AI360 Akadémia - RELOAD

Rendszeres, friss tudás és hasznos információk az AI világából

Az AI360 Akadémia során több szemszögből is (magán és vállalati felhasználás és eszközök, változáskezelés, IT folyamatok, biztonság, programozás, marketing, HR stb.) szeretnénk rendszeresen megvizsgálni a mesterséges intelligencia lehetőségeit, eszközeit, veszélyeit, és hogy hogyan készüljünk fel optimális használatára egy szervezetben vagy akár a konzumer bevezetés és felhasználás során.

RELOAD! Az első rész nagy sikerrel, több mint 100 résztvevővel ment le a tavalyi évben. Most márciusban ismét elérhető, frissített tartalommal, kétféle csomagban is, Tari Annamária klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, pszichoanalitikus bevezető videójával és „Hol a boldogság mostanában?” című dedikált könyvével kiegészítve!

A képzés során az alábbi kérdésekre kapunk választ

Az AI360 Akadémia első része kiemelten a Generatív mesterséges intelligencia megoldásokkal és bevezetésükkel foglalkozik; egy ideális, átfogó útmutató és kiindulás a további üzleti bevezetések vagy egyéni fejlődés támogatásához. A képzési anyag most Tari Annamária (klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, pszichoanalitikus) bevezető videójával került kiegészítésre!

 • Mi is az a mesterséges intelligencia (AI vagy magyarul MI)?
 • Hogyan lehetnénk bölcsek, ha mindennap ijesztő híreket olvasunk arról, hogy a mesterséges intelligencia térhódításával a vesztünkbe rohanunk?
 • Hogyan változtatja meg és befolyásolja az AI a különböző generációk életét?
 • Hogyan tudja segíteni a cég működését, hatékonyság növelését az AI és milyen területeken?
 • Hogyan kérdezzünk az AI-tól? Hogyan legyünk a promptkészítés mesterei?
 • Melyek a legnépszerűbb generatív AI eszközök és hogyan használjuk őket a gyakorlatban?
 • Az AI és a szerzői jogok kérdése.
 • Hogyan használhatjuk az AI-t marketingben hatékonyan?
 • Melyek az AI használatának veszélyei (pl. etikai kérdések, kiberbűnözés, szakmák kikopása, jövőbeni kihívások) és korlátozásai?
 • Mi az az AIOps? Hogyan alkalmazható az AI az IT folyamat menedzsment és AI stratégia alkotás területén?
 • Hogyan segítheti a kiberbűnözőket az AI, milyen emberi tényezők és „humán alapú” sebezhetőségek és a védekezési lehetőségek vannak?
A sorozat következő részének tervezett megjelenése új témákkal pedig júniusban várható! Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha szeretne értesülni időben képzéseinkről! Hírlevél feliratkozás

Kinek ajánljuk a mostani képzést?

Vezetőknek, döntéshozóknak

Hogyan változtatja meg alapvetően az AI az üzleti és szervezeti működést, milyen területeken és hogyan alkalmazhatók az AI nyújtotta megoldások, és mire kell figyelnünk alkalmazásuk során.

Céges munkavállalóknak

Ismerje meg a generatív AI alapvető lehetőségeit és tudja meg, hogyan teheti saját munkáját általa hatékonyabbá, és hogyan használhatja azt biztonságosan.

Magánszemélyeknek, álláskeresőknek

Munkaerőpiaci kihívások? Ismerje meg a generatív AI alapvető felhasználó oldali lehetőségeit, és megtudni, hogyan használhatja ezt fel optimálisan és biztonságosan a mindennapi élete során.  

A képzés tartalma

Modul
Időpont
Előadó
Discovery csomag
Enterprise csomag
1.
Discovery
Enterprise

A lenyűgöző és szorongáskeltő jövőkép, avagy az AI helye az életünkben

2024. március 25.13.00-15.00
Tari Annamária
2.
Discovery
Enterprise

Bevezetés az AI világába és a promptszerkesztés alapjaiba

2024. március 26.15.00-17.00
Királyházi Csaba
3.
Discovery
Enterprise

Fejlett promptszerkesztési technikák és képgenerálás

2024. március 27.15.00-17.00
Királyházi Csaba
4.
Discovery
Enterprise

ChatGPT és Midjourney alkalmazása a gyakorlatban

2024. március 28.15.00-17.00
Királyházi Csaba
5.
Discovery
Enterprise

A generatív AI és az etikai, jogi kérdések; az AI jövője

2024. április 2.15.00-17.00
Királyházi Csaba
6.
Discovery
Enterprise

Hozzunk ki többet a ChatGPT-ből! A plugin-ok használata

2024. április 3.15.00-17.00
Királyházi Csaba
7.
Discovery
Enterprise

A Leonardo.AI használata a gyakorlatban

2024. április 4.15.00-17.00
Bondor András
8.
Discovery
Enterprise

Készítsünk zenét az AI segítségével!

2024. április 4.15.00-17.00
Bondor András
9.
Discovery
Enterprise

Videós prezentáció, online reklám, tananyag pár perc alatt? Synthesia!

2024. április 5.16.00-18.00 (változás)
Horváth Elek
10.
Discovery
Enterprise

A Runway bemutatása

2024. április 5.16.00-18.00 (változás)
Horváth Elek
11.
Discovery
Enterprise

Az Adobe Firefly és a Tensor.Art bemutatása

2024. április 8.15.00-17.00
Petrovics Vica
12.
Enterprise

Generatív AI eszközök alkalmazása a marketingben

2024. április 9.17.00-19.00 (változás)
Mészáros Beatrix
13.
Enterprise

AI az IT-ban (szoftverfejlesztés és tesztelés támogatás AI-val)

2024. április 10.16.00-17.00
Filep Szabolcs
14.
Enterprise

A mesterséges intelligencia (MI) és a kiberbiztonság kapcsolata

2024. április 11.16.00-18.00
dr. Bányász Péter
15.
Enterprise

AIOps avagy az AI az IT működtetési folyamatokban

2024. április 12.17.00-19.00
Vályi-Nagy Péter

Discovery csomag

129.000  Ft+áfa/fő

11 modul – Tari Annamária videó, AI alapok, prompt engineering, TOP AI eszközök használata.

Jelentkezés

Enterprise csomag

149.000  Ft+áfa/fő

15 modul - A Discovery csomag + AI a marketingben, a szoftverfejlesztésben, AI biztonság kérdési és AIOps alapok.

Jelentkezés

Az előadókról

Tari Annamária

Tari Annamária

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, pszichoanalitikus

Már tizenöt éves korában eldöntötte, hogy pszichológus lesz. Első diplomáját gyógypedagógusként szerezte, és a főiskola utolsó évében már felvételizett az ELTE-re, pszichológia szakra. A két diploma és a gyógypedagógusi előélet kimondottan hasznos volt a pályája során.

Ezután képezte át magát klinikai szakpszichológussá, de mai napig rengeteget profitál azokból a tapasztalatokból, melyeket a nehezen kezelhető fiatalokkal való munkája során szerzett. A kórházi gyakorlat mellett folytatta szakmai képzését, megszerezte a pszichoterapeuta és pszichoanalitikus címet; szűkebb szakterülete a pszichoanalízis.

A médiaszereplést a kilencvenes évek második felében kezdte, számos televízió és rádióadásban szerepelt. Több nagysikerű könyve is megjelent; a legfrissebb a „Hol a boldogság mostanában?”, amely a különböző generációk napjaink technológiai és társadalmi csapdáiba eséséről és az abból való kikerülési lehetőségekről, a valódi értékek felismeréséről és megtalálásáról szól.

Filep Szabolcs

Filep Szabolcs

mérnök­informatikus, szoftverfejlesztő, oktató

Szabolcs a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végzett, mint mérnök informatikus és szoftverfejlesztő, és már itt találkozott a mesterséges intelligenciával. Közel húsz éves full-stack programozói és tesztelői tapasztalattal rendelkezik, számos nagy szoftverfejlesztő cégnél, pénzügyi intézményben is tevékenykedett.

2015 óta rendszeresen oktat és előadásokat is tart a témában a felsőoktatásban és a felnőttképzésben egyaránt. 2016-ban megalapította a Progmasters oktatóközpontot, aminek célja fejlesztői és tesztelői bootcamp képzések és munkaerőközvetítési projektek szervezése és lebonyolítása.

A generatív AI témákkal már annak megjelenése óta foglalkozik, különös tekintettel a fejlesztői területen való alkalmazásra.

Bondor András

Bondor András

játékfejlesztő,
AI szakértő

András már több, mint tíz éve foglalkozik játékfejlesztéssel, megfordult már olyan cégeknél, mint a hazai Zen Studios, a külföldi Lionhead Studios és Ubisoft Reflections. Az AI technológia a kezdetektől az egyik legizgalmasabb téma volt számára, és szerencsére sok területen volt lehetősége dolgozni ebben. Részt vett egy magyar, önvezető autót fejlesztő startupnál mint AI mérnök, ahol szintén jelentős, nemzetközi eredményeket ért el a csapattal.

Az utóbbi két évben a játékfejlesztéshez kapcsolódóan a generatív AI eszközök alkalmazásával foglalkozik. Saját stúdiójában kép-, hang- és zenegenerálásra, szöveges tartalom készítésére, designra, marketing célokra használja azokat. A legaktívabb magyar AI képgenerátor facebook csoport adminja is egyben, ahol különböző kihívásokkal és folyamatos tudásmegosztással igyekszik a tagok fejlődését támogatni.

Horváth Elek

Horváth Elek

az irodai informatika szakértője

Elek még egyetemista volt, amikor megkapta az első csoportját, akiket informatikára oktatott. Mostanra már több száz Excel, Outlook és PowerPoint képzés és több órányi e-learning tananyag örökíti eddigi munkásságát. Ezalatt az idő alatt sok minden változott (az Officeban is), de egy dolog nem: szeret oktatni és értékes tudást átadni mindenkinek. Az AI témában az oktatásban is jól használható Runway és Synthesia alkalmazásoka mutatja be.

Mészáros Beatrix

Mészáros Beatrix

online marketing szakértő, tanácsadó, oktató

Bea több mint 15 éve foglalkozik digitális marketinggel, ezen belül is a közösségi média és AI marketing a szakterülete. 2012-ben egy saját közösségi média ügynökséget alapított Mindea néven, amit 2020-ban beolvasztott a nemzetközi Dentsu ügynökségbe. Ez idő alatt több mint 100 jól ismert márka közösségi média jelenlétén dolgozott a csapatával. 2021 óta Londonban él, ahol főként nemzetközi projekteken dolgozik, mint szabadúszó digitális marketing és AI marketing tanácsadó és oktató.

Petrovics Vica

Petrovics Vica

social media manager, kreatív szakértő

Közel 10 éve foglalkozik digitális tartalmak kreatív megvalósításával. Jelenleg creative social media managerként dolgozik az ország egyik legnagyobb reklámügynökségnél, ahol két kiemelkedő autómárka közösségimédia-tartalmaiért felel.

Az AI art iránti szenvedélye körülbelül másfél évvel ezelőtt bontakozott ki, és mára elsődleges hobbivá nőtte ki magát. Nemcsak jól ismeri, hanem napi szinten is használja a Midjourney, DALL·E 3, Stable Diffusion és Adobe Firefly szoftvereket. Nagy örömére szolgál, hogy másokkal is megoszthatja az ezen a lenyűgöző területen szerzett tudást és praktikákat.

Királyházi Csaba

Királyházi Csaba

generatív AI szakértő, VR és játékfejlesztő, oktató, író

Csaba az alkotásnak él, saját vállalkozásban játéktervezéssel, virtuális valóság élmények fejlesztésével foglalkozik, és mellette egyetemen tart kurzusokat Game Desing és Game Production témákban.

Kifejezetten érdeklik az innovatív technológiák, így mélyebb ismeretekre tett szert a blockchain rendszerek és a mesterséges intelligencia témakörében is. Munkájához napi rendszerességgel veszi igénybe a generatív modellek segítségét, és folyamatosan szemmel tartja az újonnan érkezett és elképesztő gyorsasággal változó felhasználási területeket és eszközöket.

Szabadidejében szívesen ragad billentyűzetet és novellákat, műfordítások, színdarabokat ír. A kreatív alkotók munkáját segítendő és a generatív mesterséges intelligenciák által nyújtott lehetőségeket ötvözendő, megalapította Drofty.com portált, ahol az írók a képalkotó és szöveg generáló modellekkel együttműködve hozhatnak létre közös alkotásokat, amiket utána az egész világnak megmutathatnak, nyelvi korlátok nélkül.

Vályi-Nagy Péter

Vályi-Nagy Péter

ITIL MP&SL vezető tréner, üzleti szimulációs partner

Péter a Training360 vezető trénere, ITIL Expert minősítésű szakértő és üzleti szimulációs partner (Apollo 13TM, MarsLander®, The Phoenix Project, Fly4You SAFe®, IT4IT). Tanfolyamait az élvezetes előadásmód, a rengeteg gyakorlati példa és esettanulmányok, valamint módszertani szimulációk színesítik.

Gyerekként nagyon érdekelték a játékprogramok. Iskola után gyakran jártak játékterembe. A kedvenc játéka ebből az időszakból a SEGA – Super Locomotive (1982), amivel még ma is játszik egy emulátor segítségével. Ez a szeretet a mai napig sem változott, sőt, folyamatos és egyre inkább növekedett.

A mesterséges intelligencia mind a játékfejlesztésben, mind pedig az IT folyamatok támogatásában is szerepet kap, így nem véletlen, hogy ezen területeken Péter lelkesen foglalkozik az AI lehetőségeinek kutatásával és felhasználásával.

dr. Bányász Péter

dr. Bányász Péter

adjunktus, kiberbiztonsági szakértő

Péter politológusként diplomázott az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, majd a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen szerezte meg doktori fokozatát, értekezésében a közösségi média és a védelmi szféra kapcsolatát vizsgálta.

Jelenleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Karának adjunktusa, illetve az Eötvös József Kutatóközpont Kiberbiztonsági Kutatóintézetének kutatója. Fő kutatási területe a kiberbiztonság humán aspektusa, ezen belül elsősorban a dezinformációval, social engineringgel, mesterséges intelligenciával foglalkozik.

Több tudományos aktív tagja, ezen belül a Magyar Hadtudományi Társaság, illetve a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület elnökségi tagja. Kiemelt szerepet fektet a tehetséggondozásra, mentorált hallgatói számos hazai- és nemzetközi kiberversenyen szerepeltek sikeresen az elmúlt években.

További kérdései lennének?

A képzéssel kapcsolatos további kérdések esetén, vagy egyedi céges igények, nagyobb létszámú jelentkezés esetén kérjük, keressék bizalommal munkatársainkat!