PeopleCert® vizsgaközpont

A Training360 2018. január 1-től csatlakozott a PeopleCert® által akkreditált vizsgaközpont hálózatba. Így továbbra is elérhetőek nálunk a népszerű ITIL®, PRINCE2® és Peoplecert Devops minősítések.

Pearson VUE vizsgaközpontunk kedden és csütörtökön tart nyitva.

Változások az IT üzemeltetői vizsgáknál - ITIL®, PRINCE2®

Az ITIL® és a PRINCE2® termékek gyártója, az AXELOS bejelentése alapján:

 • 2021. július 1. óta már csak magyar nyelven érhető el az ITIL® v3 Foundation vizsga, angol nyelvű vizsgázásra nincs lehetőség.
 • 2022. január 1-től megszűntek az ITIL® v3 Intermediates modulok, vizsgázásra nincs lehetőség.
 • 2022. július 1-től megszűnik az ITIL® 4 Managing Transition Professional vizsga is.

Ami a vizsgák formáját illeti:

 • 2022. február 1-től megszűnt a személyes, papíralapú vizsgázási lehetőség, jelenleg csak online proktorált verzióban lérhetők el a vizsgák. Ezek azonban továbbra is igényelhetők a Training360 Kft-nél vizsgavoucher formájában.
 • Minden megvásárolt vizsga mellé jár egy kiadvány, ami tartalmazza az adott vizsgához szükséges ismereteket.

A 2022-es évi változások árnövekedést is hoznak magukkal:

Gyártói emelés miatt február 1-től cégünknél is áremelések várhatók. A mindenkori vizsgaárakért, kérjük, keresse vizsgaadminisztrátor kollégánkat!

Mivel a cégek a naprakész szakmai tudást sok esetben a megszerzett oklevelekben látják, ezért a minősítések megléte mind itthon, mind külföldön egyre több állás betöltésének a feltétele. Ezekkel a munkavállalók könnyen bizonyíthatják szakmai hitelességüket, és elősegíthetik munkahelyi előrelépésüket.

Jelentkezés a PeopleCert® vizsgákra

A személyes, papíralapú vizsgázási lehetőség megszűnése után már csak otthonról letehető, online proktorált vizsgázási mód elérhető. Vizsgára jelentkezni az dorina.varga@training360.com e-mail címre küldött levélben tud. Az e-mailben, kérjük, tüntesse fel a vizsgázó nevét, e-mail címét, a vizsga nevét és egy pontos számlázási címet!

Jelentkezés vizsgára

Egyeztetés után a megadott e-mail címre küldjük ki Önnek az online vizsga vouchert, mellyel saját magát tudja beregisztrálni a www.peoplecert.org weboldalon bármilyen, tetszőleges időpontra. A vizsgát érdemes privát gépről lebonyolítani, mert egyes céges tűzfalak és VPN hálózatok blokkolják a vizsgához szükséges szoftvert.

A vizsga menetéről, előkészületekről, hasznos technikai információkról itt olvashat.

Vizsgadíjak

Az aktuális vizsgadíjakért kérjük, keresse a vizsgaközpont adminisztrátort! Amennyiben több vizsgát rendelne meg egyszerre, kérje egyedi ajánlatunkat!

Előfeltételek haladó vizsgák esetén

Fontos! Amennyiben PRINCE2® Practitioner vizsgára szeretne jelentkezni, a vizsgaregisztráció (és a vizsga) előfeltétele az alap, Foundation vizsga megléte és annak igazolása. ITIL® Intermediate vizsga esetén az alap, Foundation vizsga megléte, valamint a vizsgához kapcsolódó hivatalos tanfolyam elvégzése és annak igazolása (látogatási igazolás másolata vagy Letter of Attendance) szükséges.

Kérjük, hogy a jelentkezéssel egyidőben ezen dokumentumok másolatát küldje meg vizsgaadminisztrátor munkatársunk részére e-mailben!

A vizsgaregisztrációt csak ezek ellenőrzését követően tudjuk megejteni. A dokumentumokat a vizsgaeredmény megérkeztéig tároljuk, ezt követően töröljük rendszerünkből.

Megjegyzés: a jelzett dokumentumok feltöltése a PeopleCert® rendszerébe szintén szükséges, melyet a vizsgázó, a PeopleCert®-től kapott vizsga-visszaigazoló e-mailben található instrukciók alapján tud megtenni.

Az igazoló dokumentumokkal kapcsolatos további kérdések vagy segítségkérés esetén, kérjük keresse vizsgaközpontos kollégáinkat.

Felkészülés a vizsgára

A Training360 az IT vezetői képzései keretében a PeopleCert® vizsgaközpontban letehető, nemzetközi vizsgákra felkészítő tanfolyamot is hirdet, többek között az ITIL® Foundation, ITIL® Intermediate (Capability és Lifecycle), Advanced (MALC), PRINCE2® témákban.

További részletek

Az egyes témákban önállóan, szakkönyvekből, videós tanfolyamokból, e-learning anyagokból is fel lehet készülni, emellett fontos, hogy sok haladó vizsga esetében a hivatalos tanfolyamok (hivatalos anyagok) elvégzése kötelező a vizsgázáshoz.

Mock exam

A PeopleCert® hivatalos próbavizsgái éles, kiértékelt vizsgák, amelyek célja, hogy a vizsgázók átérezhessék a valódi vizsga élményét, és segítsen nekik megismerkedni a vizsgafelülettel.

A PeopleCert® próbavizsga letételének legfontosabb előnyei:

 • gyakorolhat a záróvizsga előtt,
 • segít arra a területre fókuszálni, amelyek kiemelkedően fontosak,
 • ismerkedhet az éles vizsgakörnyezettel,
 • segít kezelni a vizsgadrukkot,
 • fejleszti az időérzéket,
 • fejleszti a mentális állóképességet.

A résztvevő a próbavizsga megkezdése előtt megkapja az utasításokat és minden lehetséges információt, amelyet a próbavizsgához tudnia kell. A résztvevő a vizsga befejezése után egy kiértékelést fog kapni, amelyen a fejlesztendő területek megjelölésre kerülnek. A próbavizsga befejezése után letöltheti a kiértékelést, vagy letöltheti profiljáról is, a peoplecert.org webhelyről.

Megjegyzés: Ha a próbavizsgáknak több változata is létezik (például A verzió, B verzió stb.), mindegyik verzió egy egyedi tesztet jelez ugyanarra a minősítésre, így számos különböző kérdéshez férhetnek hozzá a résztvevők a vizsgára való felkészülés során.

Take 2

Egy vizsga letétele mindig áldozatokkal jár: pénz, idő és energiabefektetés. Nem szeretné úgy letenni a vizsgát, hogy tudja, ha nem éri el a kívánt eredményt, akkor van egy újabb esély? Mindez a vizsga árának töredékéért? Javasoljuk a Take 2 ismételt vizsgalehetőséget, amely sikertelen első vizsgaeredmény esetén újra elérhetővé válik a PeopleCert® Online Proctoring rendszerén keresztül.

A Take 2 lehetőség a következőket kínálja:

Nyugalom

Lehetőséget ad a vizsga megismétlésére, nyugodtan veheti az első akadályt, tudva, hogy van még egy esély.

Rengeteg idő a felkészülésre

Akár 6 hónap is áll rendelkezésre az első vizsga dátumától számítva, biztosítva, hogy minden idő meglegyen a felkészüléshez.

Elérhető ár

Lehetővé teszi, hogy egy sikertelen vizsga esetén, a költségek töredékéért újra lehessen vizsgázni anélkül, hogy újra teljes árat kellene fizetni.

Kényelem

Lehetővé teszi a vizsga megismétlésének ütemezését, amikor az a legjobban megfelel az időbeosztásának, és leteheti kényelmesen azt otthonából vagy irodájából.

Figyelem: a Take 2 lehetőség igénylését előre kell jelezni a vizsga megvásárlásakor, utólag nincs lehetőség az igénylésére.

Trade Marks

PeopleCert® is a Registered Trade Mark of PeopleCert. ITIL® / PRINCE2® / PRINCE2 Agile® / M_o_R® are registered trademarks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. IT Infrastructure Library® is a Registered Trade Mark of AXELOS Limited. PeopleCert® is a Registered Trade Mark of PeopleCert. The Swirl logo is a trade mark of AXELOS Limited. “PMI”, “CAPM” and “PMP”, are Registered Marks of Project Management Institute, Inc.