PeopleCert® vizsgaközpont

A Training360 2018. január 1-től csatlakozott a PeopleCert® által akkreditált vizsgaközpont hálózatba. Így továbbra is elérhetőek nálunk a népszerű ITIL®, PRINCE2® és M_o_R® minősítések.

Mivel a cégek a naprakész szakmai tudást sok esetben a megszerzett oklevelekben látják, ezért a minősítések megléte mind itthon, mind külföldön egyre több állás betöltésének a feltétele. Ezekkel a munkavállalók könnyen bizonyíthatják szakmai hitelességüket, és elősegíthetik munkahelyi előrelépésüket.

A PeopleCert® vizsgaközpont nyitva tartása

PeopleCert® vizsgaközpontunk általában kéthetente, pénteki napokon tart nyitva. Nagyobb számú jelentkezések esetén új időpontokat is tudunk meghirdetni. A következő félévre meghirdetett vizsgaidőpontjaink a következők:

  • 2019. szeptember 27.
  • 2019. október 11.
  • 2019. október 25.
  • 2019. november 8.
  • 2019. november 22.
  • 2019. december 6.

Igény esetén, cégek részére lehetőség van egyedi, csoportos vizsgák szervezésére is, akár a cég helyszínén is, kihelyezett formában. A részletekkel és ajánlattal kapcsolatosan kérjük, keresse a vizsgaközpont termékmenedzserét!

A vizsgák helyszíne

PeopleCert® vizsgaközpontunk az oktatóközponttal megegyező helyszínen található, ahol a legmodernebb környezetben várjuk ügyfeleinket.

Címünk: Training360 oktatóközpont
South Buda Business Park irodaház A épület
1117 Budapest, Budafoki út 56., 3. emelet

Tömegközlekedéssel a 103 33 133E buszokkal vagy az 1 47 41 17 villamosokkal (kb. 10 perc séta után) lehet hozzánk eljutni. Vizsgaközpontunk megközelíthető gépkocsival a Lágymányosi (Rákóczi) híd vagy a Petőfi híd felől, valamint a Balatoni útról és M7-es autópályáról is. Az épület körül a parkolás díjmentes, parkolásra az Újbuda Center parkolójában is lehetőség van 1,5 óráig díjmentesen.

Jelentkezés a PeopleCert® vizsgákra

Vizsgára jelentkezni az oldalunkon található online jelentkezési lap kitöltésével vagy Training360 vizsgákkal foglalkozó termékmenedzserénél lehet az offline vizsgajelentkezési lap elküldésével e-mailben vagy akár személyesen, legkésőbb a választott dátum előtt 5 munkanappal. Mivel bizonyos időszakokban a helyeink gyorsan betelhetnek, ezért kérjük, hogy mielőbb egyeztesse, hogy az Ön által választott napon és időpontban vannak-e még szabad vizsgahelyeink.

A vizsgákat csak a jelentkezési lap beérkezése után tudjuk regisztrálni. Egy héttel a foglalt időpont előtt munkatársunk értesítőt küld a részletekről. Ha a visszaigazolást a vizsga előtt 3 nappal nem kapja meg, keresse munkatársunkat.

A vizsgázó a jelentkezési lap elküldésével tudomásul veszi a PeopleCert® adatvédelmi és adatkezelési szabályzatát (for English version: PeopleCert® Data Privacy terms and conditions ).

A vizsgaidőpont módosítása, vizsga lemondása

Amennyiben szeretné a vizsga időpontját módosítani vagy esetleg törölni, kérjük, hogy legkésőbb 72 órával a vizsga előtt, írásban jelezze felénk.

Amennyiben a vizsgán nem jelenik meg, a teljes vizsgadíjat ki kell fizetni.

Vizsgadíjak

A vizsgadíjak befizetése cégek esetén történhet készpénzzel, vagy egyeztetést követően átutalással, magánszemélyek esetében a vizsga napján készpénzzel vagy bankkártyával.

Az aktuális vizsgadíjakért kérjük, keresse vizsgaközpont termékmenedzserét!

Előfeltételek haladó vizsgák esetén

Fontos! Amennyiben olyan vizsgán vesz részt, melynek előfeltétele korábbi érvényes vizsga, illetve minősítés megléte és/vagy hivatalos tanfolyamon való részvétel (pl. ITIL® Intermediate vagy Advanced vizsgák, Practitioner vizsgák esetében Foundation minősítés bemutatása, illetve hivatalos képzésen való részvétel igazolása), akkor a minősítést igazoló dokumentumok másolatát a PeopleCert®-től jött vizsga-visszaigazoló e-mailben található instrukciók alapján online fel kell töltenie a PeopleCert® elektronikus rendszerébe, lehetőség szerint még a vizsga időpontja előtt. E nélkül a vizsgája érvénytelen, illetve a vizsgaeredményt és minősítést csak akkor kapja meg, ha ezen dokumentumok feltöltésre kerültek. Az igazoló dokumentumokkal kapcsolatos további kérdések vagy segítségkérés esetén, kérjük keresse vizsgaközpontos kollégáinkat.

Felkészülés a vizsgára

A Training360 az IT vezetői képzései keretében a PeopleCert® vizsgaközpontban letehető, nemzetközi vizsgákra felkészítő tanfolyamot is hirdet, többek között az ITIL® Foundation, ITIL® Intermediate (Capability és Lifecycle), Advanced (MALC), PRINCE2® témákban.

További részletek

Az egyes témákban önállóan, szakkönyvekből, videós tanfolyamokból, e-learning anyagokból is fel lehet készülni, de fontos, hogy sok haladó vizsga esetében a hivatalos tanfolyamok (hivatalos anyagok) elvégzése kötelező a vizsgázáshoz.

A vizsga napja

Kérjük, hogy a vizsgaközpontba a kezdési időpont előtt legalább 20 perccel korábban jelenjen meg, hogy a szükséges adminisztrációt és tájékoztatást el tudjuk végezni.

A vizsgához feltétlenül szükséges, hogy megfelelően azonosítani tudja magát, ezért kérjük, hozzon magával legalább két érvényes személyazonosság igazolására alkalmas igazolványt (pl.: személyigazolvány, jogosítvány, útlevél, bankkártya).

A vizsgák alatt semmilyen segédanyagot, eszközt nem lehet használni, kivéve, ha ezt a vizsga szponzor cég nem írja elő, vagy nem engedélyezi.

PeopleCert® vizsgaszabályzat

A vizsgák a Training360 vizsgaközpont kijelölt vizsgatermében zajlanak. A vizsga megkezdése előtt a vizsgázónak igazolnia kell magát (fényképet és aláírást tartalmazó igazolványokkal) és jelenléti ív aláírásával el kell fogadnia az PeopleCert® vizsgaközpont előírásait, adatvédelmi szabályzatát és vizsgázási rendjét.

A vizsga ideje alatt a vizsgázók megfigyelés alatt állnak, a másik lapját figyelni, hangosan gondolkozni, beszélgetni nem szabad.

A vizsga ideje alatt tilos bármilyen segédeszközt használni, ha azt a vizsga szponzor nem engedélyezi például „open book” vizsgák esetén.

A vizsgakérdéseket és válaszokat, a jegyzeteket, illetve a kiosztott anyagokat sem elvinni, sem lemásolni nem szabad.

A válaszlapokat ceruzával kell kitölteni, amit a Training360 biztosít a vizsgához.

A fenti szabályok megsértése esetén az adminisztrátor a vizsgát felfüggesztheti, ami érvénytelen vizsgát, és további vizsgaeltiltást eredményezhet.

Trade Marks

PeopleCert® is a Registered Trade Mark of PeopleCert. ITIL® / PRINCE2® / PRINCE2 Agile® / M_o_R® are registered trademarks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. IT Infrastructure Library® is a Registered Trade Mark of AXELOS Limited. PeopleCert® is a Registered Trade Mark of PeopleCert. The Swirl logo is a trade mark of AXELOS Limited. “PMI”, “CAPM” and “PMP”, are Registered Marks of Project Management Institute, Inc.