ITIL® 4 FAST TRACK tanfolyamok

ITIL® v3 - ITIL® 4 FAST TRACK áttérés megoldásunk haladóknak

Ha elindultál az ITIL® 3 Expert felé vezető úton és szeretnél frissíteni:

Elkezdted az ITIL® v3 Lifecycle esetleg Capability irányát? Tudtad, hogy 17 kreditponttal lehetőséged van frissíteni és megszerezni az új ITIL® 4 Managing Professional címet? Új, intenzív, időtakarékos és vizsgafelkészülés centrikus ITIL® v3 FAST TRACK (gyorsított) tanfolyamainkkal segítünk neked, hogy a hiányzó ismereteket megszerezd és a vizsgákat behúzd, és egyszerűen tudj majd az ITIL® 4-es felé váltani.

  • Önálló tanulás prémium minőségű e-learning anyagokkal (angol). Fontos, hogy a képzésekre úgy jelentkezz, hogy ezt a tantermi képzés előtt át tudd nézni (2-3 hét).
  • 2 napos intenzív, magyar nyelvű vizsgafelkészülés-centrikus tantermi képzés, profi ITIL® Expert oktatók vezetésében. Csak a lényeg, de a teljes hivatalos tananyagot is megkapod témánként.
  • A képzés most a kapcsolódó ITIL® v3 vizsgát is tartalmazza!
  • 20% kedvezmény a ITIL® 4 Managing Professional Transition vizsgafelkészítő képzésünkből vagy az ITIL® 4 MP Transition vizsgadíjból, megjelenést követően.

Válaszd ki, melyik képzés / vizsga hiányzik még a 17 kreditpont eléréshez és jelentkezz most kedvezményes áron!

* A csomagakció csak a Training360 budapesti, akciós időpontú, meghirdetett képzéseire vehető igénybe, a képzés indulása esetén. Az akció visszavonásig érvényes. A vizsgakupon a fent jelzetten kívül más szolgáltatásra nem váltható be.

ITIL® v3 Expert ITIL® 4 Bridge tanfolyam

A tanfolyam célcsoportja ITIL® v3 Expert minősítéssel rendelkező szakemberek, akik szeretnének felkészülni az ITIL® 4 Managing Professional Transition vizsgára és frissíteni a minősítésüket az ITIL® 4 Managing Professional címre.

A tervezetten 5 napos képzés és a kapcsolódó vizsga - valamint a további különálló haladó képzések is - jelenleg előkészületben vannak, várható megjelenés 2019 vége.

Amennyiben érdekel a képzés, kérjük, keresd munkatársainkat, akik értesítenek, ha elérhetővé válik a tanfolyam, illetve ahhoz kapcsolódó bevezető akció.