Kedvezményes Windows Server 2012 rendszergazda csomag, online videós anyagokkal és extra tartalmakkal

MCSA

Windows Server 2012 tanfolyamsorozat - telepítés, konfigurálás, üzemeltetés, karbantartás

Képzés hossza: 15 nap (120 óra)

Tananyag nyelve: MAGYAR

Folytatódik nagysikerű akciónk, melynek keretében számos IT és IT vezetői tanfolyam van terítéken, melyeket új, NAS tanfolyami csomagban is elérhetsz, extra tananyagokkal és egy univerzális Synology NAS központtal.

Kérjük válassz időpontot!

2019 szeptember 30. 699 000 Ft
NAS
2019 november 18. 699 000 Ft
NAS
2019 december 02. 699 000 Ft
NAS

699 000 Ft + Áfa / fő-től

SA VOUCHER BEVÁLTHATÓ

Legyél Te is a Windows Server 2012 üzemeltetői szakértője! A csomag tanfolyamainak elvégzésével a mindennapos kis- közép- vagy nagyvállalati Windows rendszergazdai feladatokat könnyűszerrel megoldhatod, és felkészülhetsz a nemzetközi MCSA Windows Server 2012 minősítés vizsgáira is!

A képzéssorozat keretén belül a résztvevők megismerik a Windows Server 2012 megújult felületét, eszközeinek használatát, telepítését, konfigurálását, a kapcsolódó infrastruktúra és virtualizációs alapokat. Képesek lesznek Windows Server 2012 hálózati és Active Directory infrastruktúra üzemeltetésére, a hálózati és Active Directory szolgáltatások (CS, RMS, FS) telepítésére és konfigurálására, karbantartásra és hibafelderítésre, vagyis a mindennapos rendszergazdai feladatok magas szintű ellátására.

A képzések anyaga (megfelelő gyakorlati időt követően) a hivatalos Microsoft vizsgákra is felkészít, melyek sikeres teljesítését követően az új, nemzetközi Microsoft Certified Solution Associate (MCSA) minősítés szerezhető meg. A vizsgák a Training360 vizsgaközpontjában tehetők le egyeztetett időpontban.

A tanfolyamot korábbi Windows Server 2008 rendszergazdai gyakorlattal nem rendelkező üzemeltetők, rendszergazdák részére ajánljuk, akiknek feladatuk lesz Windows Server 2012 rendszerek bevezetése és menedzselés a vállalatnál. A képzéssorozat ideális azok részére, akik korábbi (Windows Server 2000, 2003) rendszerekben dolgoznak és szeretnének Windows Server 2012-re áttérni.

Megjegyzés: azok részére, akik korábbi Windows Server 2008-as MCITP minősítéssel illetve több éves Windows 2008-as rendszergazdai gyakorlattal rendelkeznek, az ötnapos 20417-es kódú, áttérés tanfolyamot vagy gyorsított MCSA-F képzési csomagunkat javasoljuk.

A csomag tartalma:

  • 3 darab ötnapos hivatalos Microsoft tantermi tanfolyam
  • Hivatalos Microsoft e-tananyagok és vizsgafelkészítő anyagok
  • A képzések teljes magyar nyelvű online videós anyagaihoz 3 hónapos hozzáférés.
  • Tanfolyami extrák (a hagyományos oktatáshoz képest kétszer annyi konzultációs lehetőség oktatóinkkal, fórumos támogatás, egyénre szabott tanulási mód)
  • További 20% listaár kedvezmény egy darab választható üzemeltetői tanfolyamunk ( Windows 8/10, Exchange, SharePoint, System Center) díjából, egy éven belül

A képzést megrendelheted Synology NAS csomagban is, bővített 6 hónapos online videós hozzáféréssel. A csomag a vizsgákat nem tartalmazza. Ha szeretnél vizsgát is a csomagba, kérjük keresd munkatársainkat egyedi ajánlatért!

További csomagajánlatokat és a rendelési információkat itt találod.

A csomag az alábbi, három Windows Server 2012 üzemeltetői tanfolyamra épül. Az egyes tanfolyamok rugalmas időbeosztásban, 3-4 hetente kerülnek lebonyolításra.

Az egyes tanfolyamok ütemezése:

A tanfolyamok lebonyolítása a fenti tanfolyami sorrend alapján történik az egyes képzések egymás utáni, meghirdetett időpontjaiban. A csomag kezdési időpontja a 20410-es képzés kezdési időpontját jelöli. További kérdések, vagy ütemezés pontosítás vagy egyedi ütemezés kérése esetén kérjük, keresd munkatársainkat!

Kapcsolódó vizsgák:

070-410 Installing and Configuring Windows Server 2012
070-411 Administering Windows Server 2012
070-412 Configuring Advanced Windows Server 2012 Services

Tekintsd meg a Windows 8/10 és Windows Server 2012 termékekhez kapcsolódó Microsoft MCSA és MCSE minősítési rendszert!

Windows Vista vagy magasabb ismeretek és gyakorlat, hálózatos alapismeretek. Korábbi Windows Server (2003 vagy 2008) üzemeltetői alapismeret javasolt. Mivel a tananyagok angol nyelvűek, ezért az angol nyelv legalább alapfokú, dokumentumolvasás-szintű ismerete szükséges. Az előadás magyar nyelven zajlik.