Tudnivalók a mobil programozási (Android, iOS) tanfolyamokról

Napjainkban a programozási és fejlesztési feladatok is erőteljesen a mobil technológia felé mennek, és egyre magasabb szintű és szélesebb körű ismeretet kívánnak meg a szakemberektől. Erre a kihívásra válaszolva indítottuk útjára mobil fejlesztéssel foglalkozó gyakorlatorientált tanfolyamainkat, melyek között a népszerű Android, és iOS (iPhone/iPad) programozását, alkalmazások fejlesztését ismerhetjük meg, az alapoktól a haladó szintig.

Tapasztalt, gyakorlott oktatókkal, modern infrastruktúrával és eszközökkel várjuk a jelen és jövő ambiciózus programozóit!

Ütemezés, időbeosztás, kihelyezett megoldások

Az Android, iOS programozási tanfolyamok egész naposak, 9.00-17.00 óráig tartanak (szünetekkel). A képzések a meghirdetett időpontokban érhetők el, melyeket tanfolyami táblázatunk tartalmaz.

Igény esetén, testreszabott, a Training360-nál történő vagy kihelyezett tanfolyamok lebonyolítása is megoldható, akár a teljes infrastruktúra biztosításával is. További információkért kérjük, keresse munkatársainkat, kérje ajánlatunkat!

Mentorált oktatások

A Training360 innovatív mentorált oktatási formája ötvözi az önálló, videó alapú tanulás rugalmasságát a tantermi képzések hatékonyságával. A Training360 mentorált tanfolyamain a hallgató a tanulási szokásaihoz és igényeihez igazodva, a hagyományos hivatalos oktatásokhoz képest sokkal hatékonyabban szerezheti meg számára a szükséges tudást.

A mentorált oktatásokat a Training360 senior trénerei tartják, akik az adott területen és a kapcsolódó tanfolyamok anyagában (és nagyon sokszor más ahhoz kapcsolódó kereszt-technológiákban) teljes körű ismerettel, gyakorlati rutinnal és megfelelő oktatás módszertani ismerettel rendelkeznek.

A tanfolyam során a tananyagok és a tanulási útvonal alapján saját tempóban sajátítható el az egyes modulok és a hozzájuk kapcsolódó gyakorlatok. A felmerülő szakmai kérdések megválaszolásában és a problémák megoldásában a helyszínen a mentor nyújt segítséget.

Tananyagok, szolgáltatások, infrastruktúra

A tanfolyamokhoz trénereink által összeállított magyar nyelvű segédletet (powerpoint segédlet és gyakorlati útmutató) biztosítunk, egyes képzésekhez angol nyelvű, teljes értékű szakirodalmakat is adunk. Mivel a környezet és egyes forrásanyagok egy része angol nyelvű lehet, ezért alapfokú, dokumentumolvasás-szintű angol nyelvtudás előny és javasolt. Az előadás magyar nyelven zajlik.

A tanfolyamokat a Training360 légkondicionált, projektorral felszerelt tantermeiben tartjuk, ahol a korszerű számítógépparkkal és kiegészítő eszközökkel várjuk az érdeklődőket.

Tanfolyamadminisztráció, vizsgák

Az Android, iOS programozási tanfolyamokra a Training360 általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. A tanfolyami résztvevőkkel a képzés megkezdését megelőzően képzési szerződést kötünk. A tanfolyamok nem vizsgakötelesek, látogatási bizonyítvánnyal zárulnak, melyek a megszerzett ismeretek mérésére nem szolgálnak.

További információ

Kérjük, amennyiben további kérdései, kérései lennének a témával, képzéseinkkel kapcsolatosan, olvassa el általános tanfolyami feltételeinket is, vagy keresse az adott témával foglalkozó szervezőinket.