Vállalatirányítási (ERP) tanfolyamok

Képzési portfóliónkat a legnépszerűbb vállalatirányítási, CRM rendszerek, technológiák megismeréséhez és használatához kapcsolódó tanfolyamokkal egészítettük ki. A gyakorlatorientált tanfolyamokon, tapasztalt, minősített oktatók, tanácsadók közreműködésében ismerhetik meg a résztvevők a különböző vállalatirányítási rendszerekhez és CRM rendszerekhez kapcsolódó folyamatokat, eszközöket és megoldásokat, az alapoktól a speciálisabb témákig.

SAP® tanfolyamok

Az SAP® a világ vezető integrált vállalatirányítási és üzlettámogató rendszere, melynek ágazatspecifikus megoldásait több mint 120 országban, hozzávetőleg 32.000 vállalat használja. Az SAP élen jár az új technológiák fejlesztése és integrálása területén, de még a legjobb szoftver is alulteljesíthet, ha azt nem képzett szakemberek használják és menedzselik. Az ismeretek megszerzésében segítenek SAP tanfolyamaink. Fedezze fel velünk az SAP technológia üzleti értékét és az SAP S/4Hana világát!

A gyakorlatorientált tanfolyamokat sokéves gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező szakértők, tanácsadók tartják. A képzések hagyományos, oktató által vezetett tantermi és online, virtuális osztálytermi formában is elérhetők. A résztvevők az SAP élő, teljesen konfigurált verzióján dolgoznak és 24×7 hozzáférést kapnak a tananyaghoz. Cégek számára egyedi, testreszabott képzések lebonyolítását is vállaljuk. Kérjük, keresse munkatársainkat egyedi ajánlatért!

SAP képzéseink

Salesforce® tanfolyamok

A Salesforce az egyik legdinamikusabban fejlődő, felhő alapú ügyfélkapcsolat-kezelési és támogató (CRM) rendszer, mely marketing automatizációt, üzleti elemzést és alkalmazásfejlesztési megoldásokat is kínál a klasszikus ügyfélkapcsolat-kezelési képességeken felül. A Salesforce rendszert több mint 150.000 kis-, közép- és nagyvállalat használja szerte a világon.

Salesforce tanfolyamainkon sokéves gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező szakértő oktatók tolmácsolásában ismerhetik meg a résztvevők a Salesforce alapjait, moduljainak használatát, bevezetését, üzemeltetését és alkalmazások fejlesztését. A képzések hagyományos, oktató által vezetett tantermi és online, virtuális osztálytermi formában is elérhetők. A résztvevők minőségi Salesforce tanananyagokból tanulhatnak és a Salesforce rendszerhez is hozzáférést kapnak a képzésen a gyakorlatok elvégzéséhez. Cégek számára egyedi, testreszabott képzések, képzéssorozatok lebonyolítását is vállaljuk. Kérjük, keresse munkatársainkat egyedi ajánlatért!

Kapcsolat