Biztonságos programozás

JelentkezésJelentkezés

A ren­dez­vény­re on­li­ne itt, vagy az alábbi le­tölt­he­tő je­lent­ke­zé­si lap­pal tud je­lent­kez­ni, me­lyet ké­rünk a 880-0041-es fax­szám­ra juttasson el ré­szünk­re.

JelentkezésIngyenes webinar

facebookFacebook

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, akik igény e­se­tén szí­ve­sen ki is men­nek cé­gé­hez, és se­gít­ség­et nyúj­ta­nak az igények fel­mé­ré­sé­ben, egyedi test­re­sza­bott te­ma­ti­ka és le­bo­nyo­lí­tás össze­állí­tá­sá­ban, fi­nan­szí­ro­zási for­mák is­mer­te­té­sé­ben.

Skip Navigation LinksFőoldal IT tanfolyamok és IT vezetői tanfolyamok Bizonságos programozás szakmai nap – 2013. október 29.

BIZTONSÁGOS PROGRAMOZÁS NAPJA – 2013. OKTÓBER 29.
Alkalmazások etikus hekkelése

Biztonságos programozás napja

A szakmai nap célja

A szakmai nap elsődleges célja bemutatni a biztonságos programozás kihívásait az alkalmazások hekkelése révén, és ezáltal betekintést nyújtani a Training 360 és a Secure Coding Academy közös szoftverbiztonsági kurzusaiba. Az alkalmazások sérülékenységeinek a kihasználását számos hekkelési gyakorlaton keresztül mutatjuk be, érintve a biztonságos programozás problémáit és fortélyait, és érzékeltetve a kockázatokat, amelyeket az egyes biztonsági hibák hordoznak. A részvevők az alapokat követően néhány különösen érdekes és veszélyes sérülékenység bemutatásán keresztül ismerhetik meg a hackerek tipikus támadási technikáit web alkalmazások, .NET és a Java platformok, valamint a natív kód (C/C++) esetében, kitérve a biztonsági tesztelés kérdéskörére és az eközben használható (hekker) eszközök bemutatására is.

A sérülékenységek, a hekkelési módszerek és a védekezési technikák jó alapot nyújtanak a biztonságos termékek fejlesztéséhez szükséges szemlélet elsajátításához. Ennek megfelelően a nyílt napot egyaránt ajánljuk szoftverfejlesztési projektmenedzsereknek, szoftvertervezőknek, fejlesztőknek valamint tesztelőknek.

Milyen előképzettséggel kell rendelkezni?

Korábbi programozási gyakorlat valamilyen programnyelvben (Java, C#, C++, PHP). SQL adatbáziskezelési ismeretek (lekérdezések). Mivel a forrásanyagok, prezentációk angol nyelvűek, ezért alapfokú dokumentumolvasás-szintű angol nyelvtudás javasolt.

Mit tanulhatnak meg a résztvevők?

  • A végrehajtott támadások révén megismerkedhetnek a Web alkalmazások és az egyes fejlesztési környezetek – így a Java, a C/C++ és a .NET – gyengeségeivel, biztonsági mechanizmusainak és funkcióinak a kijátszási lehetőségeivel.
  • Láthatják, hogy még a fentiek betartása mellett is sokféle biztonsági probléma léphet fel.
  • Megtanulhatják, hogyan írhatnak, fordíthatnak és futtathatnak olyan kódot, amellyel ezeket eleve kivédhetik.
  • Tisztában lesznek a futtatókörnyezet biztonsági sebezhetőségeivel.
  • Gyakorlati ismereteket szerezhetnek arról, milyen technikákkal kerülhetik el a problematikus kódolási megoldásokat és a sérülékenységeket.
  • A gyakorlatok elvégzésével maguk is hekkelhetik a sérülékeny alkalmazásokat, és láthatják, milyen következményekkel járhatnak az egyes sérülékenységek.

A szakmai nap részletes programja elérhető itt!

A szakmai nap házigazdája

A szakmai napot a Secure Coding Academy-vel közös rendezésben tartjuk a Training360 helyszínén, a téma kiemelt hazai körökben és nemzetközileg is elismert szakértője, Jeges Ernő vezetésével.

Miért érdemes nálunk részt vennie a biztonságos programozás képzéseken?

  • A kurzusaink anyagát olyan szakemberek állították össze, akik pályafutásuk során a legkülönbözőbb iparágakban foglalkoztak a termékbiztonság kérdéseivel.
  • Tananyagunk mindig naprakész, hiszen folyamatosan építjük be a legfrissebb támadási módszereket és védekezési technikákat.
  • A szoftver biztonságot olyan szakértők oktatják, akiknek a mindennapi munkája a termékek biztonsági vizsgálata és az IT biztonsági kérdések kutatása.
  • Az oktatók CISA/CISSP minősítéssel rendelkeznek és nemcsak a biztonsági szempontból érzékeny termékek biztonsági bevizsgálása, auditja és tesztelése területén szereztek nemzetközi hírnevet, de már a világ négy kontinensén oktattak biztonságos programozást különböző iparágakban dolgozó fejlesztői csapatoknak.

Biztonságos programozás tanfolyamainkat megtekintheti itt.

Szakmai nap részvételi díja, jelentkezés

A szakmai nap értéke közel 90.000 Ft, kedvezményes ár Önnek 19.900 Ft+ÁFA, mely egyben beszámítható egy későbbi meghirdetett biztonságos programozás képzésünk díjába! A díj tartalmazza az ellátást is. A helyek korlátozottak, egy cégtől első körben egy főt tudunk fogadni. A rendezvényt megfelelő érdeklődés és jelentkezési létszám esetén tudjuk megtartani. Túljelentkezés esetén további időpontokat hirdetünk vagy a képzést online is elérhetővé tesszük, melynek részleteiről a jelentkezőket, érdeklődőket e-mailben tájékoztatjuk.

A rendezvényre online itt, vagy az alábbi letölthető jelentkezési lappal tud jelentkezni, melyet kérünk a 880-0041-es faxszámra juttasson el részünkre. A jelentkezés beérkezését követően küldjük a számlát, illetve e-mailben a részletes tudnivalókat.

SZERETETTEL VÁRJUK A SZAKMAI NAPON!

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...