PRINCE2® vizsgainformációk

A PRINCE2® alapú projektmenedzsment napjainkra már de-facto szabvánnyá nőtte ki magát, melyet egyre több cég alkalmaz a mindennapi munkaszervezés során. A PRINCE2® a szervezetek számára közös nyelvet, egységes folyamatokat, szerepeket és menedzsment megoldásokat biztosít, legyen szó akár általános vagy IT projektmenedzsmentről. A PRINCE2® segítségével javítható a projektek hatékonysága, minősége; növelhető az ügyfél-elelégedettség és csökkenthetők a költségek.

Szerezzen Ön is nemzetközi minősítéseket és bizonyítsa tudását és szakértelmét a PRINCE2® alapú projektmenedzsment területén!

Vizsgák és minősítések

A minősítés megszerzésével a résztvevők hivatalos minősítéssel tudják bizonyítani, hogy tisztában vannak a PRINCE2® alapú projektmenedzsment eljárásokkal, folyamatmodellekkel és termékalapú tervezési megoldásokkal. Képesek általános projekttervek készítésére, kockázatok elemzésére, projektek indítására, dokumentációk készítésére, projekt menedzselésére a PRINCE2® irányelvei alapján.

Időtartam:75 perc
Kérdések száma:60 db
Sikeres teljesítés:55 %-tól
Előkövetelmény:Korábbi általános projektmenedzsment ismeretek és gyakorlat.
Kapcsolódó tanfolyam:PRINCE2® Foundation (PR2-F)

A PRINCE2® Practitioner minősítést a meglévő alapokra építve projektvezetők részére ajánljuk, akiknek feladata lesz a komplexebb projektek menedzselése, felügyelete, irányítása. A minősítés megszerzésével a legmagasabb szinten bizonyíthatja szakmai tudását a PRINCE2® irányelvek alapján történő projektek menedzselésében.

Időtartam:180 perc
Kérdések száma:68 db
Sikeres teljesítés:55%
Előkövetelmény:PRINCE2® Foundation vizsga
Open book:Csak az AXELOS PRINCE2® könyv használható, fénymásolat nem engedélyezett!
Lejárat:A PRINCE2® Practitioner vizsgák 3 évig érvényesek.
Kapcsolódó tanfolyam:PRINCE2® Practitioner (PR2-P)

A PRINCE2 Agile® Foundation minősítés célja, hogy segítse a szakembereket agilis projektek megvalósításában a PRINCE2® módszertan eszköztárával és azok alkalmazásával. Mélyebb tudást nyújtva az agilis metódusok megértése kapcsán érintve a Scrum, Kanban, Lean Start-up és Cynefin módszertanokat.

Időtartam:75 perc
Kérdések száma:60 db
Sikeres teljesítés:55%
Előkövetelmény:-

A PRINCE2 Agile® Practitioner minősítés célja, hogy segítse a szakembereket agilis projektek megvalósításában a PRINCE2® módszertan eszköztárával és azok alkalmazásával. Mélyebb tudást nyújtva az agilis metódusok megértése kapcsán érintve a Scrum, Kanban, Lean Start-up és Cynefin módszertanokat.

Időtartam:180 perc
Kérdések száma:50 db
Sikeres teljesítés:60 %
Előkövetelmény:PRINCE2® Foundation vizsga
Open book:Csak az AXELOS könyv használható, fénymásolat nem engedélyezett!
Lejárat:A PRINCE2® Practitioner vizsgák 3 évig érvényesek.

PRINCE2® vizsgaidőpontok

A vizsgák a hivatalos PeopleCert vizsgaközpontunkban érhetőek el, minden második héten péntekenként. A vizsgázáshoz előzetes jelentkezés elküldése szükséges. A szabad időpontokkal, jelentkezéssel, és a vizsgázással valamint a vizsgák aktuális díjaival kapcsolatosan, kérjük, keresse vizsgaközpont vezetőnket.

A vizsgázókat a vizsgafeltételekről, vizsgázás menetéről, szükséges adminisztrációkról a vizsga megkezdése előtt részletesen tájékoztatjuk.

Következő meghirdetett időpontok...

A PRINCE2® minősítésekkel és vizsgákkal kapcsolatosan további részletes és aktuális információkat az AXELOS cég honlapján találhat.