PRINCE2® Practitioner tanfolyam + vizsga

PR2-P

Projektmenedzsment a gyakorlatban PRINCE2® (6th Edition) módszertan segítségével + vizsga

Képzési forma:
Képzés hossza:
2 nap (16 óra)
Képzés nyelve:
Magyar/Angol
2023.
február
02.
Normál
2023.
május
18.
Normál
2023.
szeptember
21.
Normál
Képzési forma:
Normál
Képzés hossza:
2 nap (16 óra)
Képzés nyelve:
Magyar/Angol
2023.
február
02.
2023.
május
18.
2023.
szeptember
21.

Ismertető

A képzés célja, hogy résztvevők a PRINCE2® Foundation képzésen megszerzett alapokra építve további, mélyebb ismereteket szerezzenek a PRINCE2 módszertan használatáról, és képesek legyenek hatékonyan alkalmazni annak irányelveit különböző projektek menedzselési folyamataiban. A képzés egyben segít felkészíteni a PRINCE2® Practitioner vizsgára is.

A PRINCE2® a világ egyik legnépszerűbb de-facto projektmenedzsment szabványa, melyet a verseny- és közszférában egyaránt nagyon sok helyen alkalmaznak. A PRINCE2® a szervezetek számára könnyen használható közös nyelvet, egységes folyamatokat, szerepeket és menedzsment megoldásokat biztosít legyen szó akár általános vagy IT projektmenedzsmentről. A PRINCE2® segítségével javítható a projektek hatékonysága, minősége; növelhető az ügyfél-elégedettség és csökkenthetők a költségek.

A PRINCE2® Practitioner tanfolyamot elsősorban projektvezetők, program vezetők részére ajánljuk, akiknek feladata lesz összetett projekt menedzselése, felügyelete, irányítása. A képzés végén a résztvevők magas szinten lesznek képesek alkalmazni a PRINCE2® irányelveket különböző típusú és követelményű, összetett üzleti projektek menedzseléséhez.

A tanfolyam előadásokra, interaktív gyakorlatokra, esettanulmányokra és vizsgafelkészítő konzultációra épül. A PRINCE2® Practitioner vizsga a képzést követően előzetesen egyeztetett időpontban tehető le. A vizsga díját a képzés nem tartalmazza.

Csomagban olcsóbban! PRINCE2® Foundation és PRINCE2® Practitioner képzésünk kedvező árú csomagban is megrendelhető, beépített Foundation és Practitioner vizsgával együtt. További részletek...

  • PRINCE2® alapok áttekintése
  • PRINCE2® haladó megoldások és technikák az egyes fázisokhoz kapcsolódóan: projekttervezés, projektelőkészítés, kockázatmenedzsment, minőségmenedzsment, változáskezelés, projektindítás, projektfelügyelet, projektzárás
  • A PRINCE2® alapú projektmenedzsment illesztése, testre szabása különböző üzleti környezetekbe
  • A PRINCE2® skálázása különböző típusú és nagyságú projekthez történő használat esetén
  • PRINCE2® megoldások implementálása a gyakorlatban
  • Projektek dokumentálása
  • Mintavizsga, kérdések és válaszok

Kapcsolódó vizsga: PRINCE2® Practitioner

A PRINCE2® Practitioner vizsga a képzést követően előzetesen egyeztetett időpontban tehető le. A vizsga két és fél órás, 80 kérdéses, angol nyelvű teszt, melyen 55%-ot szükséges teljesíteni. A vizsga díját a képzés nem tartalmazza. További információk: https://www.training360.com/vizsgak

A PRINCE2® Foundation (PR2-F) c. tanfolyam ismeretanyaga, PRINCE2® Foundation minősítés és javasoltan projektmenedzsmentben eltöltött gyakorlati idő. Mivel a tananyagok és a vizsga angol nyelvűek, ezért alapfokú, dokumentumolvasás szintű angol nyelvtudás szükséges. Az előadás magyar nyelven zajlik.