Microsoft Office e-learning tananyagok

A Microsoft irodai szoftverei már több mint húsz éve segítik a cégeket abban, hogy munkájukat hatékonyabban végezzék. A Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook ma már szinte minden vállalati gépen megtalálható, de a bennük rejlő képességeket csak nagyon kevesen ismerik.

Office tananyagaink segítenek a szervezet minden dolgozója számára megismerni az Office egyes változatai közötti különbséget, illetve segítenek elsajátítani ezen irodai szoftverek alapjait és rejtett képességeit is, hogy mindenki a legtöbbet tudja kihozni a technológia adta lehetőségeiből.

Office 365

Az Office 365 egy olyan felhőalapú előfizetéses szolgáltatás, amely egyesíti magában a napjaink munkastílusát legjobban szolgáló eszközöket. A leggyakrabban használt alkalmazások mellett olyan hasznos szolgáltatásokhoz is hozzáférést biztosít, mint a közös munkát támogató Teams, a projektek menedzselését segítő Planner vagy épp a céges videók kezelését végző Stream.

Office 2016

Az Office 2016 az Office legelterjedtebb verziója, melynek szoftvereit a legtöbb vállalat használja napjainkban. Tananyagaink segítségével a felhasználók megismerhetik a csomagban található Outlook, az Excel, a Word és a PowerPoint legfontosabb képességeit.

Office 2013 és 2010

Mivel az Office korábbi verziói mind megjelenésben, mind képességekben jelentősen eltérnek egymástól, ezért a korábbi verziókhoz külön tananyagokat biztosítunk azon cégek számára, akik az Office irodai alkalmazásainak korábbi verzióit használják.