Adaptív tréningek IT tanfolyamok
IT vezetői tanfolyamok
Training360 Informatikai Fejlesztői
Karrier Start Program
Office képzési megoldások
 
Akciók
Skip Navigation LinksFőoldal Tanfolyami akciók és vizsga akciók

Akciók

CISA és CISM tanfolyamok, most Verbatim Secure Pro 64GB USB 3.0 pendrive-val!

CISA és CISM tanfolyamok, most Verbatim Secure Pro 64GB USB 3.0 pendrive-val!

A CISA és CISM minősítések a világ TOP10 legkeresettebb és legjobban fizetett biztonsági szakértői pozícióit biztosíthatják – mi pedig a vizsgákra felkészítő tanfolyamokat készítettünk el neked. A 3+2, illetve 2+2 napos, minősített szakértők által tartott képzéseinken mindenre fény derül, ami a nemzetközi vizsgákra való felkészüléshez szükséges. A tanfolyamok elektronikus tananyagát most egy 256-bit AES titkosítású Verbatim Secure Pro 64GB USB 3.0 pendrive-on adjuk oda neked, melyen a legnagyobb biztonságban tudhatod adataidat!

Miért keresik a CISA és CISM szakembereket?

Az informatikai szolgáltatások számának robbanásszerű növekedésével egyre fontosabb szerepet kap az információbiztonság, aminek köszönhetően egyre nagyobb igény mutatkozik az informatikai rendszerek auditálására, biztonságuk garantálására. Ez rendkívül nagy felelősséggel járó feladat, így fontos, hogy olyan szakemberek lássák el, akik ismerik és alkalmazni is tudják az elfogadott IT audit irányelveket. Az IT biztonsági szaktudás értékmérői a CISA és CISM minősítések: a Training360 tanfolyamai felkészítenek téged ezekre a vizsgákra, hogy elismert szakember válhasson belőled.

CISA auditor leszek
CISM menedzser leszek

Mi várható a CISA és CISM tanfolyamokon?

CISA: április 23-tól, CISM: április 26-tól.

Az ISACA Magyarországi Egyesülete által jóváhagyott és támogatott képzéseken a résztvevők tapasztalt, minősített szakértő oktatók előadásában érdekes, gyakorlatias példákon keresztül sajátítják el a CISA és CISM vizsga teljesítéséhez szükséges ismereteket. Megismerik az ISACA ajánlása szerinti biztonsági rendszerauditálási, rendszermenedzsment sztenderdeket és az auditálás, valamint az implementálás tervezési, végrehajtási folyamatait. Várunk tanfolyamainkon, hogy demonstrálhasd: biztonsági szaktudásod nemzetközi szintű!

NASsolj velünk! Piacképes tudás, extra tananyagokkal és Synology univerzális NAS központtal

Folytatódik nagysikerű akciónk , melynek keretében számos IT és IT vezetői tanfolyamot (többek között Microsoft, Cisco, VMware, ITIL, Linux) érhetsz el kedvezményes áron vagy az új NAS tanfolyami csomagunkban, extra tananyagokkal és egy univerzális Synology NAS központtal.

Az akciós csomagokhoz egy Synology DS216Play márkájú, kiemelkedő értékű NAS kiszolgálót kapsz, ami ideális a tanulásban, munkában egyaránt. Nem csak NAS, cloud tárolási és szinkronizálási és adatmentési feladatokra alkalmas, de támogatja akár a 4K-s felbontású médiatartalmak kódolását, megtekintését és menedzselését is, több mint 50 féle ingyenesen telepíthető alkalmazásával pedig a funkciók további tárházát valósíthatod meg otthon vagy munkahelyeden.

Tekintsd meg a folyamatosan bővülő akciós tanfolyami listánkat, keresd a NAS kiterjesztésű kóddal ellátott tanfolyamainkat! Az akciós tanfolyamokra folyamatosan jelentkezhetsz a 2018-as évben, visszavonásig.*

Akciós feltételek

  • A NAS akció csak a NAS kóddal ellátott és a képzés nevében jelzett (... + online tananyag Synology NAS központtal) képzésekre vehető igénybe. Az oktatást támogató Synology DS216Play eszközt (merevlemezek nélkül) személyesen veheted át a tanfolyamon, a képzés díjának egyenlítését követően.
  • Jelen ajánlatunk csak az új (még le nem adott) jelentkezésekre, és az akcióban jelzett, listaáras, budapesti helyszínű oktatóközpontunkban megrendezésre kerülő, meghirdetett tanfolyamokra, a szabad helyek erejéig érvényes.
  • Az akció és kedvezményes árak más kedvezményekkel, akciókkal, pályázati támogatásokkal nem vonhatók össze, más szolgáltatásra nem válthatók át.
  • A tanfolyamokra a Training360 Általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. A tanfolyamok díja tartalmazza a tananyagokat és a képzések idejére a büfészolgáltatást (kávé, tea, pogácsa). Ebéd külön rendelhető napi bruttó 1.400 Ft értékben. A feltüntetett árak nettó árak, a szolgáltatást 27% ÁFA terheli. A NAS csomagos hivatalos Microsoft képzésekre SA utalványok, a VMware képzésekre VMware oktatási utalványok (Training/PSO credit) beszámíthatók további felár ellenében. Kérjük ezzel kapcsolatban keresse munkatársainkat.

Magunkról
Akciók
Tanfolyami feltételek
E-learning
Finanszírozás
Bankkártyás fizetés
Felhasználási feltételek
SA VOUCHER
Állásajánlatok
Kapcsolat
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.