Business Game

Vezetéstechnikai szimuláció

Business Game! Kipróbálnád milyen egy csapat tagjaként vállalkozást irányítani? Háromnapos vezetéstechnikai szimulációnk során döntéseket kell hoznod, miközben képességeid is fejleszted.
egér Görgessen a részletekért!

A tréningről

A 3 napos program során csapatmunkában egy több helyszínen hajókat gyártó vállalatot kell irányítani: pénzügyi, humánpolitikai, készletgazdálkodási és kereskedelmi döntéseket kell hozni, miközben egy változó piaci környezethez (bővülő termékportfolió, változó vevői igények) kell alkalmazkodni.

Miért hasznos a tréning?

A szimuláció elsősorban a stratégiai gondolkodást fejleszti, valamint rámutat arra, hogy az időnyomás, ill. erőforrás-korlátok milyen rögtönzött megoldásokat eredményezhetnek, és azok mivel járnak. A Business Game szimuláció lehetővé teszi a résztvevők számára az alapvető üzleti folyamatok felfedezését, elemzését, megértését és a tipikus üzleti problémák megoldását.

A játék célját elsősorban gazdasági célok határozzák meg. Ugyanakkor a szimulációt kísérő moderáció és az azt kiegészítő játékos modulok arra is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy milyen menedzseri és vezetői képességek kellenek ahhoz, hogy sikerre vigyük a vállalkozást, miközben komoly gazdasági és humán döntéseket hozunk.

Gyakorlatiasságánál fogva az üzleti szimuláció jóval magasabb motivációs szintre emeli a résztvevőket a hagyományos tanulási formákhoz képest, hiszen aktív részesei és irányítói az eseményeknek, amelyek során játékos formában, ám mérhetően és következetesen átgondolt lépések sorozata hozza meg a sikert.

Ezen képességek fejleszthetők általa:

  • csoportdinamika
  • stratégia alkotás
  • vezetői stílusok
  • motivációépítés
  • delegálás

Többet szeretne megtudni a képzésről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vezetői szimuláció