Adaptív tréningek IT tanfolyamok
IT vezetői tanfolyamok
Training360 Informatikai Fejlesztői
Karrier Start Program
Office képzési megoldások
 
Akciók
Skip Navigation LinksFőoldal Tanfolyami akciók és vizsga akciók

Akciók

Ismerd meg az ITIL®4 újdonságait, készülj fel az új Foundation vizsgára!

Frissítsd korábbi ITIL v3 Foundation ismereteidet és készülj fel az új, ITIL 4 Foundation vizsgára! Válaszd a szupergyors egynapos vagy a MarsLander® szimulációs játékot, vizsgát és Mars Terraformálása társasjátékot is tartalmazó kétnapos hivatalos ITIL tanfolyamunkat, most bevezető áron! Ha az IT szolgáltatás menedzsmentben még kezdő vagy, akkor háromnapos ITIL 4 Foundation tanfolyamunkat ajánljuk számodra kedvezménnyel. Tapasztalt profi trénerekkel, hivatalos tananyagokkal, kellemes környezetben várunk.

A hivatalos ITIL Foundation vizsgát PeopleCert® vizsgaközpontunkban teheted le, kéthetente péntekenként, előzetes egyeztetést követően. További információk

Akciós feltételek: a feltüntetett árak nettó árak, a szolgáltatást 27% ÁFA terheli. Az akciók a Training360 budapesti, meghirdetett képzéseire vehetők igénybe az akciók visszavonásáig. A tanfolyamokra és az indulásokra a Training360 Általános tanfolyami feltételei érvényesek. A vizsgakupont is tartalmazó csomagok esetében a kupon a képzés végétől számított 3 hónapon belül használható fel a Training360 PeopleCert vizsgaközpontjában.

ITIL v3 FastTrack tanfolyami csomagok - húzd be még a 3-ast és válts könnyen 4-esre!

Elkezdted az ITIL v3 Lifecycle, esetleg Capability irányát? Tudtad, hogy 17 kreditponttal lehetőséged van frissíteni és megszerezni az új ITIL 4 Managing Professional címet? Új, intenzív, időtakarékos és vizsgafelkészülés centrikus ITIL v3 Lifecyle FastTrack (gyorsított) képzéseinkkel segítünk neked, hogy a hiányzó képzéseket és vizsgákat behúzd és egyszerűen tudj majd az ITIL 4-es felé váltani. A képzések azok részére is ideális megoldást jelenthetnek, akik rövidebb idő alatt, de ugyanolyan hatékonyság mellett szeretnék megismerni a haladóbb ITIL v3 témák valamelyikét.

  • Önálló tanulás prémium minőségű e-learning anyagokkal. Fontos, hogy a képzésekre úgy jelentkezz, hogy ezt a tantermi képzés előtt át tudd nézni (2-3 hét).
  • 2 napos intenzív, vizsgafelkészülés-centrikus tantermi képzés, profi oktatóik vezetésében. Csak a lényeg, de a teljes hivatalos tananyagot is megkapod témánként!
  • A kapcsolódó ITIL v3 vizsga benne van az árban!
  • 20% kedvezmény a ITIL 4 MP vizsgafelkészítő képzésünkből vagy a vizsga díjából, megjelenést követően.

A csomag értéke közel 400.000 Ft/fő/tanfolyam, kedvezményes árunk most: 299.000 Ft/fő/tanfolyam. Válaszd ki, melyik képzés / vizsga hiányzik még a 17 kreditpont eléréshez, és jelentkezz most!

Akciós feltételek: a feltüntetett árak nettó árak, a szolgáltatást 27% ÁFA terheli. Az akciók a Training360 budapesti, meghirdetett képzéseire vehetők igénybe az akciók visszavonásáig. A tanfolyamokra és az indulásokra a Training360 Általános tanfolyami feltételei érvényesek. A vizsgakupon az adott képzés végétől számított 3 hónapon belül használható fel a Training360 PeopleCert vizsgaközpontjában.

NASsolj velünk! Piacképes tudás, extra tananyagokkal és Synology univerzális NAS központtal

Folytatódik nagysikerű akciónk, melynek keretében számos IT és IT vezetői tanfolyam van terítéken, melyeket új, NAS tanfolyami csomagban is elérhetsz, extra tananyagokkal és egy univerzális Synology NAS központtal.

Az akciós csomagokhoz egy Synology DS218Play márkájú, kiemelkedő értékű NAS kiszolgálót kapsz, ami ideális a tanulásban, munkában egyaránt. Nem csak NAS, cloud tárolási és szinkronizálási és adatmentési feladatokra alkalmas, de támogatja akár a 4K-s felbontású médiatartalmak kódolását, megtekintését és menedzselését is, több mint 50 féle ingyenesen telepíthető alkalmazásával pedig a funkciók további tárházát valósíthatod meg otthon vagy munkahelyeden.

Tekintsd meg a folyamatosan bővülő akciós tanfolyami listánkat, keresd a NAS kiterjesztésű kóddal ellátott tanfolyamainkat! Az akciós tanfolyamokra folyamatosan jelentkezhetsz, az akció visszavonásáig.*

Akciós feltételek

  • A NAS akció csak a NAS kóddal ellátott és a képzés nevében jelzett (... + online tananyag Synology NAS központtal) képzésekre vehető igénybe. Az oktatást támogató NAS eszközt (merevlemezek nélkül) személyesen veheted át a tanfolyamon (vagy azt követően), a képzés díjának egyenlítése után.
  • Jelen ajánlatunk csak az új (még le nem adott) jelentkezésekre, és az akcióban jelzett, listaáras, budapesti helyszínű oktatóközpontunkban megrendezésre kerülő, meghirdetett tanfolyamokra, a szabad helyek erejéig érvényes.
  • Az akció és kedvezményes árak más kedvezményekkel, akciókkal, pályázati támogatásokkal nem vonhatók össze, más szolgáltatásra nem válthatók át.
  • A tanfolyamokra a Training360 Általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. A tanfolyamok díja tartalmazza a tananyagokat és a képzések idejére a büfészolgáltatást (kávé, tea, pogácsa). Ebéd külön rendelhető napi bruttó 1.400 Ft értékben. A feltüntetett árak nettó árak, a szolgáltatást 27% ÁFA terheli. A NAS csomagos hivatalos Microsoft képzésekre SA utalványok, a hivatalos VMware képzésekre VMware oktatási utalványok (Training/PSO credit), hivatalos Cisco esetében Cisco Learning Creditek (CLC) beszámíthatók további felár ellenében. Kérjük, ezzel kapcsolatban keresse munkatársainkat.
  • Az akcióban szereplő termék típusának változását (hasonló termékjellemzők mellett) fenntartjuk.

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...