Azure Skip Navigation LinksFőoldal IT tanfolyamok és IT vezetői tanfolyamok Azure MOOC kurzusok

MOOC kurzusok

Szélesítsd Azure szakértelmed!

A Microsoft az MCT Cloud Incentive Program keretében 2016-ban új Azure MOOC kurzusokat és ahhoz tartozó vizsgákat vezetett be, amelyek lehetőséget kínálnak ügyfeleik és partnereik részére, hogy Azure tudásukat egyéni tempóban, innovatív módon, interaktív környezetben szélesíthessék.

A Microsoft ezt a folyamatot folytatva 2017-ben új megoldásokat és kurzusokat hívott életre annak érdekében, hogy a felhő alapú rendszerek működésével minél többen ismerkedhessenek meg minél hatékonyabb formában.

Idáig több mint 162 000 hallgató iratkozott be a MOOC kurzusok valamelyikére, így a Microsoft 12 000-nél is több minősítést oszthatott ki, a kurzusok iránti kereslet pedig továbbra is folyamatosan növekszik.

A Training360 elkötelezett az új technológiákon alapuló tudásteremtés ösztönzése mellett, így az Azure rendszert használók számára szakmai támogatást és kedvezményes, széles spektrumú tanulási lehetőségeket kínál.

A MOOC kurzusok elérési útvonala

Ismerj meg új technológiákat! Már egy kurzus elvégzésével is fejleszteni tudod gyakorlati tudásod a kezdeti lépésektől kezdve a rendszer támogatásának megtervezéséig. Ezekkel a kurzusokkal olyan szaktudást kaphatsz, amely segít eligazodni a gyakorlati életben felmerülő kérdések hatékony tisztázásában.

A kurzusok listája itt található
(Az egyes kurzuscímek hyperlinkjére kattintva több információt kapsz az egyes kurzusokról.)

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...