák, hanem a gyakorlatokhoz szükséges feladatokat is.

Mivel a tananyagok és a segédletek egy része angol nyelvű, ezért alapfokú, dokumentumolvasás-szintű angol nyelvtudás javasolt a hatékony ismeretszerzéshez. Az előadások magyar nyelven zajlanak.

A képzéseket tartó minősített oktatóink sok éves tapasztalattal és referenciákkal rendelkeznek.

Mentorált oktatások

A Training360 innovatív mentorált oktatási formája ötvözi az önálló, videó alapú tanulás rugalmasságát a tantermi képzések hatékonyságával. A Training360 mentorált tanfolyamain a hallgató a tanulási szokásaihoz és igényeihez igazodva, a hagyományos hivatalos oktatásokhoz képest sokkal hatékonyabban szerezheti meg számára a szükséges tudást.

A mentorált oktatásokat a Training360 senior trénerei tartják, akik az adott területen és a kapcsolódó tanfolyamok anyagában (és nagyon sokszor más ahhoz kapcsolódó kereszt-technológiákban) teljes körű ismerettel, gyakorlati rutinnal és megfelelő oktatás módszertani ismerettel rendelkeznek.

A tanfolyam során a tananyagok és a tanulási útvonal alapján saját tempóban sajátítható el az egyes modulok és a hozzájuk kapcsolódó gyakorlatok. A felmerülő szakmai kérdések megválaszolásában és a problémák megoldásában a helyszínen a mentor nyújt segítséget.

Tanfolyami helyszín és lebonyolítás

A tanfolyamok egész nap, 9:00-17:00 óra között tartanak, amelybe a témától függően több szünet, illetve egy hosszabb ebédszünet is beleértendő. A képzések a meghirdetett időpontokban elérhetőek, amelyet a tanfolyami táblázatunk tartalmaz.

A tanfolyamok a Training360 oktatóközpontjában tartjuk, ahol korszerű infrastruktúrával és eszközparkkal várjuk résztvevőinket, amelyek a legmagasabb tantermi követelményeket is kielégítik.

Amennyiben igény van rá, lehetőség van egyedi tanfolyamok lebonyolítására, ami történhet a Training360-nál vagy akár az Ön által kért helyszínre kihelyezetten is. Ehhez megoldásunk kereteiben akár a teljes infrastruktúrát is biztosítjuk Önnek!

Tanfolyami adminisztráció és jelentkezés

Saját tanfolyamainkra a Training360 Általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. Amennyiben szeretne tanfolyamainkra jelentkezni, kérjük, töltse le, és kitöltve küldje vissza tanfolyami jelentkezési lapunkat.

A résztvevőkkel a képzés megkezdése előtt minden esetben képzési szerződést kötünk. A tanfolyamok látogatási igazolás kiadásával zárulnak, amelyek a tanfolyamon való részvételt igazolják, a megszerzett ismeretek mérésére nem alkalmasak.

Amennyiben bármilyen kérdése felmerül, kérjük, keresse munkatársainkat.