Microsoft

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, akik igény e­se­tén szí­ve­sen ki is men­nek cé­gé­hez, és se­gít­ség­et nyúj­ta­nak az igények fel­mé­ré­sé­ben, egyedi test­re­sza­bott te­ma­ti­ka és le­bo­nyo­lí­tás össze­állí­tá­sá­ban, fi­nan­szí­ro­zási for­mák is­mer­te­té­sé­ben.

Azure Web Camp - extra

Hogyan férhetsz hozzá a közel 50 órányi videós anyagunkhoz?

Az Azure Web Camp rendezvényen résztvevők számára a Training360 oktatóközpont 6 hónapos ingyenes hozzáférést biztosít az alábbi fejlesztői online videós tanfolyamai anyagaihoz:

Az anyagok hasznos ismereteket adnak a Windows 8, Azure és Windows Phone alapú fejlesztésekkel megismerkedni vágyók részére, a gyakorlatok legnagyobb részét pedig otthon is saját környezetben is kipróbálhatod.

Három lépés az anyagok eléréséhez

  1. Első körben regisztrálnod szükséges a Training 360 weboldalán (amennyiben még nem rendelkezel Training360 account-tal). Regisztrációdat erősítsd meg e-mailben.
  2. Bejelentkezést követően kattints az adott videós anyag linkjére, amit el szeretnél érni, és rendeld meg azt. A díjmentes rendeléshez a fizetési adatoknál a megjegyzés mezőben kérjük, add meg az Azure Web Camp előadáson kiadott szóróanyagon található kódot.
  3. A hozzáférést pár napon belül aktiváljuk, és ezt követően, ha bejelentkezel a weboldalunkra (www.training360.com), akkor a (felső sávban található) SZEMÉLYES gombra kattintva elérheted az online tartalmakat.

Hogyan működnek az online anyagok?

Az online videós anyagok megtekintéséhez Windows 7 vagy magasabb op. rendszer és IE8+, vagy legfrissebb Opera, Chrome vagy Firefox böngésző szükséges Silverlight 5.1 vagy magasabb pluginnel, és legalább 1,5 Mbit/sec szabad sávszélesség szükséges. Ha a böngésző a Vegyes (kevert) tartalmak jóváhagyását kéri, fogadjuk el azt (Figyelem! új ablakban, néha leteszi a tálcára ezt az ablakot, erre figyeljünk). Internet Explorer esetében mindenképpen érdemes az Internetbeállítások – Biztonság – Egyéni szint – Kevert tartalmak engedélyezését beállítani, hogy ezzel ne legyen gond. Az anyagok megtekinthetők iPad3+ eszközön is, külön feltelepített Chrome böngészővel.

Az adott videós anyagokhoz kapcsolódó hozzászólásokat, gyakorlati feladatok linkjeit, stb. a Coospace rendszeren találhatjátok meg, a www.training360.com/coospace oldalon. Ide a videós anyagok eléréshez használt account-tal tudtok belépni.

További kérdések, problémák esetén ide írhattok:

Fotó
Kardos Ádám
oktatási termékmenedzser
Mobil +36 30 356 6723

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...