Adaptív tréningek IT tanfolyamok
IT vezetői tanfolyamok
Training360 E-learning Office képzési megoldások
 
Akciók
Skip Navigation LinksFőoldal Tanfolyami akciók és vizsga akciók

Akciók

Azure üzemeltetői tanfolyam ajándék DevOps tréninggel, Synology NAS központtal

Készülj fel a "felhő kihívásra"! A Training360 exkluzív Azure + DevOps tanfolyami csomagot állított össze, melyhez most nagyon kedvező áron, juthatsz hozzá, ha legkésőbb 2017. november 6-ig jelentkezel. Ráadásként most egy Synology DS216Play márkájú, kiemelkedő értékű NAS kiszolgáló is a tied lehet.

Mit tartalmaz az Azure+DevOps tanfolyami csomag?

 • Azure infrastruktúra bevezetése és üzemeltetése – 2017. november 20-24.
  5 napos, gyakorlatorientált hivatalos Microsoft tanfolyam üzemeltetők számára. Minden, amit az Azure infrastruktúráról és üzemeltetéséről tudni érdemes és szükséges az induláshoz.
 • DevOps Foundation- 2017. december 7-8.
  2 napos tanfolyam a felhő rendszerek hatékony működtetéséhez is elengedhetetlen, az IT üzemeltetői, fejlesztői és projektmenedzsment csapat összehangolásához szükséges DevOps módszertani alapokról, megoldásokról és azok alkalmazásáról.
 • Synology DS216 Play univerzális NAS központ, ami számos hasznos funkciója mellett a felhő megoldások kialakítását és integrációját is támogatja.

A csomag értéke közel 500.000 Ft, melyhez most bevezető áron, 339.000 Ft-ért juthatsz hozzá, ha legkésőbb november 6-ig jelentkezel.

Ha ismereteidet hivatalos vizsgán is szeretnéd bizonyítani és az Azure üzemeltetői minősítést megszerezni, az alapcsomaghoz most 65.000 Ft/fő áron vehetsz Microsoft vizsgakupont, mintavizsga kérdésekkel és ingyenes ismétlési lehetőséggel együtt!.

Akciós feltételek

 • Az akció és kedvezményes árak más kedvezményekkel, akciókkal, pályázati támogatásokkal nem vonhatók össze, más szolgáltatásra nem válthatók át.
 • Az oktatást támogató Synology DS216Play eszközt (merevlemezek nélkül) személyesen veheted át a tanfolyam indulás esetén, a képzés díjának egyenlítését követően.
 • Jelen ajánlatunk csak a fent megadott konstrukcióra és időpontokban, a tanfolyamok indulása esetén (a szabad helyek erejéig) érvényes. Az Azure üzemeltetői és DevOps képzésen egy cégtől más résztvevő is jöhet. Az egyes tanfolyamokra különállóan is lehet jelentkezni, de ebben az esetben az akció, a NAS termék és akciós ár nem érvényesíthető. Egy tanfolyami csomagra egy NAS eszköz jár.
 • A tanfolyamokra a Training360 Általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. A tanfolyamok díja tartalmazza a tananyagokat és a képzések idejére a büfészolgáltatást (kávé, tea, pogácsa). Ebéd külön rendelhető napi bruttó 1.400 Ft értékben. A feltüntetett árak nettó árak, a szolgáltatást 27% ÁFA terheli. A hivatalos Microsoft képzésekre SA utalványok beszámíthatók, kérjük ezzel kapcsolatosan keresd munkatársainkat.

CISA és CISM tanfolyamok, most ajándék Ironkey USB kulccsal

A CISA és CISM minősítések a világ TOP10 legkeresettebb és legjobban fizetett biztonsági szakértői pozícióit biztosíthatják – mi pedig a vizsgákra felkészítő tanfolyamokat készítettünk neked. A 3+2 napos, az ISACA Magyarországi Egyesülete által jóváhagyott és támogatott, minősített szakértők által tartott képzéseinken mindenre fény derül, ami a nemzetközi vizsgákra való felkészüléshez is szükséges.

A Training360 által nyújtott képzések sajátossága, hogy a piacon lévő képzésekkel ellentétben hosszabb, oktató által vezetett képzési időtartamban biztosítja az ismeretek megszerzését, rendszerezését, és elmélyítését, és nem csak a vizsgafelkészítésre koncentrál. Számos extra anyagot is biztsoítunk a képzésen résztvevőknek, ami ideális a tanuláshoz, felkészüléshez.

A CISA és CISM vizsgák letétele és a minősítések megszerzése szakmai követelményekhez, előélethez és legalább 5 éves gyakorlati időhöz is kötött, ezért a képzést elsősorban az IT biztonsági, biztonság üzemeltetési, információ-védelem menedzsment vagy ehhez hasonló területeken már járatosabb szakértőknek ajánljuk, akik tovább szeretnének lépni a professzionális auditori vagy menedzser szintre.

A tanfolyamokhoz most a pendrive-ok Rolls-Royce-át, egy szuperbiztonságos Ironkey S1000 4GB-os USB eszközt adunk ajándékba, amelyen a legnagyobb biztonságban tudhatod adataidat – csak el ne felejtsd a mesterjelszót :-)!

NASsolj velünk! Piacképes tudás, extra tananyagokkal és Synology univerzális NAS központtal

Folytatódik nagysikerű akciónk , melynek keretében számos IT és IT vezetői tanfolyamot (többek között Microsoft, Cisco, VMware, ITIL, Linux) érhetsz el kedvezményes áron vagy az új NAS tanfolyami csomagunkban, extra tananyagokkal és egy univerzális Synology NAS központtal.

Az akciós csomagokhoz egy Synology DS216Play márkájú, kiemelkedő értékű NAS kiszolgálót kapsz, ami ideális a tanulásban, munkában egyaránt. Nem csak NAS, cloud tárolási és szinkronizálási és adatmentési feladatokra alkalmas, de támogatja akár a 4K-s felbontású médiatartalmak kódolását, megtekintését és menedzselését is, több mint 50 féle ingyenesen telepíthető alkalmazásával pedig a funkciók további tárházát valósíthatod meg otthon vagy munkahelyeden.

Tekintsd meg a folyamatosan bővülő akciós tanfolyami listánkat, keresd a NAS kiterjesztésű kóddal ellátott tanfolyamainkat! Az akciós tanfolyamokra folyamatosan jelentkezhetsz a 2017-es évben, visszavonásig.*

Akciós feltételek

 • A NAS akció csak a NAS kóddal ellátott és a képzés nevében jelzett (... + online tananyag Synology NAS központtal) képzésekre vehető igénybe. Az oktatást támogató Synology DS216Play eszközt (merevlemezek nélkül) személyesen veheted át a tanfolyamon, a képzés díjának egyenlítését követően.
 • Jelen ajánlatunk csak az új (még le nem adott) jelentkezésekre, és az akcióban jelzett, listaáras, budapesti helyszínű oktatóközpontunkban megrendezésre kerülő, meghirdetett tanfolyamokra, a szabad helyek erejéig érvényes.
 • Az akció és kedvezményes árak más kedvezményekkel, akciókkal, pályázati támogatásokkal nem vonhatók össze, más szolgáltatásra nem válthatók át.
 • A tanfolyamokra a Training360 Általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. A tanfolyamok díja tartalmazza a tananyagokat és a képzések idejére a büfészolgáltatást (kávé, tea, pogácsa). Ebéd külön rendelhető napi bruttó 1.400 Ft értékben. A feltüntetett árak nettó árak, a szolgáltatást 27% ÁFA terheli. A hivatalos Microsoft képzésekre SA utalványok, a VMware képzésekre VMware oktatási utalványok (Training/PSO credit) beszámíthatók.

Megjelent Oracle SQL videós e-learning anyagunk!

Ismerd meg az Oracle SQL alapjait, egyszerű és összetett lekérdezések készítését és használatát! Közel 600 percnyi magyar nyelvű videós anyag, profi Oracle szakértő oktatónk tolmácsolásában, rövid és tömör elméleti blokkokkal, részletes gyakorlati bemutató videókkal, demonstrációkkal. Hatékony tanulási mód mindenki számára, az online anyagot 6 hónapos hozzáféréssel vásárolhatod meg 69.000 Ft-ért (cégek esetében nettó ár +ÁFA, magánszemélyek esetében bruttó összeg). Vállalati megrendelők részére kérd egyedi ajánlatunkat munkatársainktól!

További információk

Magunkról
Akciók
Tanfolyami feltételek
Finanszírozás
Bankkártyás fizetés
Felhasználási feltételek
SA VOUCHER
Állásajánlatok
Kapcsolat
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...