Microsoft
el-IT Klub

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, akik igény e­se­tén szí­ve­sen ki is men­nek cé­gé­hez, és se­gít­ség­et nyúj­ta­nak az igények fel­mé­ré­sé­ben, egyedi test­re­sza­bott te­ma­ti­ka és le­bo­nyo­lí­tás össze­állí­tá­sá­ban, fi­nan­szí­ro­zási for­mák is­mer­te­té­sé­ben.

Skip Navigation LinksFőoldal IT tanfolyamok és IT vezetői tanfolyamok Microsoft vizsgafelkészítő workshopok partnereknek

Be Certified! Kedvezményes vizsgafelkészítő csomag Windows 8 és Office 365 témában, MCP vizsgával

Be certified!

Bővítsd ismereteid és céged kompetenciáit! Április hónapban a Microsoft Magyarországgal közös rendezésben Windows 8 haladó és Office 365 üzemeltetési témában vizsgafelkészítő napokat tartunk.

Az egynapos intenzív workshop keretében segítünk a gyakorlati ismeretek rendszerezésében, a hiányzó ismereteid feltérképezésében, és a 70-688-as valamint a 74-325 kódú vizsgára való felkészülésben. A worskhopot az adott területen már járatos, gyakorlott IT szakemberek részére ajánljuk, akik szeretnének gyorsan és hatékonyan felkészülni a hivatalos vizsgára (vagy még nem rendelkeznek ahhoz kellő ismerettel, de látni szeretnék hogy állnak és mit tudnak, mi kell még nekik a vizsgához).

A worskhop során felmérjük a jelenlegi tudásszintet, megnézzük kinek milyen területeken vannak hiányosságai. Átnézzük a vizsga témaköreit, bemutatjuk a főbb területeket, ha szükséges gyakorlatban ki is próbáljuk azokat. Vizsgakérdés sorokat oldunk meg és beszélünk át, valamint további felkészülési és vizsga tippeket adunk.

A csomag ára: 19.900 Ft+ÁFA

Mit kapsz a vizsgafelkészítő csomagban?

  • 1 napos workshopot, tapasztalt, vizsgázott tréner vezetésével
  • Microsoft vizsgakupont (ehhez május 31-ig felhasználhatod még a Second Shot lehetőséget is, így sikertelen vizsga esetén még egyszer próbálkozhatsz)
  • Díjmentesen választhatsz egyet a Training360 saját online tanfolyamai közül, így egy másik területen is fejlesztheted ismereteidet! (ennek értéke akár 70.000 Ft)

Mérd fel jelenlegi tudásodat az adott témakörben!

Töltsd ki a Microsoft online tesztjeit és nézd meg, hogy Te és munkatársaid milyen beugró tudással rendelkeznek a Windows 8 vagy Office 365 kapcsolódó témában.

Időpontok, jelentkezés

Jelentkezni a linkekre kattintva tudsz a JELENTKEZÉS gombbal (regisztrációt vagy bejelentkezést követően). A képzésekre a Training360 általános tanfolyami feltételei élnek, a képzések minimálisan 6 főtől indulnak.

Kedvezményes tanfolyamok a témában

Ha úgy érzed, a vizsgától még messze jársz ;-), de szeretnéd alaposan elsajátítani az adott témakört és elindulni a minősítések útján, ajánljuk neked kapcsolódó tantermi tanfolyamainkat, melyeket a jelzett időpontokban 40% kedvezménnyel igénybe is vehetsz (a képzésekre a Training360 általános tanfolyami feltételei élnek, a képzések minimálisan 6 főtől indulnak). Ehhez a PART40%OFF kódot kell feltüntetned a jelentkezésnél.

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...