Vállalatirányítási (ERP) tanfolyamok

Képzési portfóliónkat a legnépszerűbb vállalatirányítási, CRM rendszerek, technológiák megismeréséhez és használatához kapcsolódó tanfolyamokkal egészítettük ki. A gyakorlatorientált tanfolyamokon, tapasztalt, minősített oktatók, tanácsadók közreműködésében ismerhetik meg a résztvevők a különböző vállalatirányítási rendszerekhez és CRM rendszerekhez kapcsolódó folyamatokat, eszközöket és megoldásokat, az alapoktól a speciálisabb témákig.

SAP® tanfolyamok

Az SAP® a világ vezető integrált vállalatirányítási és üzlettámogató rendszere, melynek ágazatspecifikus megoldásait több mint 120 országban, hozzávetőleg 32.000 vállalat használja. Az SAP élen jár az új technológiák fejlesztése és integrálása területén, de még a legjobb szoftver is alulteljesíthet, ha azt nem képzett szakemberek használják és menedzselik. Az ismeretek megszerzésében segítenek SAP tanfolyamaink. Fedezze fel velünk az SAP technológia üzleti értékét és az SAP S/4Hana világát!

A gyakorlatorientált tanfolyamokat sokéves gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező szakértők, tanácsadók tartják. A képzések hagyományos, oktató által vezetett tantermi és online, virtuális osztálytermi formában is elérhetők. A résztvevők az SAP élő, teljesen konfigurált verzióján dolgoznak és 24×7 hozzáférést kapnak a tananyaghoz. Cégek számára egyedi, testreszabott képzések lebonyolítását is vállaljuk. Kérjük, keresse munkatársainkat egyedi ajánlatért!

SAP képzéseink