Mentorált
Microsoft SA voucher akció!
Skip Navigation LinksFőoldal Training360 mentorált oktatások

Training360 mentorált oktatások

Tanfolyamok, ahogy Te akarod

A Training360 új, innovatív mentorált oktatási formája ötvözi az önálló, videó alapú tanulás rugalmasságát a tantermi képzések hatékonyságával. A Training360 mentorált tanfolyamain a tanulási szokásaidhoz és igényeidhez igazodva, a hagyományos hivatalos oktatásokhoz képest sokkal hatékonyabban szerezheted meg a számodra szükséges tudást, ráadásul extra tanfolyami tartalmakat és szolgáltatásokat kapsz, plusz költségek nélkül.

Jellemzők Hagyományos
oktatás
Mentorált
oktatás
Egyénre szabható tanmenet
Személyes konzultációs lehetőség időtartama az oktatóval a képzésen
Utólagos támogatás, segítségnyújtás
A módszertan hatékonysága időben és az ismeretek elsajátításában
Saját tempódban tanulhatsz
Azt tanulhatod, amire igazán szükséged van
A képzés teljes, magyar nyelvű videós anyagához is hozzáférhetsz
Akár otthonról vagy a munkahelyedről is bekapcsolódhatsz a képzésre
A tanfolyamok indulásának valószínűsége, tervezhetősége
Egyedi testreszabhatóság időben, tartalomban, ütemezésben, árban
További extrák (labor, konzultációs órák) kedvezményes rendelése

Hogyan működik a mentorált oktatási forma?

Helyszín és időpont

Helyszín és időpont

Az oktatás a Training360 helyszínén kellemes, nyugodt környezetben zajlik, naponta 9.00-17.00 között. Ha előre jelzed nekünk, lehetőséged van bekapcsolódni távolról, virtuálisan is a képzésre. A virtuális részvétel a helyszíni oktatással egyenértékű, de a mentoroddal ebben az esetben online (chat/fórum) tarthatod a kapcsolatot. Egy-egy tanfolyamot részletekben is elvégezhetsz, ebben az esetben az időpontokat egyedileg egyeztetjük veled.

Tanfolyam előtt

A tanfolyam előtt

A mentorod a képzés előtt felveszi a kapcsolatot veled, ismerteti a mentorált okatás működését és egy rövid beszélgetés (vagy szükség esetén, egy tudásfelmérés alapján) személyes tanulási útvonalat állíthattok össze. A tananyagot videós formában már a tanfolyam előtt elérheted, és a tankönyvet is megkaphatod előre. A tanfolyam kezdetéig kérdéseidet felteheted a mentorodnak, így felkészültebben kezdhetsz hozzá a tanuláshoz.

Tanfolyam alatt

A tanfolyam alatt

A tanfolyam során a tananyagok és a tanulási útvonal alapján, saját tempódban sajátíthatod el az egyes modulokat és a kapcsolódó gyakorlatokat. Az előadások anyagait videón nézheted meg, és párhuzamosan haladsz a tankönyv alapján is. A felmerülő szakmai kérdések megválaszolásában és a problémák megoldásában a helyszínen a mentorod nyújt segítséget.

A nagyobb tanulási egységeket követően illetve a többi résztvevőnél is előforduló hasonló kérdések, felvetések megbeszélésére rövid csoportos konzultációkon is részt vehetsz. Ezek igen hasznosak, hiszen sok-sok információt gyűjthetsz be a témához kapcsolódóan.

Tanfolyam után

A tanfolyamot követően

A tanfolyami videós anyagokhoz és szakmai fórumhoz a képzést követően is díjmentes hozzáférést kapsz. Amennyiben a tanulásra szánt idő kevésnek bizonyul, vagy szeretnél bizonyos részeket átismételni, egy éven belül újra beülhetsz a képzésre díjmentesen. Külön díjért a képzést követően hozzáférhetsz a legtöbb képzés gyakorlati laborkörnyezetéhez is.

Tényleg jó a mentorált oktatás?

A mentorált oktatásokat a Training360 senior trénerei tartják, akik az adott területen és a kapcsolódó tanfolyamok anyagában (és nagyon sokszor más ahhoz kapcsolódó kereszt-technológiákban) teljes körű ismerettel, gyakorlati rutinnal és megfelelő oktatás módszertani ismerettel rendelkeznek. Az elmúlt években közel 2000 fő vett részt mentorált tanfolyamainkon és visszajelzéseik alapján több mint 90%-uk már előnyben részesíti ezeket a hagyományos tantermi képzésekkel szemben.

Milyen tanfolyamok érhetők el mentorált formában?

Mentorált oktatás jelenleg a hivatalos Microsoft tanfolyamokhoz, ezen belül is az Windows Server 2012, SQL Server 2012, Exchange Server 2010/2013, .NET és Cisco CCNP Routing Switcing tanfolyamokhoz, valamint a mobil fejlesztői képzésekhez érhető el, de a kínálat folyamatosan bővül az újabb verziójú képzésekkel. A mentorált oktatásokat weboldalunkon Mentorált képzés jelöléssel láttuk el, így könnyen azonosíthatod azokat a weboldalunkon.

SQL Server 2012 tanfolyami témák (az ismeretek a 2014-es verziót használóknak is megfelelő, a résztvevők mind a 2012/2014-es anyagot is megkapják)

SQL Server 2016 tanfolyami témák

Előkészületben vannak, folyamatosan jelennek meg 2017 február-május között.

Windows Server 2012 tanfolyami témák

Exchange 2010/2013 tanfolyami témák

Exchange 2016 és Windows Server 2016 tanfolyamok

.NET fejlesztői témák

Mobil alkalmazás fejlesztési témák

Cisco CCNP Routing Switching témák

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...