Biztonságos programozás

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, akik igény e­se­tén szí­ve­sen ki is men­nek cé­gé­hez, és se­gít­ség­et nyúj­ta­nak az igények fel­mé­ré­sé­ben, egyedi test­re­sza­bott te­ma­ti­ka és le­bo­nyo­lí­tás össze­állí­tá­sá­ban, fi­nan­szí­ro­zási for­mák is­mer­te­té­sé­ben.

Skip Navigation LinksFőoldal IT tanfolyamok és IT vezetői tanfolyamok Biztonságos programozás - ingyenes WEBINAR

BIZTONSÁGOS PROGRAMOZÁS - INGYENES WEBINAR

2012. szeptember 27. 15.00

Kódolni, programozni sokféleképpen lehet, de sajnos sokszor elfeledkezünk a biztonságról. A hacker társadalom a legtöbbször a rosszul megírt alkalmazásokon, réseken keresztül könnyűszerrel juthat bizalmas értékes adatokhoz vagy okozhat kárt rendszerünkben.

  • Tudta, hogy a támadások 90%-a olyan jól ismert sérülékenységet használ ki, melyek legalább 6 hónapja már publikálásra kerültek?
  • Tudta, hogy 1000 dollárért 1000 gépes botnetet, 24 órás DDOS támadást vagy akár 10 millió spam célú e-mail címet vásárolhat?
  • Tudta, hogy a Conficker botnet több mint 10 millió fertőzött zombi számítógépe akár 10 milliárd e-mail üzenetet is képes kiküldeni a spamlistákra?

Legyen szó piaci szoftverről vagy vállalatok belső szoftverfejlesztéseiről, a biztonságos kódolás, a biztonsági fenyegetések és rések minimalizálása tehát minden esetben kulcsfontosságú.

A Search-Lab céggel közös szervezésben 2012 őszétől biztonságos programozás tanfolyamokat indítunk, és ennek beharangozójaként szeptember 27-én, 15.00 órától élő webinart tartunk.

Előadó: Jeges Ernő (IT biztonsági kutatómérnök, fejlesztő, Secure Coding tréner)

Az online előadás során áttekintést nyújtunk a biztonságos programozás problémáiról és fortélyairól, és érzékeltetjük a kockázatokat, amelyeket az egyes biztonsági hibák hordoznak. Röviden ismertetjük a biztonságos programozással kapcsolatos alapfogalmakat, majd betekintést nyújtunk a hackerek tipikus támadási technikáiba, bemutatva a web alkalmazások, valamint a .NET és a Java platformok néhány legérdekesebb és legveszélyesebb sérülékenységét.

REGISZTRÁCIÓ A BIZTONSÁGOS PROGRAMOZÁS WEBINARRA

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...