Amazon Web Services (AWS) tanfolyamok

A végtelenbe és tovább…

Tanfolyamaink azoknak szólnak, akik szeretnék megismerni az Amazon Web Services világát és megoldásait. Sajátítsa el gyakorlati lépéseken keresztül, hogy lehet a felhőszolgáltatásokat a fejlesztési és üzemeltetési folyamatok gyorsítására és automatizálására használni.
egér Görgessen a részletekért!

Legközelebbi képzéseink

Architecting on AWS
3 nap
497 000 Ft
2023. december 4.
Részletek
Developing on AWS
3 nap
597 000 Ft
2023. december 4.
Részletek
Security Engineering on AWS
3 nap
550 000 Ft
2023. december 6.
Részletek
DevOps Engineering on AWS
3 nap
550 000 Ft
2023. december 13.
Részletek

Személyre szabott, egyedi AWS képzések

Egyedi, a cégére szabott csoportos képzést rendelne? Megválaszolatlan kérdése maradt? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen tudjunk segíteni Önnek!

Certification roadmap

AWS Certifications
forrás: AWS Certifications

Miért a Training360?

A Training360 egy több tízéves tapasztalattal rendelkező, a magyarországi piacon vezető IT oktatási központ. Arra törekszünk, hogy szakember és ügyfélmenedzser csapatunk, minősített oktatóbázisunk és bevált oktatási folyamatmenedzsment rendszerünk nyújtsa a garanciát arra, hogy ügyfeleink tudásban, időben és költségekben is optimális képzési megoldásokhoz jussanak.

Amazon Web Services Partner Network - Training Partner logo

Miért Amazon Web Services? Hivatalos AWS tanfolyamainkon célunk a nemzetközi követelményeknek is megfelelő, magasan képzett AWS szakemberek (elsősorban üzemeltetők, fejlesztők, architektek, szakterületi specialisták) képzése, felkészítése. Ennek érdekében a legfrissebb hivatalos AWS oktatási anyagok, a legkorszerűbb felhős infrastruktúra környezet és sokéves tapasztalattal és nemzetközi minősítésekkel rendelkező hivatalos AWS oktatók állnak résztvevőink rendelkezésére.

A tanfolyamok elvégzését különösen azok számára ajánljuk, akik a megszerzett tudásból a gyakorlati életben szeretnének profitálni, de a képzések segítséget nyújthatnak a későbbi vizsgára való felkészülésben is nemzetközi minősítések megszerzésében is.

Jöjjön el tanfolyamaink egyikére!