PeopleCert® vizsgaközpont

A Training360 2018. január 1-től csatlakozott a PeopleCert® által akkreditált vizsgaközpont hálózatba. Így továbbra is elérhetőek nálunk a népszerű ITIL®, PRINCE2® és M_o_R® minősítések.

Pearson VUE vizsgaközpontunk hétfőtől-csütörtökig, PeopleCert® és Certiport vizsgaközpontjaink kéthetente pénteken tartanak nyitva.

Mivel a cégek a naprakész szakmai tudást sok esetben a megszerzett oklevelekben látják, ezért a minősítések megléte mind itthon, mind külföldön egyre több állás betöltésének a feltétele. Ezekkel a munkavállalók könnyen bizonyíthatják szakmai hitelességüket, és elősegíthetik munkahelyi előrelépésüket.

A PeopleCert® vizsgaközpont nyitva tartása

PeopleCert® vizsgaközpontunk általában kéthetente, pénteki napokon, 9:00 és 16:30 között tart nyitva. Nagyobb számú jelentkezések esetén új időpontokat is meg tudunk hirdetni. A meghirdetett vizsganapjaink a következők:

  • 2022. január 7.
  • 2022. január 21.

Igény esetén, cégek részére lehetőség van egyedi, csoportos vizsgák szervezésére is, akár a cég helyszínén is, kihelyezett formában. A részletekkel és ajánlattal kapcsolatosan kérjük, keresse a vizsgaközpont termékmenedzserét!

A vizsgák helyszíne

PeopleCert® vizsgaközpontunk az oktatóközponttal megegyező helyszínen található, ahol a legmodernebb környezetben várjuk ügyfeleinket.

Címünk: Training360 oktatóközpont
South Buda Business Park irodaház A épület
1117 Budapest, Budafoki út 56., 3. emelet

Tömegközlekedéssel a 103 33 133E buszokkal vagy az 1 47 41 17 villamosokkal (kb. 10 perc séta után) lehet hozzánk eljutni. Vizsgaközpontunk megközelíthető gépkocsival a Lágymányosi (Rákóczi) híd vagy a Petőfi híd felől, valamint a Balatoni útról és M7-es autópályáról is. Az épület körül a parkolás díjmentes, parkolásra az Újbuda Center parkolójában is lehetőség van 1,5 óráig díjmentesen.

Jelentkezés a PeopleCert® vizsgákra

Kérjük, a vizsgákra legkésőbb 1 héttel a választott időpont előtt jelentkezzenek!

Céges megkeresés esetében kérjük töltse ki a jelentkezési lapot, és küldje el nekünk a agnes.bollok@training360.com e-mail címre!

Magánszemélyek esetében kérjük, az online jelentkezés elküldése előtt érdeklődjön a szabad időpontokról telefonon, e-mailben vagy személyesen, mivel bizonyos időszakokban a vizsgaközpont betelhet.

A vizsgákat csak az online jelentkezés vagy a jelentkezési lap beérkezése után tudjuk regisztrálni. Egy héttel a foglalt időpont előtt munkatársunk értesítőt küld a részletekről. Ha a visszaigazolást a vizsga előtt 3 nappal nem kapja meg, keresse munkatársunkat.

A vizsgázó a jelentkezési lap elküldésével tudomásul veszi a PeopleCert® adatvédelmi és adatkezelési szabályzatát (for English version: PeopleCert® Data Privacy terms and conditions).

A vizsgaidőpont módosítása, vizsga lemondása

Amennyiben szeretné a vizsga időpontját módosítani vagy esetleg törölni, kérjük, hogy legkésőbb 72 órával a vizsga előtt, írásban jelezze felénk.

Amennyiben a vizsgán nem jelenik meg, a teljes vizsgadíjat ki kell fizetnie.

Vizsgadíjak

A vizsgadíjak befizetése cégek esetén történhet készpénzzel, vagy egyeztetést követően átutalással, magánszemélyek esetében a vizsga napján készpénzzel vagy bankkártyával.

Készpénzes vagy bankkártyás fizetési szándékát kérjük jelezze a helyszíni vizsga előtt is, melyet azonnal végre is hajtunk.

Az aktuális vizsgadíjakért kérjük, keresse a vizsgaközpont termékmenedzserét! Amennyiben több vizsgát rendelne meg egyszerre, kérje egyedi ajánlatunkat!

Előfeltételek haladó vizsgák esetén

Fontos! Amennyiben PRINCE2® Practitioner vizsgára szeretne jelentkezni, a vizsgaregisztráció (és a vizsga) előfeltétele az alap, Foundation vizsga megléte és annak igazolása. ITIL® Intermediate vizsga esetén az alap, Foundation vizsga megléte, valamint a vizsgához kapcsolódó hivatalos tanfolyam elvégzése és annak igazolása (látogatási igazolás másolata vagy Letter of Attendance) szükséges.

Kérjük, hogy a jelentkezéssel egyidőben ezen dokumentumok másolatát küldje meg vizsgaadminisztrátor munkatársunk részére e-mailben!

A vizsgaregisztrációt csak ezek ellenőrzését követően tudjuk megejteni. A dokumentumokat a vizsgaeredmény megérkeztéig tároljuk, ezt követően töröljük rendszerünkből.

Megjegyzés: a jelzett dokumentumok feltöltése a PeopleCert® rendszerébe szintén szükséges, melyet a vizsgázó, a PeopleCert®-től kapott vizsga-visszaigazoló e-mailben található instrukciók alapján tud megtenni.

Az igazoló dokumentumokkal kapcsolatos további kérdések vagy segítségkérés esetén, kérjük keresse vizsgaközpontos kollégáinkat.

Felkészülés a vizsgára

A Training360 az IT vezetői képzései keretében a PeopleCert® vizsgaközpontban letehető, nemzetközi vizsgákra felkészítő tanfolyamot is hirdet, többek között az ITIL® Foundation, ITIL® Intermediate (Capability és Lifecycle), Advanced (MALC), PRINCE2® témákban.

További részletek

Az egyes témákban önállóan, szakkönyvekből, videós tanfolyamokból, e-learning anyagokból is fel lehet készülni, emellett fontos, hogy sok haladó vizsga esetében a hivatalos tanfolyamok (hivatalos anyagok) elvégzése kötelező a vizsgázáshoz.

A vizsga napja

Kérjük, hogy a vizsgaközpontban a kezdési időpont előtt legalább 20 perccel korábban jelenjen meg, hogy a szükséges adminisztrációt és tájékoztatást el tudjuk végezni.

A vizsgához feltétlenül szükséges két érvényes személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány (pl.: személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél, bankkártya).

A vizsgák alatt semmilyen segédanyagot, eszközt nem lehet használni, kivéve, ha ezt a vizsga szponzor cég nem írja elő, vagy nem engedélyezi.

A vizsgázás előtt a vizsgázóknak aláírásukkal el kell fogadniuk a PeopleCert® adatvédelmi és adatkezelési szabályzatát.

A vizsgáztatás további menetéről és szükséges adminisztrációkról vizsgaközpont adminisztrátoraink adnak szóbeli tájékoztatást a vizsga megkezdése előtt. Az esetleg felmerült (nem szakmai jellegű) kérdésekre is itt tud választ kapni.

A PeopleCert® vizsgaközpont vizsgái a Training360-nál papíralapú formában érhetők el, tehetők le. A vizsgát követően a szükséges vizsgadokumentumokat (pl. kitöltött vizsgalapokat) a vizsgaadminisztrátor részére le kell adni. A vizsgát követően a kitöltött vizsgalap ellenőrzését követően az szkennelt formában kerül feltöltésre online a PeopleCert® rendszerébe, ahol megtörténik az adott vizsga kiértékelése a PeopleCert® által. Az ellenőrzési, feltöltési és az értékelési folyamat a PeopleCert®-nél szabványosan 2 munkanapot (48 munkaórát) vesz igénybe.

A vizsgára történő regisztráció során – elsősorban adatvédelmi okok miatt, másrészt a gyorsabb adminisztráció érdekében, és az esetleges utolsó pillanatban történő módosítások problémamentes végrehajtásához – csak a legszükségesebb, minimális személyes adatmennyiséget dolgozzuk fel a PeopleCert® felé. Emiatt a vizsgalapok feltöltését és kiértékelését követően (fenti 2 munkanap) értesíti a PeopleCert® a vizsgázót a további teendőkről, vagyis a PeopleCert® account létrehozásáról (amennyiben még ilyen nincs) illetve a vizsga eredmény / megszerzett minősítés / oklevél stb. elküldéséhez a PeopleCert® rendszerébe történő további személyes adatok (pl. cím, anyja neve, születési hely, idő, kér-e további díjazás fejében papíralapú bizonyítványt stb.) megadásáról (ezeket direktben a vizsgázó adhatja meg, töltheti fel). Szintén ebben a fázisban szükséges feltöltenie a vizsgázónak azon előzetes igazoló dokumentumait, bizonyítvány másolatait, melyek egy adott, általában haladó minősítés megszerzéséhez szükségesek (pl. PRINCE2® Practitioner vizsga esetén fel kell töltenie a PRINCE2® Foundation bizonyítványát a rendszerbe, igazolva a szükséges előfeltételeket /prerequisits/). A vizsgaeredményt ezek megadását követően érvényesíti és küldi ki a PeopleCert® a vizsgázó számára e-mailben (addig a vizsga státusza függő /pending/ módban van).

PeopleCert® vizsgaszabályzat

A vizsgák a Training360 vizsgaközpont kijelölt vizsgatermében zajlanak. A vizsga megkezdése előtt a vizsgázónak igazolnia kell magát (fényképet és aláírást tartalmazó igazolványokkal) és jelenléti ív aláírásával el kell fogadnia az PeopleCert® vizsgaközpont előírásait, adatvédelmi szabályzatát és vizsgázási rendjét.

A vizsga ideje alatt a vizsgázók megfigyelés alatt állnak, a másik lapját figyelni, hangosan gondolkozni, beszélgetni nem szabad.

A vizsga ideje alatt tilos bármilyen segédeszközt használni, ha azt a vizsga szponzor nem engedélyezi például „open book” vizsgák esetén.

A vizsgakérdéseket és válaszokat, a jegyzeteket, illetve a kiosztott anyagokat sem elvinni, sem lemásolni nem szabad.

A válaszlapokat ceruzával kell kitölteni, amit a Training360 biztosít a vizsgához.

A fenti szabályok megsértése esetén az adminisztrátor a vizsgát felfüggesztheti, ami érvénytelen vizsgát, és további vizsgaeltiltást eredményezhet.

Trade Marks

PeopleCert® is a Registered Trade Mark of PeopleCert. ITIL® / PRINCE2® / PRINCE2 Agile® / M_o_R® are registered trademarks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. IT Infrastructure Library® is a Registered Trade Mark of AXELOS Limited. PeopleCert® is a Registered Trade Mark of PeopleCert. The Swirl logo is a trade mark of AXELOS Limited. “PMI”, “CAPM” and “PMP”, are Registered Marks of Project Management Institute, Inc.