PRINCE2® Practitioner tanfolyam + vizsga

PR2-P

Projektmenedzsment a gyakorlatban PRINCE2® módszertan segítségével + vizsga

Részvételi forma

Képzés hossza

2 nap (2×8 tanóra)
naponta 9:00 - 17:00

Időpontok

Képzés ára

410 000 Ft
+ ÁFA/fő
Szeretne a témában testre szabott megoldást, csoportos képzést?
Egyedi képzési szolgáltatásainkról részletesen itt olvashat.

Ismertető

A képzés célja, hogy résztvevők a PRINCE2® Foundation képzésen megszerzett alapokra építve további, mélyebb ismereteket szerezzenek a PRINCE2 módszertan használatáról, és képesek legyenek hatékonyan alkalmazni annak irányelveit különböző projektek menedzselési folyamataiban. A képzés egyben segít felkészíteni a PRINCE2® Practitioner vizsgára is.

A képzés 2024. májustól már az új, 7th Edition verzióhoz érhető el.

A PRINCE2® a világ egyik legnépszerűbb de-facto projektmenedzsment szabványa, melyet a verseny- és közszférában egyaránt nagyon sok helyen alkalmaznak. A PRINCE2® a szervezetek számára könnyen használható közös nyelvet, egységes folyamatokat, szerepeket és menedzsment megoldásokat biztosít legyen szó akár általános vagy IT projektmenedzsmentről. A PRINCE2® segítségével javítható a projektek hatékonysága, minősége; növelhető az ügyfél-elégedettség és csökkenthetők a költségek.

A tanfolyam előadásokra, interaktív gyakorlatokra, esettanulmányokra és vizsgafelkészítő konzultációra épül.

Csomagban olcsóbban! PRINCE2® Foundation és PRINCE2® Practitioner képzésünk kedvező árú csomagban is megrendelhető, beépített Foundation és Practitioner vizsgával együtt. További részletek...

Kinek ajánljuk?

A PRINCE2® Practitioner tanfolyamot elsősorban projektvezetők, program vezetők részére ajánljuk, akiknek feladata lesz összetett projekt menedzselése, felügyelete, irányítása. A képzés végén a résztvevők magas szinten lesznek képesek alkalmazni a PRINCE2® irányelveket különböző típusú és követelményű, összetett üzleti projektek menedzseléséhez.

Tematika

  • PRINCE2® alapok áttekintése
  • PRINCE2® haladó megoldások és technikák az egyes fázisokhoz kapcsolódóan: projekttervezés, projektelőkészítés, kockázatmenedzsment, minőségmenedzsment, változáskezelés, projektindítás, projektfelügyelet, projektzárás
  • A PRINCE2® alapú projektmenedzsment illesztése, testre szabása különböző üzleti környezetekbe
  • A PRINCE2® skálázása különböző típusú és nagyságú projekthez történő használat esetén
  • PRINCE2® megoldások implementálása a gyakorlatban
  • Projektek dokumentálása
  • Mintavizsga, kérdések és válaszok

Szükséges előképzettség

A PRINCE2® Foundation (PR2-F) c. tanfolyam ismeretanyaga, PRINCE2® Foundation minősítés és javasoltan projektmenedzsmentben eltöltött gyakorlati idő. Mivel a tananyagok és a vizsga angol nyelvűek, ezért alapfokú, dokumentumolvasás szintű angol nyelvtudás szükséges. Az előadás magyar nyelven zajlik.