Mentorált
Microsoft SA voucher akció!
Skip Navigation LinksFőoldal Training360 mentorált oktatások

Training360 mentorált oktatások

Tanfolyamok, ahogy Te akarod

A Training360 új, innovatív mentorált oktatási formája ötvözi az önálló, videó alapú tanulás rugalmasságát a tantermi képzések hatékonyságával. A Training360 mentorált tanfolyamain a tanulási szokásaidhoz és igényeidhez igazodva, a hagyományos hivatalos oktatásokhoz képest sokkal hatékonyabban szerezheted meg a számodra szükséges tudást, ráadásul extra tanfolyami tartalmakat és szolgáltatásokat kapsz, plusz költségek nélkül.

Jellemzők Hagyományos
oktatás
Mentorált
oktatás
Egyénre szabható tanmenet
Személyes konzultációs lehetőség időtartama az oktatóval a képzésen
Utólagos támogatás, segítségnyújtás
A módszertan hatékonysága időben és az ismeretek elsajátításában
Saját tempódban tanulhatsz
Azt tanulhatod, amire igazán szükséged van
A képzés teljes, magyar nyelvű videós anyagához is hozzáférhetsz
Akár otthonról vagy a munkahelyedről is bekapcsolódhatsz a képzésre
A tanfolyamok indulásának valószínűsége, tervezhetősége
Egyedi testreszabhatóság időben, tartalomban, ütemezésben, árban
További extrák (labor, konzultációs órák) kedvezményes rendelése

Hogyan működik a mentorált oktatási forma?

Helyszín és időpont

Helyszín és időpont

Az oktatás a Training360 helyszínén kellemes, nyugodt környezetben zajlik, naponta 9.00-17.00 között. Ha előre jelzed nekünk, lehetőséged van bekapcsolódni távolról, virtuálisan is a képzésre. A virtuális részvétel a helyszíni oktatással egyenértékű, de a mentoroddal ebben az esetben online (chat/fórum) tarthatod a kapcsolatot. Egy-egy tanfolyamot részletekben is elvégezhetsz, ebben az esetben az időpontokat egyedileg egyeztetjük veled.

Tanfolyam előtt

A tanfolyam előtt

A mentorod a képzés előtt felveszi a kapcsolatot veled, ismerteti a mentorált okatás működését és egy rövid beszélgetés (vagy szükség esetén, egy tudásfelmérés alapján) személyes tanulási útvonalat állíthattok össze. A tananyagot videós formában már a tanfolyam előtt elérheted, és a tankönyvet is megkaphatod előre. A tanfolyam kezdetéig kérdéseidet felteheted a mentorodnak, így felkészültebben kezdhetsz hozzá a tanuláshoz.

Tanfolyam alatt

A tanfolyam alatt

A tanfolyam során a tananyagok és a tanulási útvonal alapján, saját tempódban sajátíthatod el az egyes modulokat és a kapcsolódó gyakorlatokat. Az előadások anyagait videón nézheted meg, és párhuzamosan haladsz a tankönyv alapján is. A felmerülő szakmai kérdések megválaszolásában és a problémák megoldásában a helyszínen a mentorod nyújt segítséget.

A nagyobb tanulási egységeket követően illetve a többi résztvevőnél is előforduló hasonló kérdések, felvetések megbeszélésére rövid csoportos konzultációkon is részt vehetsz. Ezek igen hasznosak, hiszen sok-sok információt gyűjthetsz be a témához kapcsolódóan.

Tanfolyam után

A tanfolyamot követően

A tanfolyami videós anyagokhoz és szakmai fórumhoz a képzést követően is díjmentes hozzáférést kapsz. Amennyiben a tanulásra szánt idő kevésnek bizonyul, vagy szeretnél bizonyos részeket átismételni, egy éven belül újra beülhetsz a képzésre díjmentesen. Külön díjért a képzést követően hozzáférhetsz a legtöbb képzés gyakorlati laborkörnyezetéhez is.

Tényleg jó a mentorált oktatás?

A mentorált oktatásokat a Training360 senior trénerei tartják, akik az adott területen és a kapcsolódó tanfolyamok anyagában (és nagyon sokszor más ahhoz kapcsolódó kereszt-technológiákban) teljes körű ismerettel, gyakorlati rutinnal és megfelelő oktatás módszertani ismerettel rendelkeznek. Az elmúlt években közel 2000 fő vett részt mentorált tanfolyamainkon és visszajelzéseik alapján több mint 90%-uk már előnyben részesíti ezeket a hagyományos tantermi képzésekkel szemben.

Milyen tanfolyamok érhetők el mentorált formában?

Mentorált oktatás jelenleg a hivatalos Microsoft tanfolyamokhoz, ezen belül is az Windows Server 2012, SQL Server 2012, Exchange Server 2010/2013, .NET és Cisco CCNP Routing Switcing tanfolyamokhoz, valamint a mobil fejlesztői képzésekhez érhető el, de a kínálat folyamatosan bővül az újabb verziójú képzésekkel. A mentorált oktatásokat weboldalunkon Mentorált képzés jelöléssel láttuk el, így könnyen azonosíthatod azokat a weboldalunkon.

SQL Server 2012 tanfolyami témák (az ismeretek a 2014-es verziót használóknak is megfelelő, a résztvevők mind a 2012/2014-es anyagot is megkapják)

SQL Server 2016 tanfolyami témák

Előkészületben vannak, folyamatosan jelennek meg 2017 február-május között.

Windows Server 2012 tanfolyami témák

Exchange 2010/2013 tanfolyami témák

Exchange 2016 és Windows Server 2016 tanfolyamok

.NET fejlesztői témák

Mobil alkalmazás fejlesztési témák

Cisco CCNP Routing Switching témák

Magunkról
Akciók
Tanfolyami feltételek
E-learning
Finanszírozás
Bankkártyás fizetés
Felhasználási feltételek
SA VOUCHER
Állásajánlatok
Kapcsolat
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...