UpTime360

WEBOLDAL-MONITORING SZOLGÁLTATÁS
Valós idejű ügyfélhasználat szimuláció a nap 24 órájában.

Mit tud az UpTime360?

A Training360 és a PROGmasters új, cégre szabható szolgáltatása, az UpTime360 teljeskörűen monitorozza cége digitális csatornáit, hogy egy percnyi üzemszünet se legyen a működésben.

Az UpTime360 netbankok, webshopok, online szolgáltatások, weboldalak, REST és SOAP API-k (PSD2, OpenBankAPI) működését, gyorsaságát és általános rendelkezésre állását monitorozza – megállás nélkül.

Külső, valós idejű ügyfélhasználatot szimulál a nap 24 órájában, a hét minden napján. Így azonnal kiderül minden, a digitális szolgáltatásokkal kapcsolatos lassulás, várható szolgáltatáskiesés és leállás.

Az UpTime360 javítja az ügyfélélményt és garantálja az üzletmenet folytonosságát.

Miért jó?

Gyors

Az UpTime360 a klasszikus lánchoz képest (ügyfél > ügyfélszolgálat > informatika) azonnal reagál, hiszen közvetlenül az üzemeltetésért felelős csapatot értesíti. Ezzel cége időt spórol, nincs stresszhelyzet és a leállás kapcsán felmerülő bevételkiesés mértéke is minimális.

Előrelátó

Nem csak akkor szól, ha már baj van, de a bekövetkező problémákat előre is jelzi. Figyeli, hogy tapasztalható-e lassulás és ilyen esetben azonnal riaszt. Így egy komolyabb hiba még annak bekövetkezte előtt kiküszöbölhető, ami sok kellemetlenségtől kíméli meg a céget és az ügyfeleket, ráadásul az informatikai részleg terheltségét is csökkenti.

Skálázható

Tetszőleges számú digitális csatornát képes folyamatosan figyelni, bármennyi és bármilyen online szolgáltatás monitorozására alkalmas. Így az Ön cége az éppen aktuális igényeknek megfelelően könnyedén tudja bővíteni, vagy épp szűkíteni tudják a monitorozni kívánt csatornák számát.

Versenytárs­megfigyelés

Az UpTime360 lehetőséget kínál arra, hogy az Ön cége ne csak saját online szolgáltatásait, de a konkurensekét is figyelje. Mivel szolgáltatásszintjét (SLA) a versenytársakéval is össze tudja hasonlítani, újabb versenyelőnyre tesz szert.

Részletes statisztikák

Az UpTime360-ban szerteágazó statisztikák és riportok érhetők el valós időben, illetve napi, heti és havi bontásban. A dashboard teljes mértékben cégre szabható, külön riport hozható létre a menedzsment, az informatikai üzemeltetés, illetve a szolgáltatásért felelős funkcionális terület számára. A kiesés időszakában a mérésekről részletes adatok (pl.: időadatok, logok, képernyőképek) állnak rendelkezésre a felderítés még jobb támogatása érdekében.

Kiknek ajánljuk?

bankoknak | biztosítóknak | webshopoknak | online szolgáltatást nyújtó weboldalaknak

Kik vagyunk?

A Training360 10 éves fennállása óta Magyarország legnagyobb IT oktatási központjává vált.

A PROGmasters bootcampként 2016 óta van jelen a piacon, az oktatás mellett pedig komoly fejlesztői üzletággal rendelkezik.

Az UpTime360 a Training360 többségi tulajdonában lévő PROGmasters új fejlesztése. Elődje 2008 óta kínál monitoring szolgáltatást a piacon.